Vertaal deze pagina naar:

20-01-2021 is de NATIONALE VRIJHEIDSDAG van Amerika !!

23-01-2021

WANNEER DE BEVOLKING EINDELIJK GAAT BESEFFEN, BEGRIJPEN EN INZIET WAT HIERONDER STAAT GESCHREVEN IS HET ZO GEBEURD MET DE CORRUPTE STAAT DER NEDERLANDEN !!

Dan kunnen Rutte, De Jonge, hun handlangers en de door hun betaalde huurlingen (burgemeesters, politie, boa's en de ME) vluchten voor hun leven wanneer de bevolking erachter komt dat zij de oorzaak zijn van alle ellende in Nederland, de vele verkrachtingen van kinderen, faillisementen, zelfmoorden, en doden die gevallen zijn door hun corrupte beleid en zieke geest.

Nederland wordt geleid door moordenaars en zieke geesten !!

WORD WAKKER ALLEN !!


Biden is de president van NIETS !!


Begrijp alsjeblieft dat alles wat nu wordt gecontroleerd door de Biden-admin GEEN invloed heeft op de herstelde Republiek van Amerika !!

Plus weet dat de hele inauguratie van Biden is gefaked !!

(Uitleg inauguratie: In het geval van het begin van een ambtstermijn van hoogwaardigheidsbekleders wordt ook van inauguratie gesproken. Het meest gangbare gebruik is in de context van een formele investituur waarbij een individu een positie aanneemt. Dit kunnen staatshoofden, regeringsleiders, pausen en hoogleraren zijn.)

De Deep State (cabal, oude nazi's) en hun media doen hun best om ons te laten geloven dat [ZIJ] de touwtjes nog steeds in handen hebben. Maar [ZIJ] hebben dat NIET.

Ze staan nu op een zeer wankelend voetstuk.

Weet en besef dat het wankelende voetstuk, het voetstuk is van de bevolking, en zolang rechtop blijft staan door de goedgelovigheid van de bevolking. Hoe? Door nog steeds in de macht van deze zieke geesten te geloven.


WORD WAKKER ALLEN EN INFORMEER JEZELF EN ANDEREN !!

HET GAAT OM JOUW EIGEN TOEKOMST EN DIE VAN ALLE KINDEREN !!

NEDERLAND WORDT GELEID DOOR MOORDENAARS EN ZIEKE GEESTEN !!


Weet dat:


Alle eerdere gekozen functionarissen in Amerika een eed hadden gezworen aan USA Inc. Alle acties van deze functionarissen zijn niet langer van toepassing op hun Republiek of de Staten die ze bestuurden.

Op 03-07-2020 heeft president Trump de wet van het jaar 1871 ingetrokken - waardoor de USA Inc. werd uitgeschakeld. Op 04-07-2020 ondertekende Trump de herstelde onafhankelijkheidsverklaring.

("Inc." is een afkorting van "incorpored", en zowel de afkorting als het volledige woord betekenen dat de bedrijfsstructuur van een bedrijf een juridische onderneming is. Een bedrijf of "Inc." is een geheel aparte entiteit van de eigenaren en aandeelhouders.)

President Trump HEEFT de Republiek officieel HERSTART om 12.00 uur 's middags op 20/01/2021, waarbij het leger de leiding heeft over de overgang naar de "Herstelde Republiek".

Het enige wat de oude machthebbers (Democraten) nog hebben is de ILLUSIE van controle.

Het is ALLEEN ROOK en BEDROG.

PATRIOTTEN HEBBEN NU DE CONTROLE !!

MILITAIRE controle is nu de enige manier om de bevolking te bevrijden vanuit de wurggreep van de Deep State (Cabal, WHO en oude Nazi's).


De situatie in Nederland


Nederland wordt zeer waarschijnlijk als één na laatste land schoon geveegd, dus houd nog even vol beste mensen, of wij moeten zelf een heel goed plan bedenken...

Het probleem in Nederland is echter dat vele medelanders een éénling zijn en nog een te groot ego hebben. Daarom is de situatie nu zoals die nu is. Het is echt schrijnend dat veel mensen nu overwegen om zelfmoord plegen vanwege de financiële ellende waarin velen verkeren.

En weet en besef dat veel mensen reeds zelfmoord hebben gepleegd.

Het is in en in triest wanneer je tot dit besef komt en weet dat het ook anders kan...

Nederland wordt geleid door moordenaars en zieke geesten !!

WORD WAKKER ALLEN EN INFORMEER JEZELF !!


TRUMP ODE TO THE CORPORATION!


Vrees niet, er zal een nieuwe hoofdstad worden gebouwd en er zal een einde komen aan de inkomstenbelasting die werd betaald aan de belastinginners van het bedrijf dat nu in handen is van een nieuw bestuur.

Ze hebben alle moeite gedaan om een ​​bedrijf te stelen waarvan de activa in beslag is genomen. De meesten zagen dit niet aankomen, want ze wisten niet eens dat hun land een bedrijf was. Maar dat is het inderdaad, maar nu zijn de staten er niet meer aan onderworpen.

Lees verder om de aard van de strijd waarin we ons bevinden te begrijpen.

Washington D.C. is omheind en de president gaat nooit meer terug naar het Witte Huis. Maar niet om redenen die u misschien denkt.

In 1871 werd door de regering een opruiende daad verricht. Er werd een staatsgreep gepleegd om de grondwet te herschrijven en WE THE PEOPLE in alle hoofdsteden te plaatsen, onder een nieuw bedrijfscontract waarbij de Verenigde Staten van Amerika werden overgebracht naar de nieuwe Corporation of the United States of America, die de macht van We The People en de grondwet overdroeg aan het nieuwe bedrijf.

Toen ze dat deden, plaatste ze de burgers in de Verenigde Staten als eigendom van de Corporation die was gevestigd in Washington D.C.. Deze actie maakte Washington D.C. een BUITENLANDSE ENTITEIT op Amerikaans grondgebied van soevereine staten. Het werd opgericht door middel van een lening van het Vaticaan toen Washington D.C. werd overgebracht naar een stadstaat. Deze zakelijke entiteit regeerde vervolgens over de mensen. Daarbij werden hun burgerrechten ontnomen. Niemand realiseerde zich dit. (Dit is/was in Nederland ook het geval.)

Toen ze de deal met de makelaar maakten om de lening van het Vaticaan te krijgen, deden ze dat via de Bank of London. Op dat moment droegen ze alle eigendommen over aan D.C. Columbia over naar de bedrijfsentiteit van D.C. een buitenlandse onderneming.

(Zie "ACHTERGROND INFORMATIE" hieronder in dit artikel).

De oprichting van dit bedrijf in Washington D.C. is van groot belang om te begrijpen, want toen president Trump in 2018 een uitvoerend bevel ondertekende over verkiezingsinterferentie / fraude voor zowel buitenlandse als binnenlandse entiteiten, schetste het hoe activa in beslag zouden worden genomen.

De president en de mensen wisten dit en hadden het bewijs dat er een staatsgreep plaatsvond van de Corporation of the United States of America samen met andere buitenlandse naties en werd genegeerd door de Corporation in DC.

Ze gingen door met hun illegale diefstal, en het leger is nu in het proces van beslaglegging op de activa van dit vreemde land dat bekend staat als THE CORPORATION OF THE UNITED STATES OF AMERICA. Het lijkt erop dat het uitvoerende bevel van president Trump eigenlijk gericht was tegen Washington D.C. corporate moeras / kliek al die tijd.

Washington D.C. is nu ommuurd en gevuld met militaire wacht.

President Donald J. Trump is definitief verhuisd omdat hij geen president kan zijn van een soevereine natie in een vreemd land, wat het Witte Huis en het Capitool zijn. President Trump werd gestemd door We The People. Niet de Corporation.

Nadat Donald J. Trump het Witte Huis had verlaten, werd D.C. vergrendeld zodat het niet mogelijk zal zijn voor een buitenlandse heerser over een soeverein land te regeren. Daarom moet de buitenlandse heerser buitengesloten worden. In dit geval zou dat deze nieuwe administratie zijn.

Temidden van persoonlijke onrust gaat smaadadvocaat Lin Wood de aanval uit voor Trump.
Nu zie je wat er wordt bedoeld met Lin Woods geschreeuw dat we ons in de tweede revolutie bevinden.

We kijken letterlijk naar de terugwinning van de Verenigde Staten van Amerika. Wat dit voor We The People betekent, zijn veel dingen. Een van hen is geen IRS meer.

(De Internal Revenue Service, meestal kortweg IRS genoemd, is de federale belastingdienst van de Verenigde Staten. Het maakt als agentschap deel uit van het United States Department of the Treasury. In de Verenigde Staten worden belastingen geheven zowel op het niveau van de staten als op het nationale, federale niveau)

Kijk hoe dit afloopt.

Het is een geniale zet.

God heeft de leiding over deze natie en leidt nu zijn uitverkorenen om deze grote natie, genoemd naar zijn naam, te herstellen.


ACHTERGROND INFORMATIE


De City of London (dat is de vierkante mijl binnen Groot-Londen) maakt technisch gezien geen deel uit van Groot-Londen of Engeland, net zoals Vaticaanstad geen deel uitmaakt van Rome of Italië.

Evenzo maakt Washington DC geen deel uit van de Verenigde Staten die het controleert.

Deze drie entiteiten hadden één doel en dat is het afschaffen van de oude wereldorde van soevereine naties en het inluiden van een nieuwe mondiale wereldorde (NWO) onder één regeringsregering onder de ijzeren vuist van de kliek.

De EU gaat hierdoor ten onder!

Nederland wordt de herstelde Bataafse Republiek.


DEZE 3 ENTITEITEN (DRIEHOEK, PIRAMIDE) WORDEN UITGESCHAKELD

VATICAANSTAD IS REEDS UITGESCHAKELD, ZO NU OOK WASHINGTON D.C.

NU IS DE CITY OF LONDON AAN DE BEURT...

DIT ZAL LEIDEN TOT DE VAL VAN HET OUDE FINANCIELE SYSTEEM !!

ER ZAL EEN ENORME FINANCIELE CRASH AANKOMEN DIE ZIJN WEERGA NIET KENT !!

DE ERGSTE IN ONZE GESCHIEDENIS !!

DIT IS WAT ER AAN DE HAND IS BESTE MENSEN !!


Bron van deze info ► https://themarshallreport.wordpress.com/2021/01/20/trump-ode-to-the-corporation/


Met dank aan:

Eric van Heiningen voor het aanreiken van de bovenstaande en onderstaande link, bijhorende informatie en diverse andere interessante en belangrijke informatie over NESARA/GESARA, de RV en INTEL.

Eric is nu te volgen op Facebook ► https://www.facebook.com/eric.heiningen.7


Tip: Stuur Eric een vriendschapsverzoek toe wanneer je hem wilt volgen.

Het oude FB account van Eric is gisteren uitgeschakeld door Facebook, vanwege de enorme censuur die plaatsvindt op Facebook. Van mij zijn gisteren ook 2 FB accounts uitgeschakeld, Dienie Kars en Dienie Wakker. Ik ga nu verder onder de naam Dienie Holland ► https://www.facebook.com/dienieaus.holland


Belangrijke info over de RV, INTEL en NESARA/GESARA ►

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2021/01/restored-republic-via-gcr-update-as-of_23.html

Gebruik de vertaler wanneer je de Engelse taal niet beheerst of wacht even af wanneer ik een nieuwe blog (artikel) maak met de vertaling. De link zal dan hieronder verschijnen in de loop van de dag.


Vond U deze info waardevol?


Zo ja, doneer dan wat U missen kan, opdat ik mijn doel en wensen voor de wereldbevolking in vervulling kan laten gaan. Zodat we straks allemaal in Vrijheid kunnen leven.


👇 👇

Zie link ► https://www.doneeractie.nl/mijn-persoonlijke-wens/-49119


Bent U financieel niet in de gelegenheid iets te doneren?

Geen probleem, maar deel dan aub wel deze info aan al Uw bekenden. Zodat de bovenstaande info bekend wordt bij de bevolking en ik spoedig (samen met mijn team) een humanitair project kan gaan opstarten voor de wereldbevolking zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen.

Mijn plan is om de onderstaande artikelen te laten bedrukken met bijgaande teksten en afbeeldingen.Mijn doel en wens:


Mijn doel en wens is om minimaal 7 miljard T-shirts en Baseballcaps te verspreiden in heel de wereld met een zeer belangrijke boodschap, zie boven.

God bless ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com