Vertaal deze pagina naar:

"Een Volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht"

25-01-2021


Op het Weteringscircuit in Amsterdam, waar het monument staat, zijn op 12 maart 1945 in het Eerste Weteringplantsoen 30 verzetsstrijders gefusilleerd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Els Borst door de Duitsers gedwongen toe te kijken toen ze op weg was naar school.

Beroemde dichtregels van verzetsman Henk van Randwijk (hoofdredacteur Vrij Nederland).

Een volk dat voor tirannen zwicht

Allen, die hier tesamen zijn,
de levenden, de doden,
de handbreed, die ons scheidt, is klein,
wij zijn tesamen ontboden voor het gericht...

Gedenk de liefste, die hier ligt,
de broeder, vrind of vader,
maar gun Uw ogen wijder zicht,
aanzie het land en alle mens tegader,
hoor dit bericht:

Wij staan tesaam voor het gericht
voor goed of kwaad te kiezen,
een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

- H.M. van Randwijk


Gaat de geschiedenis van de 2e wereldoorlog zich herhalen in Nederland?


Wel wanneer het oorlogsbeleid niet tijdig gestopt gaat worden door de bevolking, de verzetsstrijders, de patroits of de alliantie (white hats).

We staan aan de vooravond van een volgende oorlog: Wereldoorlog 3.

Er wordt nu met opzet chaos gecreëerd in de wereld, zodat de vrijheidsbeperkingen steeds verder opgeschroeft kunnen worden en er steeds meer maatregelen worden opgelegd aan de bevolking. Zoals de verplichting om Uzelf te vaccineren, en wanneer U dat niet wil, of zolang U dat niet doet, daaruit consequenties gaan volgen.

Deze oorlog tegen de bevolking zijn de oude Nazi's nu aan het voorbereiden. De Nazi's zijn niet weggeweest, dat U zich niet vergist? Hitler heeft geen zelfmoord gepleegd. Merkel is een dochter van Hitler. Ken de feiten!

Het zogenaamde coronavirus of de zogenaamde Britse variant wordt nu ingezet als tool (middel) om straks al uw vrijheden af te nemen. Tot heden is dat goed gelukt, veel mensen trapten erin. Kijk eens om U heen. De avondklok is reeds ingevoerd. Bijna iedereen draagt een niet werkend mondkapje.

Wat er nu gebeurt zijn Mengele praktijken, het vaccineren van de bevolking en het afnemen van alle vrijheden. Diegenen die tegen het beleid zijn of de maatregelen belanden straks allemaal in concentratiekampen en er zal een gecreëerd voedseltekort komen. U gaat dan hongerlijden en vechten om het laatste pakje boter, suiker en koffie.

Welkom in WO-3, is dat wat U wil?


Nee? Word Wakker dan Allen en ga in Uw eigen Kracht staan!

Hoe? Door Uw eigen Regisseur te zijn van Uw eigen leven!

U bepaalt zelf wat U wel of niet doet...

Maak goede eigen keuzes en luister naar uw buikgevoel...

Wanneer het leger het werk van de politie gaat overnemen gaan we het vanzelf zien wat er gaat gebeuren... Dan kan het de verkeerde kant op gaan, maar ook de goede, wanneer het leger opdracht krijgt de deep state uit te schakelen en de burgers te beschermen.

Waar gaat U straks Uw focus opleggen?

Op Vrijheid en Geluk?

Deze weg wordt nu vrijgemaakt voor ons...

NESARA / GESARA

Er komen straks GESARA fondsen vrij om humanitaire projecten te gaan doen.

Er schijnt een bedrag beschikbaar te zijn van een 1 met 34 nullen, dus dat is heel veel geld.

34 quadriljoen dollars; 34.000.000.000.000.000.000.000.000 aan gestolen geld komt terug naar de mensheid, geld dat gedekt is door goud. Het is geen fiat geld of gebakken lucht maar geld dat waarde heeft en het is van de mensheid.

Dat is een hoop geld dat naar ons toekomt.

Er zijn 6000 patenten die op de markt komen; MED BEDS, vrije energie, anti zwaartekracht generatoren en veel meer.

Geen honger, geen energie rekening meer, weg schulden; het komt eraan. Stop met leven in angst want dat voedt het negatieve. Deze zegeningen komen van Boven, de Heilige Geest. We gaan naar een complete andere samenleving. Welkom in de wereld van vrijheid en overvloed. Bereid je voor op twee intense weken en veel mensen zullen je hulp nodig hebben.

Lees U in en ga ermee aan de slag!

Klik op het onderstaande tekstblok en ga Uzelf informeren. En maak een humanitair project aan, iets wat U graag wenst, wat ten goede komt aan de Mensheid, de dieren of het plantenrijk.

Ga Uw eigen talenten benutten en Uw eigen wensen in vervulling laten brengen. door uw eigen inzet. Er is geld genoeg, gebruik het geld als een gift om de transitie (overgang) te kunnen maken naar een Nieuwe Wereld van Vrede en Liefde.

De Nieuwe Wereld wacht op ons...

Het is aan ons...

Het is een kwestie van doen en je positieve Gedachtekracht inzetten.

God bless ❤️


👇👇

Reacties nu op social media


Je kunt het paard naar de bron leiden maar het niet dwingen te drinken.

Die verantwoording ligt toch echt bij ieder individu afzonderlijk, het is te hopen dat gelijkgestemden elkaar vaker fysiek weten te vinden.

Echt verzet vindt niet online plaats, maar in het leven van het individu het is de hoogste tijd om er naar te handelen.

WEG MET DIE KINDERMOORDENAAR VAN DISSEL !!!!!

Leest U in bij de website Wees de Weerstand !!

Website ► www.weesdeweerstand.com

En leest U in over het nep Koningshuis !!

Juliana was een burgermeisje, kijk op Pateo TV.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Gelooft u niet dat u met nazisme te maken heeft? Aanschouw de quarantaine-kampen!


Martin Vrijland schreef:

Ik begrijp best dat u gelooft dat Mark Rutte & co het allemaal heel goed met het volk voor hebben, want Mark lacht zo lief en Hugo heeft altijd zulke mooie schoenen aan en bovendien draagt geen van beide een uniform met adelaar en ook heeft niemand een kort snorretje.

Toch wil ik u er nogmaals even op wijzen dat de toeslagenaffaire niet alleen een aanslag op het volk was, maar tevens de methode om het kabinet demissionair te maken en dus volledige volmacht te geven tot de volgende verkiezingen, wegens de noodtoestand.

Denkt u nu "Ach, dat valt allemaal best wel mee. Ze moeten nu eenmaal drastische maatregelen nemen, want we hebben met een groot en gevaarlijk probleem te maken", bedenkt u dan dat ik niet alleen de pandemie al sinds 2014 voorspel, maar ook voorspelde dat men zou gaan schermen met gemuteerde varianten. Het zou dus best eens kunnen dat ik het spel al heel lang doorzie en u terecht waarschuw.

Gister en vandaag liet ik met de nodige satire zien hoe we dit in het extreme door zouden kunnen trekken (in onderstaande Facebook posts), maar de vraag is of dit eigenlijk wel satire is of dat we hier met realistische scenario's te maken hebben.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/gelooft-u-niet-dat-u-met-nazisme-te-maken-heeft-aanschouw-de-quarantaine-kampen/


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com