Vertaal deze pagina naar:

DE SPIRITUELE MISSIE VAN JE HOND ❤️

02-01-2024

Wist je dat je hond, naast je gezelschap houden, met een spirituele missie is gekomen om je te ondersteunen op de moeilijkste momenten van je leven?

Honden zijn wezens die liefde, genegenheid en zorgzaamheid met zich meedragen. 

Ze zijn eerlijk, loyaal en buitengewoon trouw. 

Ja, het zijn dieren, maar ze hebben een manier van zijn die hen de titel 'beste vriend van de mens' heeft opgeleverd. Dan kun je ook geloven dat de honden engelen kunnen zijn die onder ons wandelen met een speciale missie voor de mensheid. 

Honden zijn emotionele therapeuten, ze zullen nooit aarzelen om je te benaderen en je een goede lik te geven en je te vergezellen als je verdrietig of ontmoedigd bent. Je missie kan worden opgedragen aan een enkele persoon of aan een hele groep.

Veel honden verzetten indrukwekkende taken met één mens of kunnen een hele groep mensen beïnvloeden als een gezin. Een hondenhuisdier in een gezin wordt een onafscheidelijke vriend, maar er zijn enkele geheimen achter die vriendschap.

Het zijn energetische beschermers.

Honden zijn beschermende engelen die onevenwichtige trillingen absorberen van zowel jou als de plaatsen waar je woont.Ze offeren zich zelfs voor je op als er slechte energieën zijn die je kunnen beïnvloeden. Ze weten wat hun missie is en ze aarzelen niet om je te beschermen tegen wat het ook is. Sommige plotselinge hondensterfte is te wijten aan die sterke energieën die ze absorberen.

Een goede manier om die slechte energie van de dieren te verwijderen, is door ze veel genegenheid te geven. De liefkozingen maken hen blij. Ze kiezen jou. Voorbij wat je gelooft, kiezen ze jou en niet andersom. Zelfs als je de mogelijkheid hebt om uit de vele puppy's te "kiezen", zal degene die jou heeft gekozen je benaderen en je vertrouwen en genegenheid winnen om hem te selecteren. 

En je zult weten dat je goed hebt gekozen, maar jij was het niet die koos. Ze zijn dragers van onvoorwaardelijke liefde. Honden zijn trouw. Elke dag zullen ze je nederigheid en onvoorwaardelijke liefde tonen. Je zult nooit het gevoel hebben dat je hond je is vergeten, omdat hij je altijd komt begroeten, met zijn staart kwispelt van geluk als hij je ziet, ook al is het maar 5 minuten geleden dat ze je niet meer zagen.

Hondenengelen kunnen zo'n speciale band creëren dat zelfs de dood van de mens van wie ze het meest hielden hen zo depressief kan maken dat ze zichzelf laten sterven omdat hun missie geen zin meer heeft in de wereld, ze geen zin meer vinden in het leven. Er zijn gevallen bekend dat het verlies van een menselijke vriend ertoe leidt dat deze huisdieren lijden aan een "eeuwig" wachten, in de hoop dat zijn baasje zal terugkeren, en als ze begrijpen dat hij voor altijd weg is, laten ze zichzelf sterven om hem op een ander bewustzijnsniveau te ontmoeten. 

Ze zijn gevoelig voor allerlei trillingen.

Ze zijn verbonden met zeer hoge trillingen en zijn ongelooflijk gevoelig. Ze zijn in staat om veel meer waar te nemen dan je je kunt voorstellen, het zijn energieradars, ze zijn altijd alert, zelfs als je ze ziet rusten. Ze hebben een indrukwekkende auditieve gevoeligheid, evenals hun geur en zicht. Ze kunnen door dimensies en vlakken kijken die mensen niet kunnen waarnemen. Daarom worden ze rusteloos en angstig in de aanwezigheid van een vreemde verschijning.

Ze zijn de perfecte emotionele therapeuten.

Op persoonlijk vlak zullen ze zich altijd bewust zijn van hun baasje en de familie die hen heeft verwelkomd. Ze zorgen ervoor dat alles altijd in harmonie is. Wanneer ze verdriet, depressie, liefdesverdriet of andere negatieve gevoelens voelen, zoeken ze naar een manier om je humeur te verbeteren. De beweging van zijn staart zendt trillingsgolven uit die de omgeving harmoniseren. Het zijn tekenen van liefde. 

Honden zijn de beste vrienden, de beste levensgezellen. Ze zijn speels en onschuldig, het zijn gewoon verheven wezens in evolutie die op 4 poten lopen en je leven gelukkig maken.

Bron: Shirley Persad

Love between dogs ❤️

Wij mensen kunnen hier nog veel van leren...

Van de liefde tussen honden kunnen wij nog veel leren!

Mijn boodschap voor jou:

Wees je bewust wat een hond voor jou kan betekenen.

Het is een spiegel van jouw eigen Ziel.

Mis mijn lieve hondje Tipsy nog iedere dag...


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS