Vertaal deze pagina naar:

Eindelijk eens een kritisch geluid in de Tweede Kamer?

05-04-2021

Of is dit allemaal opgezet spel? Een toneelstukje? Om uiteindelijk de weg vrij te maken voor Kaag?


Om Rutte zodoende de Tweede Kamer uit te werken?

Zodat Kaag de plannen van het World Economic Forum door kan voeren?

De depopulatieplannen (Agenda 2030, genocide, volkerenmoord) door middel van vaccinaties?

Het lijkt er wel erg sterk op, wat vindt U?


(Vraag: Door wie wordt 'GeenStijl' aangestuurd? Connect de dots!)

Bij de video staat het volgende geschreven door GeenStijl:

Waar Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra tot op het laatste moment hun opties open houden, stonden Esther Ouwehand, Lilian Marijnissen, Farid Azarkan, Joost Eerdmans en Thierry Baudet als echte volksvertegenwoordigers te vlammen tegen Mark "verkeerde herinnering" Rutte.

In deze compilatie hun bijdragen aan het #Omtzigtdebat​ van 1 april 2021


Reacties onder de video:


Pieter Omtzigt is een NATIONALE HELD en Rutte moet na 10 jaar eindelijk eens opkutten.

Joost Farid Thierry Esther Lilian 👏🏿👏🏿👏🏿 jullie hebben helemaal gelijk.

Opgezet spel kraagje moet president worden. Let op. We zijn de lul.

Moet Thierry wel nageven dat hij Pieter's punt (dat het systeem aangepakt moet worden) weer goed heeft benadrukt.Halve cirkel door het logo van WORLD ECONOMIC FORUM maakt: 666Wat moeten we met zo'n (r)overheid?


Ze verbergen elke succesvolle behandeling voor kanker, en vermoorden de uitvinders van deze behandelingen.

Ze verbergen alle vormen van vrije energie, en maken de mensheid afhankelijk van dure, schadelijke energie.

Ze verbergen natuurlijke principes om de mens gezond en sterk te maken, en leren ons afhankelijk zijn van giftige chemische medicatie.

Ze verbergen de mogelijkheden voor mensen om financieel onafhankelijk te zijn, en onderwijzen kinderen op school dusdanig dat de meesten eindigen als slaafjes van de rijken.

Ze verbergen de ware menselijke geschiedenis, met hoog geavanceerde beschavingen die verder stonden dan wij, en maken ons wijs dat we een stel aangeklede apen zijn die door stom toeval ontwikkeld zijn.

Ze verbergen opbouwende, heilzame informatie voor ons en bombarderen ons dag en nacht via televisie en internet met de grootst mogelijke rotzooi die onze geest compleet verziekt.

Ze verbergen de bron van alle liefde, goedheid, geluk en gezondheid voor de mens en maken ons wijs dat we allemaal door absurd toeval ontstaan zijn, zonder doel en betekenis.

Ze verbergen de inherent koninklijke waardigheid van elk mens, en vertellen ons dat de mens niets meer is dan een beest dat hier toevallig rondloopt.

Ze verbergen de duizelingwekkende schoonheid van de natuur voor ons en laten in veel natuurfilms bijna alleen maar bloeddorst en geweld van roofdieren zien.

Ze verbergen het heerlijke geluk van een gezond huwelijk en harmonieus gezin voor ons en maken ons wijs dat het normaal is om te scheiden, overspel te plegen, en emotioneel gebroken door het leven te gaan.

Ze verbergen de onschatbare waarde van zuivere seksualiteit voor ons en maken ons wijs dat het goed is om zonder seksuele normen en waarden door het leven te gaan.

Ze verbergen het geheim van gezonde voeding voor ons, en doen alsof het normaal is om elke dag industrieel voedsel uit de supermarkt te eten, wat de hoofdoorzaak is van alle ziektes.

Ze verbergen de principes voor natuurlijke landbouw voor ons, en zeggen dat het goed is om onze grond voortdurend vol te spuiten met de meest vernietigende chemische meststoffen, waardoor kankers en allerlei hersenziekten ontstaan.

Ze verbergen de gevaren van straling voor ons en vertellen iedereen hoe geweldig het is om overal 5G straling te hebben, waardoor mensen voortdurend gebombardeerd worden met ongezonde frequenties.

Ze verbergen de wondermooie blauwe hemel en de stralende zon voor ons, door de lucht vol te spuiten met chemische stoffen en metalen, zogezegd omdat ze de aarde moeten 'afkoelen'.

Ze verbergen nieuwe technologische wonderen die het vermogen hebben bijna elke ziekte van de mens te genezen, zodat iedereen afhankelijk blijft van hun medische 'zorg'.

Ze verbergen alle succesvolle behandelingen voor Covid en censureren de artsen die ze gebruiken.
Ze verbergen bijna alles wat werkelijk goed is voor de mens en wat de aarde in een mum van tijd tot een paradijs kan transformeren.

En dan denk jij dat ze het vaccin aan je opdringen met geweld, omdat ze het goede met je voor hebben?

Hoe lang duurt het nog voor je gezond verstand eindelijk gaat werken?

David Sorensen