Vertaal deze pagina naar:

John Baselmans

Wie is John Baselmans?

John Baselmans heeft vele talenten, onder andere het schrijven van boeken, hij schreef vele boeken en 2 boeken over de Matrix van het systeem!


John Baselmans schreef:


Via deze 2 boeken, wil ik jou zoveel mogelijk de totale blauwdruk laten zien waar ik jaren aan gewerkt heb. Het is mijn bibliotheek en een verzamelwerk, daar vanuit werk ik, en de vele documenten die ik nu gebruik als bewijs.

Dit boek is een verzameling van aanhalingen, komende vanuit vele boeken, tijdschriften, kranten, internet stukken en rapporten van andere mensen. Ik zie dit boek dan ook als een studieboek / naslagwerk voor diegenen die geïnteresseerd zijn.

Het is voor mij belangrijk dat er eindelijk eens een compleet boek is waar alles op een rijtje staat wat eeuwenlang ons verzwegen is. Wat je met de informatie doet en hoeverre je er waarde aan hecht om deze zaken te weten, is aan jou. Ik heb simpel de stukken hier geplaatst die in mijn ogen het dichtst bij de waarheid kwamen, en als een puzzel in elkaar zijn gevallen.

Het verleden heeft grote geheimen die in het heden nog zorgvuldig worden verzwegen. Toch zien we door vele citaten en artikelen op een rijtje te zetten dat er een duidelijke boodschap is.

Website John Baselmans ► https://johnbaselmans.com/

Free download ► https://www.johnbaselmans.com/Books/Books_Freebooks.htm

Satanische rituelen


In het begin van de mensheid hebben ze (de Annunaki) een methode uitgevonden om mensen op topfuncties te kunnen chanteren, zodat de macht achter de schermen in stand blijft. Deze methode is door mensen die naar topfuncties doorgroeien deel te laten nemen aan satanische rituelen.
Dit gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds.

John Baselmans schreef hierover in zijn boek met de titel "Dimensies".


Mijn boodschap:


Jaren geleden heb ik veel tijd gestoken in mijn eigen onderzoek. Het wordt tijd dat de bevolking gaat beseffen met welke machthebbers we werkelijk hebben te maken. Met satanisten die over lijken gaan, Ze vermoorden het ongeboren kind, babies, kinderen en volwassenen.

In oorlogen maakt de Mensheid elkaar zelf af, stop daarmee!

Pas nadat wij inzicht hebben gekregen in ons aardse bestaan kunnen wij gaan denken en handelen in goede en vreedzame oplossingen.

Universe is Magic and Love is the Key ❤️

Sterkte en Succes met jouw ontwakingsproces!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)