Vertaal deze pagina naar:

De bevolking heeft geen vertrouwen meer in de ratten in Den Haag!

10-01-2021

U speelt een cruciale rol met het delen van deze informatie, want 80% van Nederland is nog in diepe slaap. Waky Waky!

De waarheid maakt U Vrij, al maakt die U eerst doodziek...

Of heeft U een andere mening? Mail mij dan!

Weet dat ik veel contacten heb met vele waarheidsvinders en klokkenluiders en dat ik vanuit veel hoeken en kanalen informatie krijg aangeleverd en zelf dagelijks nog steeds bezig ben met zaken te onderzoeken en te volgen om up-to-date te blijven.

Dit kost veel tijd en energie van mij, maar dat heb ik er graag over. Het is hard nodig dat er mensen zijn zoals ik die de bevolking informeert, want de overheid doet dat niet. Zij verkondigen vele leugens, opdat zij de bevolking kan overheersen. De 2e Kamer is een toneelclub met vele toneelspelers.


‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️


Even dit:

De zorg werkt via protocollen en daar bent U niet altijd mee gebaat. Iedereen doet wat hem of haar gezegd wordt om te doen. Driekwart denkt niet na en heeft niet door waar hij of zij mee bezig is. Doet eenvoudig datgene wat hen opgedragen wordt.

Bij longontsteking en ongewone benauwdheden moet U denken aan bloedklontering, veroorzaakt door G-straling.  Dit mag de bevolking niet weten. Een stuk verder op deze pagina kunt U uitgebreid hier over lezen hoe dit ontstaat en wat de beste mediactie is om snel beter te worden.

‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️


Eergisteren kreeg ik weer eens een blokkade van Facebook van 30 dagen toen ik hier over publiceerde (zie de bewijzen hieronder). Ik weet uit ervaring dat het fascistentuig (Rothschild en Nazi nakomelingen, ofwel de 13 satanische bloedlijnen), wat de bevolking al jarenlang in z'n greep houdt, de waarheid schuwt over henzelf (wordt gecensureerd) en zij moedwillig de bevolking misleiden, onderdrukken, afpersen, ziek maken en zelfs vermoorden. Op het laatste staat de doodsstraf op of levenslange opsluiting wanneer het "Tribunaal van Gerechtigheid" van start gaat.

Pim Fortuyn is vermoord omdat hij teveel wist en een gevaar was voor de heersende orde. Zo ook Els Borst. Niets is wat het lijkt lieve mensen, er worden veel leugens verkondigd over vermeende daders. Dit om de echte daders en opdrachtgevers uit de wind te houden.

Ga eens onderzoeken wie de voorouders waren van Rutte en vele andere ministers, dan gaat U ook steeds beter begrijpen hoe zij op die stoel konden belanden. Dit geldt ook voor Angela Merkel, zij is een dochter van Hitler.

En nu hebben zij het plan (Rothschild/NAZI nakomelingen, de 13 satanische bloedlijnen) om de grootste GENOCIDE te gaan plegen op de Aarde die er ooit is geweest, door middel van de vaccinaties   ( = injectie plus de nanochip). Dit wordt ook wel Agenda 21 of Agenda 2030 genoemd. Lees ook eens Openbaring 13 van de Bijbel.

Vraagje: Weet U wat er in die injectiespuiten zit? Wat onder het mom moet doorgaan als zijnde vaccinatie? U mag dat niet eens weten! Maar zeer waarschijnlijk kunt U dan geen (klein)kinderen meer krijgen en/of gaat U zelfs (eerder) dood.

Denk dus heel goed na voordat U zichzelf (en Uw kinderen) laat injecteren !!!!!

Door 5G straling worden nu veel mensen ziek of gaan (eerder) dood. De dekmantel hiervoor is het zogenaamde corona virus. Begint U het een beetje te begrijpen wat er loos en gaande is in de wereld?

Lees deze hele pagina door aub en klik alle links aan.

Zodat U op de hoogte bent van de huidige stand van zaken in de wereld.


Mijn boodschap en tips:

• Maak goede keuzes voor nu en in de toekomst.

• Bid Allen voor Gerechtigheid op onze Aarde.

• Lees mijn andere blogs voor meer info.


U bent en wordt nu geïnformeerd door mij...

De één zal straks naar het Paradijs gaan en de ander naar de Hel op Aarde.

We staan voor zeer grote positieve veranderingen in onze wereld (de uitrol van NESARA/GESARA) wat de Deep State (nazi-aanhagers, globalisten, Rothschild nakomelingen, de cabal, illuminati, de 13 satanische bloedlijnen) op alle mogelijke manieren probeert te verhinderen. Ze profiteren ervan wanneer U nog niet bent ontwaakt. U houdt dan de zieke wereld mede in stand, besef dat.

Tip: Lees en bestel het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 satanische bloedlijnen".

Dan gaat ook U ontwaken 🙏

U kunt na het lezen van deze pagina niet meer zeggen, (wanneer er Gerechtigheid komt op Aarde), dat U niet op de hoogte was, de bekende spreuk: "Ich habe es nicht gewusst".

Dat bent u nu dus WEL...

Besef dat goed, voor eens en altijd!

God zal U straffen of zegenen voor de keuzes die U vanaf nu gaat maken.

Namasté 🙏

 

- STUUR DIT BERICHT DOOR NAAR AL UW DIERBAREN EN BEKENDEN -Vanwege het onderstaande topic (bericht) op Facebook kreeg ik een blokkade (schrijfverbod) opgelegd van 30 dagen. (Dit is trouwens niet de eerste keer dat mij dit overkwam).

En weet dat veel digitale soldaten (zoals ik) thuis worden opgehaald door de politie wanneer ze iets dergelijks hadden geschreven of hadden gesproken over een geplande demo middels een video.


Wees de Weerstand

MICHA KAT, HANS MEYER, WOUTER RAATGEVER, RINUS VERHAGEN EN WIM VISSCHER

Deze heren praten u bij met de laatste updates omtrent het wereldgebeuren.

Wat is de Nieuwe Wereld Orde? Wat zijn ze echt van plan? Welke rol speelt Qanon? Is Trump wie we denken dat hij is? Waarom vaccinaties? Wat kun jij op dit moment het beste doen?
Hoe staat het met de Bataafse Republiek? en meer belangrijk cruciaal nieuws wat je niet wilt missen!

Klik op de afbeelding en beluister het audiogesprek:

"HOEZO NWO? DEEL 4 SLOT "


OPERATIE PAPERCLIP

Ga eens lezen wat er op de volgende website staat geschreven over Operatie Paperclip (en andere zaken). Heel veel oude nazi's (oorlogsmisdadigers) zijn gevlucht naar Amerika in ruil voor kennis. Hitler is gevlucht naar Argentinië, hij pleegde geen zelfmoord. Prins Bernhard heeft Hitler zelfs hierbij geholpen. Ga maar eens onderzoek doen (bij interesse), heb ik ook jarenlang gedaan.

(Veel is (nog) terug te vinden bij het intypen van de juiste sleutelwoorden).

https://www.loyalist.nl/maatschappij/vandaag-vieren-we-dat-de-nazis-gewonnen-hebben/Hebben de Nazi's de oorlog wel verloren?


Is NASA van oorsprong een SS programma waarin ook een aantal vliegende schijven zijn geproduceerd? Hebben de Duitsers dit met behulp van buitenaardse beschavingen tot stand kunnen brengen? Je kijk op de tweede wereldoorlog zou weleens met 180 graden kunnen draaien na het zien van deze Podcast. Hoe kan het dat er na de oorlog duizenden Nazi's voor Amerikaanse geheime ruimtevaartprogramma's hebben gewerkt? Vele insiders en ooggetuigen zijn naar buiten getreden om dit verhaal te bevestigen. Een daarvan is William Tompkins, een Navy Insider die direct betrokken was bij Operation Paperclip (1946). Het exporteren van Nazi wetenschappers naar Amerikaanse militaire complexen.


Bronnen:

Video van Project Camelot met de Navy Insider William Thompkins

https://youtu.be/Sb18kkVlRh4

Wernher von Braun

(Lees trouwens eens welke Psalm hij op z'n grafsteen heeft staan? Wanneer U even googelt zult U het vinden. Sleutelwoorden 'grafsteen en z'n naam').

https://youtu.be/7vyCMvvrdm8

Boek Selected by Extraterrestrials

https://www.bol.com/nl/f/selected-by-extraterrestrials/9200000054189499/

MED BEDS

Dit wordt U onthouden door de allerrijksten en beslissers op Aarde, weet en besef dat goed.

Deze kennis wordt voor de gewone burger geheim gehouden.

Ze kunnen allang kanker en vele ziektes genezen met de MED BEDS.

Informeer Uzelf en al Uw Dierbaren en bekenden!

Deze Med Beds worden straks door GESARA mogelijk gemaakt.
Deze Med Beds worden straks door GESARA mogelijk gemaakt.


Wilt U meer lezen en weten over de MED BEDS?

Klik dan hieronder.

Grote paniek!

Dit schreef Micha Kat (onderzoeksjournalist) van de website Revolutionair Online.

Website ► www.revolutionaironline.com

De Telegraaf schreef dat Demmink onschuldig is verklaard door de Rechtbank.

Wij weten echter meer en beter...

Wanneer Demmink schuldig wordt verklaard stort het hele kaartenhuis van justitie in elkaar.

Onderzoek zelf en/of ga vragen stellen!

Doe dit voor alle kinderen in de wereld die mishandeld en verkracht zijn of reeds geweldadig vermoord zijn door satanisten en psychopaten in hooggeplaatste kringen (en waar dan ook ter wereld). Er zijn reeds vele babies en kinderen geslacht door deze satanisten, in stukken gesneden en geofferd.

Mensen die hoge functies bekleden (bankiers, ministers, leger, politie) worden zeer vaak gechanteerd doordat ze toeschouwer zijn geweest van satanische rituelen, wat in hooggeplaatste kringen plaatsvindt. Deelnemers zijn vaak lid van geheime en occulte genootschappen. Dit wordt ook wel de illuminati genoemd, ofwel het Alziend oog.

Vrijmetselaars maken vaak een handgebaar met hun beide handen. Google maar eens naar Merkel en illuminati. Dan ziet u talloze voorbeelden van deze handgebaren. Op deze wijze communiceren zij met elkaar.

Leden van geheime en occulte genootschappen worden Vrijmetselaars genoemd, Rutte en Opstelten zijn ook Vrijmetselaars. Merkel, Macron, May en Erdogan ook. Vrijmetselaars beschermen elkaar, ook als ze de waarheid niet spreken. Ze worden beschermd door de zwarte togadragers, de zwarte maffia. Rechters beschermen de corrupte overheid. Daar hebben zij een eed voor afgelegd. Zo ook advocaten. Daarom is de situatie nu zoals die is.

De bevolking gaat nu gelukkig ontwaken en onderzoek doen. En U misschien straks ook na het lezen van de blog, wie weet. De MH17 doofpot is hiervan een voorbeeld, zo ook de Demmink doofpot. Harry Borghouts zei eens in een video dat als de onderste steen boven komt het kaartenhuis van justitie in elkaar stort. Dat klopt.

Wanneer U (nog) twijfelt aan wat ik hierboven heb geschreven mag U mij een e-mail zenden.

Of klik op de onderstaande link voor meer info.

Of ga eens rondsnuffelen op mijn blog.

U zult veel uiteenlopende onderwerpen aantreffen.

Sterkte met Uw emoties en eventuele herinneringen (flashbacks).

Klik op de afbeelding hieronder, dan kunt U zelf zien dat Opstelten dit Vrijmetselaarsteken 2x bewust maakte met z'n beide handen. Lees ook de commentaren onder de betreffende video van de MH17.

Klik op de onderstaande button wanneer U meer info wilt lezen over de MH17.

Slechte buitenaardsen en de 13 satanische bloedlijnen bepalen Uw Aardse leven momenteel.

De illuminati bepaalt momenteel uw ondergang, het Alziend oog.
De illuminati bepaalt momenteel uw ondergang, het Alziend oog.

* BELANGRIJK NIEUWS *


* Groot nieuws van de Wereld *

🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍

(Excuses voor de eventuele schrijf-en stijlfouten vanwege het vertalen)


* Italië deed postmortem (lijkschouwing, autopsie, of obductie) van overleden coronapatiënt en er kwam een grote onthulling.

* Italië is het eerste land ter wereld geworden dat een autopsie (postmortaal) uitvoerde op een lijk van een Covid-19 patient en heeft, na uitgebreid onderzoek, ontdekt dat de Covid-19 niet als virus bestaat, maar een zeer grote wereldwijde zwendel is. Mensen gaan feitelijk dood als gevolg van "Amplified Global 5G Electromagnetic Radiation (Poison)".

* Artsen in Italië hebben de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geschonden, die geen autopsies (postmortaal) toestaat op de lichamen van mensen die zijn overleden aan het coronavirus om erachter te komen na een of andere wetenschappelijke ontdekking. Er kan van worden uitgegaan dat het geen virus is, maar een bacterie die de dood veroorzaakt. Doordat er bloedstolsels in de aderen ontstaan. Dat wil zeggen aanwezige bloedstolsels in de aderen en zenuwen, ontstaan door deze bacterie veroorzaakt de dood van de patiënt.

* Italië heeft het zogenaamde virus verslagen en verklaart dat "er niets anders is dan phelia-intravasculaire coagulatie (trombose) en de manier om ermee om te gaan is om het te genezen."

* Antibiotica tabletten (ontstekingsremmend) en het nemen van anticoagulantia (aspirine) geneest het.

* En wat aangeeft dat genezing van de ziekte mogelijk is, is dit sensationele nieuws voor de wereld voorbereid door Italiaanse doktoren door middel van autopsie (postmortaal) van lijken van het Covid-19-virus.

* Volgens sommige andere Italiaanse wetenschappers waren ventilatoren en de Intensive Care (ICU) nooit nodig. In Italië zijn hiervoor inmiddels protocollen opgesteld.

* CHINA wist er al van, maar maakte zijn rapport nooit openbaar.

* Deel deze informatie met al je familie, buren, kennissen, vrienden, collega's zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat dit helemaal geen virus is, maar gewoon een bacterie die wordt blootgesteld aan 5G-straling. De oorzaak is schadelijk voor mensen met een zeer lage immuniteit. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Degenen die hieraan ten prooi vallen, moeten Asprin-100 mg en Apronix of Paracetamol 650 mg gebruiken. Waarom? Omdat is aangetoond dat covid-19 bloedstolsels veroorzaakt, wat trombose bij de persoon veroorzaakt en waardoor bloedstolsels in de aderen terechtkomen, waardoor de hersenen, het hart en de longen geen zuurstof kunnen krijgen, waardoor de persoon moeilijk(er) gaat ademen en de persoon snel sterft als gevolg van kortademigheid.

* Artsen in Italië waren niet gehoorzaam aan het protocol van de WHO en voerden autopsies uit op lijken die waren overleden aan covid-19. Artsen openden de armen, benen en andere delen van het lichaam en na goed onderzoek en onderzoek merkten ze dat de bloedvaten verwijd waren en de aderen vol trombi zaten, waardoor het bloed meestal niet meer kon stromen. En vermindert ook de zuurstoftoevoer naar het lichaam waardoor de patiënt sterft. Na kennis genomen te hebben van dit onderzoek, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het behandelprotocol van Covid-19 en gaf het aspirine aan zijn positieve patiënten. 100 mg en begon Empromax te geven. Als gevolg hiervan begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren. Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan 14.000 patiënten op één dag ontslagen en naar huis gestuurd.

* Bron: Italiaans Ministerie van Volksgezondheid *Wilt U ontwaken?


Bekijk dan de onderstaande video's, lees de info en stel vragen wanneer iets onduidelijk is.

Tip: Wanneer U lid wordt van de groep VOLK WORDT WAKKER op Facebook zullen deze vragen worden beantwoord door medeonderzoekers. U zult daar ook veel nieuwe info aantreffen.

Link ► https://www.facebook.com/groups/735966989861097UPDATE 09-01-2021 22:00 uur

TRUMP TREEDT AF!!!

NEWS FROM NADIA..

TRUMP TREEDT AF. NIET OP DE MANIER DIE U DENKT. HIJ STAAT EEN GLADDE OVERGANG VAN MACHT TOE. NIET AAN BIDEN, MAAR AAN DE MILITAIREN. DIT IS PRECIES WAT HIJ BEDOELT.  OVERGANG NAAR MILITAIR RECHT.

ZOALS VOORPRODUKT ZAL FLYNN DE REGERING HIER EEN TIJD OPNEMEN. U HOORT TIJDENS POTUS-TOESPRAAK NIETS OVER BIDEN OF TOEZEGGEN. DIT IS EEN ONDERDEEL VAN NESARA EN GESARA, AANGEZIEN HIJ VAN DE US CORPORATION (DODE ENTITEIT) STAPT NAAR DE NIEUWE ADMINISTRATION 1776 CONSITIUTION PARTY.

ALLE LEIDERS ZULLEN WORDEN VERWIJDERD WERELDWIJD.

GESARA PARTY WERELDWIJD GECREËERD.

JE MOET BEGRIJPEN DAT POTUS EEN GENIE IS.

WIJ ZIJN GETUIGENIS VAN DE BESTE SHOW OP AARDE. DIT WAS ALTIJD ONDERDEEL VAN HET PLAN UITGEGAAN VAN HET PLAN. Q HEEFT DIT GEZEGD EN NU WORDT HET IN DE REALITEIT GETOOND.

MAAK JE GEEN ZORGEN.

GENIET EN WEES GELUKKIG.

GOD HEEFT ONS EEN STRIJDER GEGEVEN OM VOOR DE MENSHEID TE STRIJDEN.

HET BESTE MOET NOG KOMEN

Noot: Trump is op dit moment op Cheyenne Mountain, kijkend naar het bewijsmateriaal dat in realtime van Pelosi's laptop is gehaald. Mijn bronnen zeggen dat Pelosi gisteravond om 11:55 uur bij de grens is aangehouden en naar een geheime locatie zal gaan in afwachting van de tribunalen.

Sidney Powell en Lin Wood staan vandaag voor militaire rechters. De 195K verzegelde aanklachten (ik weet dat er hogere aantallen zijn, maar niet alle zijn gerelateerd aan deze operatie) en er zullen ingrijpende arrestaties zijn voordat het weekend voorbij is.

Iedereen zou vandaag een voorraad moeten inslaan en bereid zijn om 10-12 dagen te blijven hangen terwijl het Trump-team actie onderneemt en de nieuwe regering wordt ingesteld.

Voor degenen die zich afvroegen, Pence deed zijn plicht. Hij heeft Trump niet verraden. Zonder zijn daden zou er geen opstand zijn geweest. Nu heeft Trump ze waar hij ze wil hebben. Schaakmat.

Deel dit.

Deel op twitter en andere sociale media, zodat echte patriotten sterk blijven en op koers blijven en vertrouwen houden in Pence.

De storm komt eraan.

Militaire activiteiten nu gaande..

Enjoy


Wilt U reageren op deze blog?


Heeft U een vraag of een opmerking over deze blog?

Of wilt U mij volgen op social media? Of dit platform ondersteunen? Of mij financieeel ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Of wilt U meer weten over mij persoonlijk? Het kan en mag allemaal.

Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.

Dank voor het lezen van mijn blog en Uw eventuele bijdrage of donatie!

Weet dat ik geen uitkering of een betaaalde job heb. Ik doe dit omdat dit mijn Missie is op Aarde. Een donatie of bijdrage is daarom Welkom, zodat ik mijn Missie op Aarde kan vervolgen: De bevolking informeren met datgene wat ik nu heb gepubliceerd.

Ik hoop dat U nu beseft dat ik en vele andere Patriots onze nek uitsteken voor Uw veiligheid, Uw leven en dat van Uw eventuele toekomstige (klein)kinderen.

En hoop dat U ook beseft dat niet iedereen durft te schrijven (of de tijd ervoor heeft) wat ik vandaag heb gepubliceerd.

Het belangrijkste voor NU is dat U deze info leest en deelt.


PS. Wilt U op de hoogte zijn en blijven van actuele onderwerpen?

Word dan lid van het GESARA kanaal op Telegram.

Link kanaal GESARA Telegram ► https://www.T.me/GESARANederland

(Telegram kunt u downloaden als App op Uw smartphone of I-pad/laptop/pc)


Lieve groetjes van Dienie

God bless you All ❤️