Vertaal deze pagina naar:

WILLY NOLLEN

Wie is Willy Nollen?Willy Nollen lijdt erg onder de nasleep van haar relatie (2001-2019) met psychopaat Ad van Arkel.


Niemand kan zich verstoppen over wat er is gebeurd, dat bepaalt mede ons heden van nu. Het Collectieve Bewustzijn zal bepalen voor nu, de Waarheid zal echter altijd zegevieren. De Waarheid blijft namelijk altijd hetzelfde, een leugen verandert nogal eens, nietwaar Ad van Arkel? We mogen ons trouwens ook eens gaan buigen waarom Ad van Arkel na zijn fietsongeluk op 14-jarige ineens veranderde...


 Heeft dat te maken met negatieve entiteiten?

Namen zij bezit van het brein van Ad van Arkel na het fietsongeluk?

Dat zou best weleens de Waarheid kunnen zijn...

Meer info ► https://www.nieuwetijdskind.com/entiteiten-invloed-gevoelige-mensen/


Ad van Arkel chanteerde zijn zakelijke relaties door deelname aan seksfeestjes...

Diezelfde chantage gebeurt ook bij politieke leiders in Nederland, oeps! Wat Ad van Arkel in het klein doet, doet de werkelijke macht achter de schermen van De Staat der Nederlanden in het groot...

Tip: Bekijk en beluister eens de onderstaande video en open je ogen...

Ad van Arkel is maar een hele kleine crimineel in vergelijking met de politieke leiders die criminele orders opvolgen van de werkelijke machthebbers achter de schermen...


Het zijn heftige stukken waar we Collectief doorheen moeten...

John Baselmans schreef daar verschillende boeken over.

Meer info ► https://www.johnbaselmans.com/


Video over Nederlands Onrecht ► https://youtu.be/MLcFRXHCE6w

Bestudeer ook deze website ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Wij mogen gaan ontwaken!


We hebben te maken met een Collectief Bewustzijn, wereldwijd!

En als jij hier anders in denkt of anders in staat mag dat...

Jij bent baas en verantwoordelijk over jouw eigen handelen en gedachtegoed, altijd!

M. de Witte vroeg op 27 mei 2023 of ik nog eens wilde nadenken over wat ik hieronder schreef over Willy Nollen.

Dat heb ik gedaan en schreef daarom op 28 mei 2023 de onderstaande blog.

Uitleg waarom ik de naam van Willy Nollen voluit gebruik in dit artikel

De reden dat ik Willy Nollen met haar volledige naam noem in dit artikel is omdat Willy en haar familieleden, vrienden, vriendinnen en bekenden eens mogen gaan nadenken over de handelingen die Willy deed in de relatie die zij had met Ad van Arkel tussen 2001 en 2019.

Alleen door een extra trigger zullen zij dat werkelijk gaan doen...

Enkele dagen geleden belde Stijn C. mij op of ik alsjeblieft het stuk over het witwassen van geld wilde weghalen. Wanneer je het hele artikel hebt gelezen mag je mij mailen wat je van dit artikel vond. En als je daar geen zin in hebt is het mij ook prima. Alles wat ik schrijf doe ik met een achterliggende reden. Dat zul je vanzelf gaan ontdekken wanneer je wat bewuster wordt van je huidige aardse leven.


Wie is er nu verantwoordelijk en/of persoonlijk aansprakelijk?

De vraag is nu wie er verantwoordelijk en/of persoonlijk aansprakelijk is voor het feit dat familieleden en vrienden van Willy Nollen de dupe zijn geworden van de listige plannetjes van Ad van Arkel. Zonder medewerking van Willy was dit niet mogelijkheid geweest. Een narcist heeft een codependent nodig om andere mensen te kunnen verleiden en misleiden.

Dit gebeurt in het groot ook bij de corrupte organisatie, het bedrijf De Staat der Nederlanden. Wat ik met dit artikel probeer te bewerkstelligen is dat bij jullie de ogen open zullen gaan voor de misdaden die wereldwijd nog steeds gebeuren, door middel van de inzet van topambtenaren en hoge functionarissen.

Bekijk deze video ► https://www.bitchute.com/video/IrcydiqdWTkd/


De geschiedenis van Ad van Arkel

Daarom is belangrijk dat we eerst worden geïnformeerd over de geschiedenis van Ad van Arkel (uit Woerden) samen met Willy Nollen. Ook welke rol Willy zelf hierin heeft gespeeld. Ik noem hier een voorbeeld: Contant geld wat Ad meebracht uit Zwitserland stortte Willy in Nederland op haar bankrekening, zodat daar bijvoorbeeld de huur van betaald kon worden van de gehuurde woning die ze gezamenlijk bewoonden. Contante stortingen zijn banktransacties die gecontroleerd kunnen worden. En ook de betalingen die zijn verricht op de bankrekeningen, welk bedrag wanneer en aan wie betaald is.


Onbewust of bewust deed Willy Nollen mee aan geldwitwaspraktijken

Je zou haast kunnen concluderen dat de medewerking van Willy Nollen medebepalend is geweest voor de periode dat Ad van Arkel jarenlang zijn roofspelletjes kon voortzetten met naïeve mensen die erin trapten. Veel mensen die in nauw contact stonden met Willy zijn slachtoffer geworden van de roofpraktijken van Ad van Arkel.

Doordat ze Willy vertrouwden leenden ze geld uit aan Ad van Arkel of wilden ze zaken of zakelijke transacties met hem doen. Willy was de poortwachter bij de voordeur van Ad en wanneer je Ad belde was de stem van Willy te horen als de voicemail van de telefoon van Ad van Arkel.

Wie laat trouwens nog meer de voicemail inspreken om misdaden te kunnen plegen?

Juist ja, de (r)overheid!


De vraag is nu in hoeverre de spreuk voor Willy op gaat:

"Ich habe es nicht gewusst"'...


Consequenties voor Willy

Dat dit artikel bepaalde consequenties direct of op lange termijn zal hebben voor Willy zal het collectieve bewustzijn bepalen. Uiteindelijk zijn we allemaal slachtoffer van de satanische machthebbers, die jarenlang de scepter hebben gezwaaid over onze wereld.

Tip: Lees het boek "De 13 satanische bloedlijnen" van Robin de Ruiter, wanneer je twijfelt over de wereld waarin wij tot heden hebben geleefd. De vraag is nu ook of Willy Nollen vrijuit gaat van alles waar ze indirect (of direct), onbewust (of bewust) aan heeft meegewerkt. Was het uit vrije wil of onder dwang (of bedreiging) van Ad? Was Willy angstig? En zo ja, waarom dan? Bedreigde Ad haar?

Ik kan mij herinneren dat Ad mij een keer naar mijn keel vloog en een vuist voor mijn neus hield toen ik hem de waarheid vertelde. Dit was meen ik in de zomer van 1996, vanaf dat moment heb ik zelf een plannetje gemaakt, om afscheid te nemen van Ad zodra de tijd er rijp voor was. Ad dreigde dat wanneer ik hem in de steek zou laten hij mij zou gaan opruimen. Ook zou Ad zijn auto dwars door mijn huis heen rijden als ik hem niet meer binnen zou laten.

Het is erg belangrijk dat dit stuk onderzocht gaat worden van Willy en hierover een standpunt wordt ingenomen. Zodat straks ook Willy weet waar ze aan toe is. Anders blijft er misschien een stuk zitten waar later op teruggekomen kan worden, dan blijven deze kwesties jarenlang doorslepen. Over deze kwesties mag de rechter en/of het collectieve bewustzijn zich gaan buigen en/of over gaan beslissen.


Hoe gaat dit allemaal aflopen?

Dit staat nog in de sterren geschreven ✨

De Waarheid zal altijd overwinnen, gerechtigheid zal geschieden!

Het voorgaande beschreven stuk is voor Willy erg belangrijk, zodat Willy weet waar ze staat en eindelijk aan haar eigen verwerkingsproces kan gaan beginnen. Daar zal zij zelf vrede mee moeten krijgen of vergiffenis voor moeten gaan vragen wanneer de rechter in haar nadeel gaat beslissen.


Dezelfde spreuk zeiden ze ook na de Tweede Wereldoorlog?

"Ich habe es nicht gewusst".


En kijk eens, nu gebeurt het wereldwijd weer hetzelfde met de COVID-19 vaccinaties, waaraan reeds veel mensen zijn gestorven. Zijn diegenen die de vaccinaties geven op de hoogte dat veel mensen sterven door dit biologische wapen? Wie zijn hier uiteindelijk aansprakelijk en verantwoordelijk voor?

Hier wordt al van alles over beweerd en geschreven.

Er wordt reeds gesproken dat de doodstraf doorgevoerd gaat worden.

De verwachting is ook dat veel mensen zelfmoord gaan plegen.


Ad van Arkel is het bedrijf Nederland in het klein!

Bij de Staat der Nederlanden werken vele ingehuurde en gechanteerde mensen die in wezen nu hetzelfde doen. Geld wegroven bij nietsvermoedende burgers en daar zaken mee regelen om een dictatuur te bouwen, de bevolking te transhumaniseren en te depopuleren (genocide).

Zie het als een dure levensles Willy. Helaas kan de geschiedenis met Ad van Arkel niet worden uitgewist. We kunnen er wel lering uit trekken, zodat de geschiedenis zich niet nog een keer gaat herhalen... En ook uit onze eigen geschiedenis. Ik heb je nog zo gewaarschuwd om geen vaccinaties te nemen...


Codependentie en narcisme speelden een grote rol in de relatie van Willy Nollen met Ad van Arkel.

Willy speelde daarin de rol van codependent en Ad die van de narcist.

Meer info over codependentie en narcisme vind je in de onderstaande link.


https://www.narcistontmaskerd.nl/codependentie-en-narcisme/


Herkenning narcisme en codependentie

Veel mensen zullen zichzelf hierin gaan herkennen. Het zijn moeilijke stukken om door te worstelen, maar het is helaas wel nodig om het stuk te gaan begrijpen waarom jij narcisten tegen bent gekomen op jouw levenspad.

Voor iedereen en diegenen die zich hierin herkennen is het belangrijk dat zij zich ook bewust gaan worden welke invloed onze jeugd en traumatische gebeurtenissen kunnen hebben op ons volwassen leven.

Iedereen die Willy een warm hart toedraagt doet er goed aan om de onderstaande informatie goed te bestuderen, zodat je Willy beter gaat begrijpen in welk proces zij verwikkeld is geweest en de nasleep die het heeft gehad. Pas dan kan Willy zich gaan herstellen in haar hoofd, wanneer zij gesteund wordt door haar omgeving en door derden, die een oordeel over haar vellen.

Het advies aan Willy is om de mensen die geen moeite willen doen om de eerder genoemde website (https://www.narcistontmaskerd.nl/codependentie-en-narcisme/) te bestuderen deze los te laten in haar leven, want zij zullen haar in de toekomst geen goed doen, zolang zij niet beseffen wat narcistisch misbruik doet in iemand z'n leven.


Het is erg belangrijk dat mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt in hun aardse leven hun verhaal gaan vertellen aan de buitenwereld, wat hen is overkomen...

Zodat er geen herhaling komt, genoeg is genoeg!

Mijn boodschap:

Willy Nollen kan haar leven, die 18 jaar samen was met Ad van Arkel, niet wegpoetsen, hoe graag ze dat ook zou willen. Ik heb zelf ook een relatie gehad met Ad van Arkel, die 5 jaar duurde. Heb mijzelf herkend als codependent, maar heb zelf ook narcistische trekjes van mijzelf herkend toen ik een relatie had met Ad.

Mijn eigen moeder heeft een grote rol gespeeld en invloed gehad met welke normen en waarden ik ben opgegroeid. Mijn moeder is nog steeds heel erg onzeker en heeft veel neurotische trekjes, dit komt vanuit haar jeugd of is middels DNA verkregen. In een familieopstelling wordt dit duidelijk. Met dit stuk ben ik zelf nog bezig.

Toen ik 18 jaar was werd ik bijna overspannen van het gedrag van mijn eigen moeder. Heb toen besloten uit huis te gaan en ben toen gaan werken in de psychiatrie, wat achteraf een goede keuze was. Echter kwam ik na die periode (1984-1993), in 1994, Ad van Arkel tegen om mijn levenslessen te gaan doen. Dat was een heavy en heftige periode met Ad, waarin ik veel ervaringen heb gedaan op allerlei vlakken.

Pas later ben ik schrijver geworden, omdat ik mijn ervaringen wilde gaan delen met anderen. Door nare ervaringen op te schrijven ga je ze pas echt verwerken in je hoofd en kun je ze daarna pas echt los gaan laten. Daarom adviseer ik aan slachtoffers om zelf ook een boek te gaan schrijven over hun ervaringen.

Niet iedereen zal dat uiteraard gaan doen. Diegenen kunnen dan eventueel met behulp van een therapeut hun verwerkingsproces gaan doen. Echter is deze weg niet de makkelijkste vaak en ook kostbaar. Een therapeut moet daarnaast ook passen bij jou, zodat je durft te gaan praten over je diepste gevoelens. 

Pas veel later in mijn leven ben ik gaan ontdekken wat codependentie en narcisme inhoud. Veel mensen hebben een relatie gehad met een narcist. De verhalen zijn niet mals. Wat mij opgevallen is dat narcisten vaak zelf ook een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt in hun leven, waardoor zij narcisten zijn geworden. Ouders kunnen hierin een hele grote rol spelen, maar ook voorouders en functionarissen. Er lijken diverse redenen te zijn waarom iemand een narcist wordt.

Zolang mensen geen onderzoek doen naar narcisme en zij mensen als Willy blijven veroordelen zullen zij dit stuk niet gaan begrijpen waar Willy mee te maken heeft gehad en waar wij eigenlijk allemaal mee te maken hebben met de Staat der Nederlanden, wat een corrupte organisatie, een roversbende blijkt te zijn

Ik wens Willy heel veel sterkte toe in haar verwerkingsproces!

Mijn boodschap aan al diegenen die dit artikel lezen wens ik veel wijsheid toe.


Oordeel vellen

Oordeel pas over Willy (en over mij) wanneer je dit artikel goed hebt bestudeerd en besef wat narcisme doet met slachtoffers die een narcist treffen in een relatie en ook wat de bevolking nu wereldwijd overkomt door middel van het vaccinatieprogramma. We staan aan de vooravond van de grootste genocide in onze geschiedenis, word Wakker en ga ook onderzoek doen!

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je mij mailen.

info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)