Vertaal deze pagina naar:

Yvonne Brinkerink

Wie is Yvonne Brinkerink?

Yvonne Brinkerink is klokkenluider van jeugdzorg!


Yvonne schreef op 12 juni 2023 het volgende:

Met alle respect zit ik al 4 jaar ondergedoken en heb ik 2 kinderen.

Tegen de tijd dat ik hulp krijg of bescherming zal ik de eerste zijn die me meldt. Voor nu is er niemand die me dat kan bieden. Lees via de link gratis mijn boek online en dan snap je waarom.

Website ► https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/opgejaagd-door-de-overheid/

Opgejaagd door de overheid


Dit is het ongelofelijke relaas van een klokkenluider. Een regelrechte thriller met in de hoofdrol een vrouw die voor rechtvaardigheid strijd tegen een allesoverheersende overheid.

Met een heksenjacht van het Openbaar Ministerie, veroordelingen, onderduikadressen, macht misbruikende Officieren van Justitie, PGB fraude, Ministers Donner, Rouvoet en van Rijn, Bureau Jeugdzorg, Kamervragen, bedreigingen, Ondertoezichtstellingen, invallen door arrestatieteams, gemanipuleerde tapgesprekken, krantenartikelen, televisie-uitzendingen, rechtszaken en getraumatiseerde kinderen.

Dit is een waargebeurd verhaal over de strijd die deze vrouw tot op de dag van vandaag moet voeren. Het is het relaas over de onbeschrijfelijke ontberingen die zij heeft moeten doorstaan en ook nu nog moet doorstaan. Het falende overheid en doofpotbeleid zijn van dusdanige proporties dat het bijna het gezond verstand te boven gaat.


Onthutsend, shockerend, verbijsterend, ontluisterend, absurd.

Het begon allemaal hier.

Boek ► https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/hoofdstuk-1-dankwoord/

De zaak Demmink


Gepubliceerd op 11 juni 2023 op Facebook door Yvonne Brinkerink (klokkenluider jeugdzorg):

Lees en deel het artikel aub, zodat de bevolking weet wat er gaande is, achter de schermen van justitie.


Yvonne Brinkerink schreef het volgende:

In 2018 sprak ik twee maal persoonlijk de Rolodex veroordeelde Nico Langeveld op een terras.

Hij zat toen in een open TBS in Almere. Inmiddels zit Nico Langeveld weer opgesloten en is hij overgeplaatst naar de Boerhaave kliniek. Tijdens zijn open TBS liet Nico zich opnieuw in met jonge kinderen, verboden wapenbezit en nog het een en ander. Mede mogelijk gemaakt door, jawel, Ferd Grapperhaus.

Nico Langeveld vertelde me onder andere dat hij aanwezig was bij de nooit opgeloste moord op bokser André Brilleman. Brilleman deed security werk voor onder andere Bruinsma en ook voor Demmink. Wat Nico me vertelde is dat Brilleman zijn mond niet kon houden. Om die reden hebben ze zijn geslachtsdeel afgesneden en in zijn mond gepropt met tape eroverheen en hem daarna in het water gegooid.

Wat Nico Langeveld mij ook vertelde was dat Demmink wel degelijk betrokken was bij het misbruiken van jonge kinderen, evenals andere kopstukken uit de politiek, maar ook hoge ambtenaren en politiechefs.

Nico Langeveld heeft de namen genoemd aan mij. Recent nog is een politiechef die met een minderjarig meisje "bezig" was uit een hotel gesleurd. Dit is de doofpot in gegaan.

Nico Langeveld wordt grof betaald om te zwijgen!

Heeft meerdere huizen en zijn kinderen leven als God in Frankrijk van dat geld. Op zijn rekening staat volgens zijn zeggen meer dan 6 miljoen euro aan zwijggeld. Op mijn vraag waarom hij akkoord is gegaan met deze constructie zei hij: "Ze zochten een slachtoffer om te veroordelen. Dat werd ik tegen betaling. Mijn leven was, zoveel was duidelijk, toch al voorbij dus waarom dan niet mijn kinderen een luxe leven en ik als ik ooit nog vrij kom".

Nico Langeveld vertelde me van de vaten met zuur waarin mensen "verdwenen", over zijn gedetailleerde verslagen van alles voor na zijn dood maar ook over zijn voorliefde voor paarden, de kinderen van zijn vriendin die hij meenam om te laten misbruiken door ambtenaren en co en nog veel meer. Nico Langeveld wilde dat ik zijn boek ging schrijven waar ik mee akkoord ging. Helaas maar zeer terecht werd hij voor de overdracht opnieuw in een gesloten TBS geplaatst. Zijn manuscript is veilig gesteld en op een dag zal dat boek er ook komen.

Met Huig Plug, toen nog werkzaam bij justitie, heb ik contact gehad indertijd over de meetings met Nico Langeveld. Huig Plug zijn naam was toen nog niet bekend, maar hij hielp me door de afspraken heen en vertelde me wat ik wel en vooral ook niet moest doen. Eén van de dingen wel was stiekem foto's maken, wat ik ook gedaan heb, omdat niemand weet hoe Nico Langeveld er nu uitziet.

Ook Teeven is betrokken vertelde Nico Langeveld.

Teeven is momenteel directeur bij een jeugdzorg instelling, zeer waarschijnlijk is dit de reden waarom er nog steeds kinderen misbruikt/mishandeld worden in overheidsinstellingen. Zowel in de politiek als bij justitie zijn ze volledig op de hoogte, alle kopstukken zijn erbij betrokken.


Er is nog meer en ook ik heb alles vastgelegd intussen.

Als ik ooit ergens dood gevonden word, weet dan dat het geen zelfmoord was.

Dilan Yesilgoz als minister van Justitie is ook geen toeval!

Nico Langeveld
Nico Langeveld

Op 11 juni 2023 schreef Yvonne Brinkerink het volgende:

Zoals justitie met jeugdzorg kinderen om gaat gaan ze ook met gedetineerden om.

Ik mocht er 364 dagen van "genieten" in Nieuwersluis.

#misbruik #machtsvertoon #intimidatie #klokkenluider #jeugdzorg

https://www.nu.nl/binnenland/6265952/vrouwelijke-gevangenen-nieuwersluis-structureel-misbruikt-door-personeel.html

Op 9 juni 2023 schreef Yvonne Brinkerink het volgende:

Iedereen schreeuwt moord en brand want een Syrier die kinderen neer steekt moet je afmaken (i agree). Maar over een overheid die 95000 kinderen rooft, veiligheid van kinderen in een overheidsinstelling niet kan waarborgen (mishandeling/misbruik), 3000 kinderen opsluit in een jeugdgevangenis, doet aan childtrafficking en terloops duizenden vluchtelingen kinderen kwijt raakt komt ermee weg.

#Nederland

Die selectieve verontwaardiging hangt me zo mijn strot uit. Mensen konden niet nalaten direct de moslimkaart te trekken. Nu blijkt de man katholiek te zijn vanuit de Syrische katholieke gemeente (die bestaan, echt waar!!!). Waar gaat het mis in al die bovenkamers? Zijn de kinderen in Nederland het dan niet waard om voor te vechten? Om je massaal te laten horen? Honderden kinderen in de jeugdzorg plegen elk jaar zelfmoord, hun ouders trouwens ook. Hou gewoon op met die selectieve verontwaardiging en het "deugen" online.

#klokkenluider #jeugdzorg

Op 31 mei 2023 schreef Yvonne Brinkerink het volgende:

Zoals jullie weten heb ik een jaar in de gevangenis doorgebracht. Wat daar gebeurde tast alle verbeelding. Van weigeren medische hulp tot seksuele intimidatie tot buiten geproportineerde straffen (iso). Ik heb het allemaal meegemaakt en gezien en me om die reden, en een tip van een andere ex-gedetineerde, aangesloten bij de collectieve aangifte tegen PI Nieuwersluis. Vandaag verscheen dit rapport. Je was er van alles. Behalve veilig.

#mensenrechten

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/05/31/maatregelen-in-vrouwengevangenissen-na-inspectierapport-pi-nieuwersluis

Wanneer kinderhandelaren een Natie regeren!