Vertaal deze pagina naar:

Asteroïde, maar wat als...

15-01-2021

In deze blog treft U wellicht informatie aan waar U eerst even goed over mag nadenken. Misschien is het informatie waar U nog nooit over heeft nagedacht, dat kan ook. Het kan ook zijn dat U hier inmiddels van op de hoogte was.

(Mijn excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten. Misschien werk ik dit binnenkort nog bij. Er is echter nog heel veel wat ik graag wil onderzoeken en publiceren voordat het internet (misschien) op zwart gaat)

Groetjes Dienie KarsEr wordt het volgende beweerd:Een asteroïde ter grootte van de Eiffeltoren beweegt zich richting de aarde en kan ergens begin 2021 toeslaan.

Volgens een voorspelling van de enorm populaire Franse astroloog Nostradamus, beweegt een asteroïde ter grootte van de Eiffeltoren zich richting de aarde en kan deze ergens begin 2021 toeslaan.
De asteroïde genaamd 2021 CO247 is 0,83 keer de hoogte van de Eiffeltoren en er wordt voorspeld dat dit hemellichaam met 7,4 miljoen kilometer langs de aarde zal vliegen.

Op 3 januari vloog een gigantische asteroïde van 220 meter die zo groot was als de Golden Gate Bridge met 6,9 miljoen kilometer langs de aarde.

Volgens NASA zal een asteroïde genaamd 2021 AC, die twee keer zo groot is als de Grote Piramide van Gizeh, woensdag de baan van de aarde ingaan.

Deze enorme asteroïde zal op een afstand van 3,5 kilometer langs de aarde vliegen.

NASA zei ook dat in de eerste dagen van januari drie extra, kleine Near-Earth Objects (NEO's) langs de aarde zullen vliegen.

Een asteroïde 2019 YB4 van 15 meter vliegt voorbij op een veilige afstand van 6,4 miljoen kilometer. Deze asteroïde zal worden gevolgd door nog twee brokken kosmisch puin in de vorm van de 15 meter 2020 YA1 en de 21 meter 2020 YP4. 2020 YA1 en 2020 YP4 passeren respectievelijk 1,5 en 2,1 miljoen kilometer.


Maar wat als...

De Aarde een vlak oppervlakte heeft?

Wat gaat en kan er dan zich gaan voltrekken?

Lees onderstaand artikel eens, bekijk de onderstaande video en ga hier eens op kauwen...

https://www.facebook.com/robert.foertsch.1/videos/10210262731500773


Vorm Aarde

(Mijn excuses voor de vele schrijf- en stijlfouten. Deze informatie komt van iemand die op Egypte is georiënteerd. De onderstaande tekst is vertaald vanuit het Arabisch en nog niet nagecorrigeerd, maar U komt U er denk ik voor nu wel even uit bij het doorlezen. Misschien werk ik dit binnenkort nog bij. Er is echter nog heel veel wat ik graag wil onderzoeken en publiceren voordat het internet (misschien) op zwart gaat)

De tekst begint met:

Hoe heeft de oude Egyptiër de kraai van de aarde bewezen door de diameter van de aarde te berekenenWetenschappelijk erfgoed gebaseerd op eenvoud in gedachte en unie met de natuur:Ongeveer 270 jaar geleden v. Chr. in de geweldige stad AlexandriëDe oceaan van de aarde is gemeten...In dit moderne tijdperk bracht het satellieten, raketten, metingen en monitoring met zich meeEn ze wisten dat de omgeving van de aarde ongeveer 40,030 km is...Maar Aeratosthnis in Alexandrië van rond 270 v. Chr.

Hij berekende het, hij vond het ook 40,000 km, maar zonderGeen satellieten, geen vliegtuigen, niet nodig...Identificeer het met de geest en de wetenschap van de hoeveelhedenWie was er eerder gebaseerd op eenvoud in gedachte en oplossingen...Eratusthnis wordt momenteel geboren in de stad Sirine, Qornia of Shahat ten oosten van LibiëAan de Middellandse Zee kust...Hij werd opgevoed, geleerd en woonde in Alexandrië...Aeratusthnis hoorde dat hij in de stad van Zoon is wat Aswan isHet is in de zomerzonnewende van 21 juniZonneschijn is helemaal verticaal op het slachthuisEn er verschijnt geen schaduw aan haar...Praten ging zijn brein binnen en bleef bij hem hangen...Hij zei dat medicijnen zo blijven op de dag van de zomerzonnewende in de zon

Als je hier in Alexandrië een stok in de grond steekt, verschijnt het niet...Maar natuurlijk leek hij zijn stokken kwijt te zijn...Hij zal langs de maat van de hoek van de schaduw gaan vanuit het deel van de ongehoorzaamheid naar de aardeEn dan blijkt dat 7.2 graden het percentage van de milaan van de dwaalspoor is...Met zijn toepassing van de theorie dat de aarde rond isUit de wetenschappen van kwantitatieve mensen, evenals filosofen, Z. Pythagorth en AristotelesEn ook de theorie van parallelle rechthoekenHet is elke lijn die twee parallelle lijnen doorsnijdt, de binnenhoek van de eerste lijnHet is hetzelfde als de buitenhoek bij de tweede lijn...Ik bedoel, simpelweg, Eratosthnis maakt zo ' n tekening voor het aardbalEn twee lijnen strak makenEen lijn die de zonnestraal op Aswan vertegenwoordigtEen parallelle lijn die de zonnestraal op Alexandrië vertegenwoordigtEn maak de twee lijnen op de hele bal compleetNatuurlijk bij het midden van de cirkelDe kruising van de getekende lichtlijn met de lijn van ongehoorzaamheid waartegen het meetDe straal bleek hetzelfde als Milaan 7.2 graden...Ik weet het niet, Iratosthnis wordt er een beloondMeet hem de afstand van Alexandrië naar Aswan, hij vond het ongeveer 800 kmOf op hun weegschaal in 5000 stadiaHet gaat om een Griekse schaal van ongeveer 185 meter.Belangrijk is dat ik een verhouding ga maken en past bij degene die 7.2 graden tot 360 graden compleet isBlijkt de verhouding van 1 tot 50Ik ga 50 slaan in 5000 Stadia of 800 km, het resultaat is uitgekomenWelke is 250,000 stadia of 40,000 km...En dit is de oceaan van de aarde...Het belangrijkste hier is hoe je simpel, niet-stereotypisch moet denkenEn hoe je de gegevens die je hebt efficiënt kunt gebruiken zonder complicaties...Het benadrukt ook het belang van meesters, meting van misleidende en tijden van zonnedoop...Ik bedoel, het onderwerp zou niet makkelijk zijn geweest voor AeratosthnisAls hij er niet was geweest, was er onderzoek geweest naarZonlicht, zijn doop, zijn tijden en zijn berekening nauwkeurigEn onderzoeken op de bol van de aarde...Quoteanen waren genieën in het uitbuiten van de natuur

En misschien is het grote wetenschappelijke erfgoed dat onze voorouders ons hebben verlaten gebaseerd opEenvoud van gedachte, verbond met de natuur en behandel het alsEen puzzel die tegelijkertijd zijn oplossingen bij zich draagt...


Kaart Universum

De beroemde kaart van het universum, bewaard op de sarcofaag van de priester van Sakkara, illustreert de ideeën van de Egyptenaren over de structuur van het universum. In het midden van de compositie bevindt zich een ronde grond. De Egyptenaren wisten al in de oudheid dat de aarde rond is. De ruimte bestaat uit twee cirkels - gebieden. In het centrale district ligt Egypte, zijn tweeënveertig nomen, verlicht door een hooggelegen zonneschijf, en de liggende figuur van de verrezen Osiris, die de wereld van het hiernamaals symboliseert, direct gelegen nabij het aardse Egypte. Op de handen van de godinnen van de zijden van de wereld, uitgestrekt naar de hemel, zweeft de zonnetoren van The Million Years. In het noordelijke deel van de kaart van de aarde "valse deuren" naar andere ruimtes, vanwaar vergezeld door de "ontdekker van paden", verschijnt de wolfsgod Upuat de zon.


PAPYRUS

(Mijn excuses voor de vele schrijf- en stijlfouten. Deze informatie komt van iemand die op Egypte is georiënteerd. De onderstaande tekst is vertaald vanuit het Arabisch en nog niet nagecorrigeerd, maar U komt U er denk ik voor nu wel even uit bij het doorlezen. Misschien werk ik dit binnenkort nog bij. Er is echter nog heel veel wat ik graag wil onderzoeken en publiceren voordat het internet (misschien) op zwart gaat)

De tekst begint met:

De momenten van de farao verdronken op het papier van Bardi. Een foto van de onbedekte en bewaarde papyrus in het Nationaal Museum in Leiden Nederland. De helft van de papyrus, en dit is de juiste vertaling.

Papier nr. (2-8): De aarde circuleert alsof het een bord met voedsel isPapier nr. (2-11) De vernietiging van het land - droogte sloeg toe en verloor EgyptePapier nr. (3:13) en oom van ruïnePapier nr. (4:7) en spookt omgeslagenPapier nr. (4:2) en heeft eindeloze jaren van chaos geschapenPapier nummer (6:1) de chaos is gestopt en het is voorbijPapier nr. (2:5-6) calamiteiten overal, overal bloedPapier nr. (7:21) bloed was in heel Egypte landPapier nr. (2-10) Maakt van de rivier bloedPapier nr. (7:20) al het water in de rivier veranderde in bloedPapier nr. (2:10) genees mensen, drink water, blijf er vanaf, en verspreid dorstPapier nr. (3) Dit is onze rivier en ons drinkwater - dit is onze bron van geluk - wat kunnen we eraan doen - iedereen is een ruïne gewordenPapiernummer (4:14) verpestte bomen en stierfPapier nr. (6:1) geen vruchten meer dragen, en de aarde zal niet meer het geheel naar buiten brengenPapier nr. (2) Brand verspreid - Poorten, gebouwen en murenPapier nr. (10) en Egypte huilden........... Geen bronnen van levensonderhoud - tekort aan tarwe, gerst, vogels en visPapier nr. (6:3) corrupt en geen korrels overalPapier nr. (3) (Alles wat hier gisteren was is er niet, de aarde is moe en verpest alsof het een linnen land is dat van stokken afgesneden isPapier nr. (6:1) niets hier - geen vruchten geen gras - niets dan honger hierPapier nr. (5:5) Zelfs onze veestapel, hun hart huilde en huildePapier nr. (9: 2-3) Zie je - Hier is het vee dat nog loopt en niemand geeft er om, ieder man jaagt voor zichzelf wat het voor hem isPapier nr. (9: 11) Oom Donkere AardePapier nr. (4:3) en Belangrijke prinsjes jongens die tussen muren floppenPapier nr. (6:12) Hier zijn de jongens van de prinses die op straat worden gegooidPapier nr. (6 %) Zelfs gevangenissen zijn verpestPapier nr. (2) Velen zijn degenen die overal hun broeders in het stof leggenPapier nr. (3) overal kreunt en huiltPapier nr. (4:4) degenen die in de balsemkamer lagen, legden daar op de stapels afvalPapier nr. (4) Iedereen hier is geweldig of een zwerver die wil stervenPapier nr. (5) Worden mannen uitgeroeid....... Dus belast vrouwen niet en bevallen niet! En zal het leven op aarde stoppen en de druktePapier nummer (7:1) Kijk, het vuur is hoog opgelopen --- Het is richting de vijanden der aarde gegaanPapier nr. (7:1-2) Hier is de farao verdronken in omstandigheden zoals nooit tevoren.


BLOEM

Wat is de naam van de bloem achter de farao van de Narmermuur? En wat is haar code? En wat is de relatie tussen deze en dezelfde bloem op het Schorpioengebed? Eens kijken wie Hafiz is en wie begrijpt het!


Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com