VERA VAN ARKEL

Wie is Vera van Arkel?

Vera is de jongste dochter van Ad van Arkel, ze is geboren in 1991.

Mijn visie? Vera is slachtoffer van familiekarma!

Over Ad van Arkel schreef ik eerder een artikel waarin ik tweemaal de naam noem van Vera.

Zie ► https://www.freedom-for-all.com/wie-heeft-ooit-contact-gehad-met-ad-van-arkel/

Dag Vera,

Natuurlijk is het niet fijn wanneer je naam op het internet verschijnt en dit door iedereen te zien en te lezen is. Maar ik doe alles met een reden. Omdat sommige mensen eens mogen nadenken over hun leven en waar ze nu staan. Ze mogen eens achterom kijken wat ze in hun leven hebben meegemaakt en wat het hen heeft gebracht.

Door alles in het Licht te zetten van de Waarheid kan men ervaringen gaan verwerken, vergeven en loslaten.

Het zijn uiteindelijk onze aardse lessen onze ervaringen die wij meemaken in ons leven.

Sommige ervaringen waren fijn en ga je vanzelf glimlachen wanneer je eraan terudenkt, maar er waren ook ervaringen die je nog steeds boos of verdrietig maken.

Door ervan te leren komen we gezamenlijk een stapje verder, ook jij Vera.

Dat is de enige reden waarom ik dit heb gedaan.

Probeer je trauma's te verwerken die je tot heden opliep in je leven Vera.

Tip: Zoek juiste en goede hulp voor jezelf en je dochter!

De geschiedenis lijkt zich te herhalen voor je dochter...

Ik hoop dat je dat in gaat zien Vera...

Doorbreek die cirkel waarin jullie zijn terechtgekomen...

Sterkte en succes!

En voor de buitenstaanders of bekenden die dit artikel lezen, misschien kan een ieder meedenken voor een oplossing voor de betrokken mensen en gezinnen, de familie Van Arkel en alle slachtoffers die er tot heden gemaakt zijn.

Vera schreef mij op 27 juni 2022 de volgende e-mail:

"Hoi Dinie, Lelijkste domste psycho die er bestaat. Wil jij heel gauw mijn naam van internet halen? Dit lijkt mij niet nodig! Dit zeg ik 1 x en daarna wordt er nog maar weinig gezegd. Ik snap dat jullie het nodig vinden om mensen helemaal kapot te maken, omdat jullie zelf echt geen leven hebben. Bij deze verwacht ik dat je dit gaat doen!

Alvast bedankt en ik waarschuw je bij deze echt! "

Nou Vera, je e-mail is aangekomen en ik haal je naam en dit artikel pas weg wanneer je vader zijn excuses heeft aangeboden aan jullie (zijn kinderen) en aan iederen die zich slachtoffer voelt en een bevredigende oplossing heeft aangeboden aan al zijn slachtoffers en dit ook werkelijk gaat uitvoeren.

Dus je zult eerst je vader hierover moeten aanspreken Vera.

Deze cirkel van pijn en ellende zal doorbroken moeten worden voor jullie allemaal, om verder te kunnen met julie leven. Mijn gedachte voor nu? Er is iets gebeurd met je vader in zijn hoofd toen hij in zijn jeugd een fietsongeluk kreeg. Ons leven is veel gecompliceerder dan menigeen denkt of weet.

Hieronder enige infolinks, zodat je weet wat er gaande is omtrent je vader Ad van Arkel.

Infolinks over Ad van Arkel

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)