Vertaal deze pagina naar:

<< BREAKING NEWS >> UPDATE DOOR EN VOOR DE MENSEN

21-01-2021

Donderdag 21-01-2021 van 12.45 uur


(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling vanuit het Engels)

Hier is de eed!

Ze hebben een deel weggelaten!

"Verdedig de grondwet tegen binnenlandse en buitenlandse vijanden!"

Zie ► https://youtu.be/h4JT-IhUoTg

BREAKING UPDATE:

DOOR EN VOOR DE MENSEN


Trump ► https://www.bitchute.com/video/SVgFNHGTTOPs/


Wet van 1871


Er zijn twee grondwetten van de mensen. Vs voor de mensen. De ene beschermt de mensen, de andere beschermt het bedrijf. Toen Pelosi zei dat Trump de grondwet vernietigde, had ze het niet mis. Hij vernietigde de globalistische grondwet en heeft de oorspronkelijke Amerikaanse grondwet uit 1776 hersteld. "Wat heeft de wet van 1871 bereikt? De ACT van 1871 plaatste de Verenigde Staten weer onder Britse heerschappij (die nu onder de heerschappij van het Vaticaan staat). Het Amerikaanse volk verloor in 1871 zijn onafhankelijkheid. " Amerikanen vieren sinds 1871 ten onrechte elke 4 juli hun onafhankelijkheid van HEERSERS.

Op 3 juli 2020 beëindigde Trump in Mt Rushmore officieel de Globalist "Corporation of America". Was de einddatum eigenlijk 31 december 2020? En het Vaticaan in 2017 neerhalen, Game Over. Let op de met goud omzoomde gerimpelde vlaggen aan weerszijden van POTUS op het podium in zijn toespraak vandaag. Gouden rand is de vlag van Corporation of America. Gerimpelde vlaggen worden gebruikt om de doodskisten van verraders te bedekken. Lees ook EO: oprichting van de President's Advisory 1776 Commission: "De vorming van een republiek rond deze principes markeerde een duidelijke afwijking van eerdere regeringsvormen ..." ⬇️Volgens de EO is 120 dagen vanaf deze ondertekening 2 maart 2021🦅🇺🇸

HOOGTEPUNTEN EN OPMERKINGEN VAN DE TOESPRAAK VAN PRESIDENT TRUMP:

"Aan het einde van mijn termijn als de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten ..." "We hebben gedaan waarvoor we hier kwamen en nog veel meer." "Ik zocht niet de gemakkelijkste weg, het was eigenlijk verreweg de moeilijkste."

"North Star"

"In Amerika wordt niemand vergeten omdat iedereen ertoe doet en iedereen een stem heeft." "Het grootste gevaar waarmee we worden geconfronteerd, is een verlies van vertrouwen in onszelf."

"Centraal in dit erfgoed staat ook een sterk geloof in vrije meningsuiting, vrije meningsuiting en open debat. Alleen als we vergeten wie we zijn en hoe we hier terecht zijn gekomen, kunnen we ooit politieke censuur en een zwarte lijst toestaan ​​in Amerika.

Het beëindigen van een vrij en open debat is in strijd met onze kernwaarden en meest duurzame tradities. In Amerika staan ​​we niet op absolute conformiteit ... Amerika is geen schuchtere natie van tamme zielen die beschermd moeten worden tegen wie we het niet eens zijn. Het is niet wie we zijn, het zal nooit zijn wie we zijn. "

Afbeelding van duizenden mensen die met de vlag stonden te zwaaien toen hij langskwam. Hij was ontroerd, hij wist dat het niet om hem ging, ze kwamen hem laten zien hoeveel ze van het land houden. "We zijn en moeten altijd een land zijn van hoop op licht en glorie voor de hele wereld. Dit is de kostbare erfenis die we bij elke beurt moeten beschermen. " 'Ik wil dat je weet dat de beweging die we begonnen nog maar net is begonnen. Er is nog nooit zoiets geweest. De overtuiging dat een natie zijn burgers moet dienen, zal niet afnemen, maar in plaats daarvan alleen maar sterker worden met de dag, zolang het Amerikaanse volk een diepe en toegewijde liefde voor het land in hun hart heeft, er is niets dat deze natie niet kan bereiken ... en onze toekomst zal helderder zijn dan ooit tevoren.

" 🎊 "HET BESTE KOMT NOG." 🌅 ....... 👀👀👀👀Morgen!

Nooit gezegd dat hij toegaf, zei dat hij nooit buigt of buigt, wenste hen morgen het woord geluk, vertelde ons in woorden om sterk te zijn, hij verlaat het witte huis (ja, gaat ergens veilig heen), geeft de regering over, niet echt, treedt af. ....

Christopher Miller en Pete Gaynor. BEIDE op hun plaats gezet door Trump. Dus wat zie je op dit moment in DC gebeuren? FEMA-tenten, FEMA Personal, FEMA-voertuigen en ook troepen van de Nationale Garde, die op het punt staan ​​FEDERALISEERD te worden, zodra de opstandingsakte op het punt staat te worden onthuld. Alles in één klap.

Washington DC zal onder controle staan, niet door Trump, maar onder controle van een noodregering, geleid door FEMA en het Amerikaanse leger ... We zijn in een actieve militaire staatsgreep. Maar het is een staatsgreep om de republiek te herstellen.

Het is tegen de nepverkiezingen van Biden en Harris. Het heeft veel langer geduurd dan de meeste mensen hadden gewild, maar deze operatie was niet in elkaar gezet door te denken aan de timing van de mensen, wanneer we arrestaties willen en wanneer we willen dat er dingen gebeuren.

Het is nu buiten de controle van Trumps, en is al een paar dagen. Het staat nu onder VOLLEDIGE controle van het Amerikaanse leger en de FEMA-autoriteit. FEMA-beheerder Pete Gaynor neemt DHS over als waarnemend hoofd, verantwoordelijk voor D.C. Jason Bourneville.

The Families The Illumi-Naughty hebben hun haken in vrijwel elke politicus, bedrijf en entertainer, maar aan de top, die worden bestuurd door 13 families die ook de cabal controleren. ETC .......

https://twitter.com/FROGTrumpet/status/1351048708549447683

👍

Met heel veel dank aan Jodie Bryant, Liesbeth Hunebeth en Agnes Janssen 😉

https://www.bitchute.com/video/SVgFNHGTTOPs/


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com