Vertaal deze pagina naar:

Er is iets aan het gebeuren: De mysterieuze ineenstorting van regeringen!

16-01-2021

Veel mensen denken dat er niets gebeurt, dat de 'deep state' heeft gewonnen en dat Trump heeft opgegeven. Maar dit lijkt niet waar te zijn. Er is zeker iets aan de hand, en het volgende helpt om dat te bewijzen.

We weten niet wat of wanneer er iets zal gebeuren. Maar we hebben een rubicon moment bereikt. De meer dan 75 miljoen patriotten in de VS kunnen niet terug naar gewone burgers zijn - de 'deep state' heeft ervoor gezorgd dat Trump supporters binnenlandse terroristen zullen zijn. Dit betekent dat als de positieve militaire kracht die Trump achter zich heeft, niet optreedt, het medeplichtig zal zijn aan de vervolging van Trump supporters. Ik betwijfel ten zeerste dat zij dit zouden laten gebeuren.

Wat waarschijnlijker lijkt is wat Q en anderen hebben gezegd dat er gebeurt. De undercover operatie ontvouwt zich voor onze ogen. Maar we zijn in de "houd je geloof vast" periode. Voor velen is de onzekerheid te veel om te dragen, en in hun onzekerheid slikken ze zwarte pillen. Maar de irrationele afwijzing van een plausibel, maar onbewezen uitgangspunt is niet geldig, net zo min als de grootschalige acceptatie ervan rationeel is.

De waarheid is, als we deze willen weten, dat we meesters moeten worden in het multivariaat denken, in het beoordelen en onderhouden van meerdere kansen en mogelijkheden tegelijk. De titel verplaatsen van de meest waarschijnlijke naar degene die als zodanig verschijnt wanneer het bewijs zich voordoet om het te ondersteunen.

Maar houd dit in gedachten: Het ontbreken van bewijs is geen bewijs dat het niet bestaat. Dit betekent dat het idee dat een geheime operatie om de 'deep state' neer te halen niet kan worden weerlegd, alleen maar omdat het nog niet is gebeurd. Het is ook niet bewezen, omdat het bewijs van de onwaarheid ervan nog niet is geleverd.

Dit alles gezegd hebbende, plaats ik mijn inzet nu in het feit dat er iets aan het gebeuren is, en er is veel reden om te geloven dat dat waar is. Dus hou je geloof vast, als je wilt. Of niet.

- Justin


Lees hier verder >>


Wat een verbazingwekkende reeks van toevalligheden!

Vijf regeringen die in dezelfde week in elkaar storten?

Het zal toch geen internationale prelude zijn op de gebeurtenissen van 20 januari 2021?

3:22


Een bericht wat hier mogelijk mee in verband staat: hier is nog een voorbeeld, here is another example, van het opzettelijk opvoeren van spanning dat ik gisteravond in 'Darkstream' heb laten zien. Het was zelfs nog ondraaglijker dan hier wordt getoond, omdat de clip de storing inkortte die tijdens het concert in de Tokyo Dome bijna drie volle minuten aanhield, voordat het publiek om 3.22 uur werd teruggeroepen. Let in het bijzonder op de manier waarop Su-metal, de leadzanger, totaal onbewogen blijft en niets doet tot het moment waarop hij de menigte aanwijzingen geeft.

Zou het verband houden met het onderstaand logo van Skull & Bones en de asteroïd die verwacht wordt? Waar ik laatst een blog over schreef?

Hmmz...

Stof tot nadenken!


Ik lees voorts het volgende:

Er zijn nog twee mogelijkheden die mogelijk het gevolg zijn van het aftreden van diverse regeringen in het zelfde tijdsframe.( 1.) Het aftreden kan een afgesproken stap zijn richting "Great Reset". ( 2.) Men treed af omdat men op de lijst van aangeklaagde personen staat in de VS en zeer binnenkort opgepakt gaat worden. om te worden berecht.

Het is vreemd, maar waarschijnlijk geen toeval dat regeringen aftreden voordat hun regeringstermijn is afgelopen, en gezien het feit dat er twee door elkaar lopende gebeurtenissen zijn, die de wereld bezighouden, is de kans groot dat het met een van deze gebeurtenissen te maken heeft. Het virus wordt gebruikt als dekmantel zoals velen wel weten. Een avondklok zal grote kans worden gebruikt om bepaalde activiteiten uit het zicht van de bevolking te houden, zoals in de Tweede Wereldoorlog.

Dit is zoals ik het zie, het zijn mogelijkheden gezien vanuit de kennis die ik nu heb van hetgeen er in de wereld gaande is, het wil niet zeggen dat het zo is, echter niets gebeurt zonder reden.

Bron - Vox Day

Vertaling: Marieke

3 scenario's

Omdat ik geen profeet ben en slechts een boodschapper zet ik hier mijn gedachtes uitéén.


Er zijn vanuit mijn perspectief 3 scenario's mogelijk:

1. NWO - GREAT RESET (NAZI-AGENDA 21)

2. TRUMP - GREAT AWAKENING (UITROL NESARA/GESARA)

3. THE EVENT (NEMESIS, PLANET X)


Weet dat ik op alle 3 de scenario's wordt aangevallen door medelanders.

En besef ook dat er veel desinformatie wordt verspreid.

Echter wil ik U van geen enkele info onthouden.

Tip: Doe zelf ook onderzoek en voel welk scenario het beste resoneert bij U.


Er zijn zeker wel hele goede ontwikkelingen gaande momenteel, dus blijf positief allen. Ik weet en besef dat er expres veel desinformatie wordt verspreid om GESARA tegen te werken. Er schijnt een bedrag beschikbaar te zijn voor de wereldbevolking van een getal van een 1 met 45 nullen erachter. Het heet niet voor niets het Gouden tijdperk wat gaat komen.

En ja, ik vind het best moeilijk om te geloven dat het goed komt, ik kom uit een zeer diep dal geklauterd, ben alles kwijt geraakt, ben de afgelopen jaren een aantal keer flink op mijn bek gegaan en 2 jaar geleden nog eens mijn rug gebroken...

En toch blijf ik dit doen: Waarheidsvinding, omdat het mijn Missie is.

Ik ben die Rutte en De Jonge en al die andere handlangers en huurlingen meer dan spuugzat !!

U ook?

Maar wat ik vooral hoop is dat U als lezer zelf ook onderzoek gaat doen, zodat ook U gaat ontwaken.

Of wanneer U reeds bent ontwaakt deze info wilt delen.

Dank U wel.


Georgia Guidstones

Max. 500 miljoen mensen zou in balans zijn met de natuur.

Heb er al vaak over gescheven.


NIEUWE WERELD ORDE

Ze (de illuminati) streeft naar 1 wereldregering, 1 wereldreligie en 1 wereldleger, ofwel de NWO, is de Nieuwe Wereld Orde. Doel is controle te krijgen over alle mensen op onze Aarde en alle land te bezetten.

Tevens willen ze de wereldbevolking terugdringen naar max. 500 miljoen inwoners. Dit staat beschreven in verschillende talen op de Georgia Guidstones in Georgia in de VS.

Google maar eens wanneer je er nog nooit van hebt gehoord van de Georgia Guidstones in Georgia, typ er ook stenen granieten zuilen bij. Dan zul je de informatie vinden.

Ik hoor geluiden dat ze het ook dit keer niet gaat lukken, om volledige controle over de Aarde te verkrijgen, dus duimen dus maar en ga jezelf informeren wanneer je dat nog niet hebt gedaan.

Iemand schreef als reactie op dit bericht:

Het is een stevig monument. Het zou een ramp kunnen overleven. De tekst zou ook geïnterpreteerd kunnen worden als advies. Als alles naar de knoppen is. Om een 2e keer te voorkomen.Er zijn ook berichten zoals hieronder staand.

Dat er iets gaat komen waar heel de wereld van betroffen is kunnen we wel aanvoelen toch?


Onder de video staat het volgende geschreven:

De Heilige Geest leidde ons naar Uriel, een dakloze discipel van Christus in Pheonix Az.

Een vriend en ik waren op straat aan het rappen over Jezus, we hadden deze ontmoeting helemaal niet verwacht, maar God had zoals altijd een plan. Hij wilde dat we Uriel zouden ontmoeten met een van de meest radicale verhalen over transformatie die ik ooit heb gehoord.

Je moet de boodschap horen die God hem in deze laatste dagen gaf.

Uriels Facebook: Uriel Gilpin "Een stem van iemand die in de woestijn roept: 'Bereid de weg voor de Heer, maak rechte paden voor hem.'"

Markus 1: 3 Schrijf je in voor meer! Bereid de weg van de Heer voor.

Timo Shely

Ik had niets gepland toen ik door Pheonix ging, maar de heer leidde me naar Uriel, hij is een van de meest nederige mannen die ik ooit heb ontmoet...

Nadat God hem had geroepen om zijn boodschapper te zijn, verliet hij alles...

Hij heeft me niet eens gevraagd om deze video te maken!

Deze man is 100% hij heeft niets te winnen om deze boodschap te delen!

Geen geld, geen glorie, niets!

Like en deel ons in de afgelopen dagen!

🌟 Uriel Gilpin om deze geweldige broer op Facebook te vinden, steun hem op elke manier die je op je hart hebt! ✨

Er komt nog meer op je af!

Schrijf je in voor een vervolgvideo van Uriel! 🔥


Bye for Now, Dienie

God bless you All ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com