Vertaal deze pagina naar:

Hoe belangrijk zijn Donaties?

21-01-2021
Vandaag las ik de onderstaande reactie over Donaties in een Telegram groep:


"Iedereen weet het hier allemaal zo goed, en de waarheid is dat we niets weten. Wat ik ook zie, is dat er velen om donatie vragen, sorry maar het gaat er toch om dat we met z'n allen strijden om onze vrijheid, of gaat het alweer om het geld?"


Ik (Dienie Kars) antwoordde als volgt:Beste Karin,

Heb al vaker dit soort reacties gehoord...

Natuurlijk begrijp ik je reactie wel en die van vele anderen...

Maarrrr...

Vergeet niet dat veel waarheidsvinders en klokkenluiders afhankelijk zijn van donaties. Ik heb zelf geen baan of uitkering. En roei met de riemen die ik nog heb. Gelukkig zijn er nog mensen die voor de ander wilen zorgen in moeilijke tijden. Veel waarheidsvinders en klokkenluiders bevinden zich in dezelfde situatie als ik. En een aantal hebben zelfs geen woning meer. Ik ook niet meer. Ook ik ben gecrashed doordat ik ontwaakte en mijn Missie ging doen: De bevolking informeren met de Waarheid zoals die volgens mijn perceptie is of zou kunnen zijn.

In de voorgaande jaren schreef ik elke dag topics en mijn gedachtengoed op in artikelen of losse kreten die ik op Facebook postte. Dat gaf bij de lezers heel veel stof tot nadenken. Daarom konden zij ontwaken, omat ze na gingen denken over onderwerpen waar ze nog nooit overj hadden nagedacht.
Nu maak ik elke blogs (artikelen) om mensen te laten doen ontwaken. Ik weet dat ik in de afgelopen jaren al heel veel mensen heb laten doen ontwaken of verder heb laten doen ontwaken.

Daar ben ik heel blij mee, echter de bevolking blijft zich momenteel nog veel te veel vastklampen aan het oude systeem. Er komt een enorme bankencrash aan. Pas dan zullen de meesten waarschijnlijk in oplossingen gaan denken. Maar dan is het eigenlijk al veel te laat voor heel veel mensen.

David Icke verspreid veel info. De cruciale info die we juist moeten horen, horen we niet van hem, want dan krijgt David Icke een enkeltje naar de 7e hemel.

Vandaag maakte ik een blog over Ufo's (zie onderaan dit artikel), best interessant om zelf ook eens te gaan onderzoeken. We zijn niet alleen...

En ja, ook Dave ten Hoor vraagt om donaties, zodat hij af en toe nieuwe apparatuur kan aanschaffen, zodat jij kunt zien wat hij heeft vastgelegd.

Donaties werken 3 kanten op: Geven - Ontvangen - Delen ❤️

Doordat ik donaties kreeg kon ik mijn website online krijgen met een brede streaming. Als ik die donaties niet had gekregen had ik jou of jullie niet kunnen informeren met de onderstaande info.

Fijne dag allemaal ❤️


https://www.freedom-for-all.com/l/heb-jij-ooit-een-ufo-gefilmd-of-gezien/


Door Donaties was en is het mogelijk de onderstaande info te verspreiden.

Wanneer jij dit belangrijke en zinvolle info vond, denk dan ook even aan mij...

En aan al die anderen die hetzelfde doen als ik...

En denk ook even aan al die mensen die mij informeren...

Misschien heb jij geen tijd of zin om dit werk te doen...

Of ben jij zelf nog onvoldoende geïninformeerd, dat kan natuurlijk ook...

Echter ben jij nu wel in staat om dit te lezen...

Ter overdenking van...

Dank aan Allen die dit mogelijk hebben gemaakt...

Iemand schreef vandaag bij mijn Doneeractie het volgende:

"Dienie, wat heb jij toch een geweldige schatkamer met allemaal parels gemaakt. Ik doneer graag zodat je hem nog mooier kunt maken.! verder aan kunt ."

Mooi he? Ben erg blij en dankbaar met deze reactie, Dienie.

Zie ► https://www.doneeractie.nl/mijn-persoonlijke-wens/-46119

God bless ❤️

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com