Vertaal deze pagina naar:


Sandra Commandeur

Wie is Sandra Commandeur?

Veel Nederlanders en ook Sandra Commandeur zijn stoere toetsenbordhelden!


Op social media lijken veel Nederlanders stoere helden te zijn, maar niets is minder waar. Ze oordelen liever over slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt, dan mee te denken in goede oplossingen. Of hen een hart onder de riem te steken. Sommige toetsenbordhelden steken liever een dolk in de rug van slachtoffers van seksueel misbruik zoals Bart van Well, getuige reacties op de tijdlijn van Facebook van Bart van Well.


Boodschap voor Sandra Commandeur:

Doordat jij niet alles leest of weet over Bart van Well maak je onjuiste aannames. Ben je je daar bewust van? Waarschijnlijk niet, anders zou je bepaalde dingen zeker niet schrijven op Facebook onder een bericht van 1 april 2023 op de tijdlijn van Bart van Well. terwijl Bart in de gevangenis zit, vanwege een ISD maatregel die in totaal 2 jaar duurt, tot 02-02-2024.

Bart van Well zit vast, omdat hij op bepaalde momenten zijn emoties niet onder controle had, vanwege zijn woede, pijn, verdriet en frustraties over wat hem in het verleden is overkomen. Heel veel slachtoffers van seksueel misbruik belanden, door hun vaak heftige emoties door opgelopen trauma's, in de psychiatrie of gevangenis, doordat ze niet geloofd worden, geen erkenning krijgen en de bevolking niets of weinig doet.

Bart van Well wordt tot heden door de Staat der Nederlanden niet erkend als slachtoffer van seksueel misbruik. Terwijl Bart een belastende getuigenis over Demmink op 5 oktober 2012 heeft afgelegd in Amerika wat hem is overkomen. De bevolking staat in Nederland nog steeds niet op tegen onrecht van de eigen bevolking. Veel mensen kijken liever weg van het probleem of het interesseert ze niet eens.

Nog een Weg te gaan voor heel veel mensen!

Website Bart van Well Foundation, waarvan Bart de oprichter is.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Getuigenissen van seksueel misbruik.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


AFFAIRE JORIS DEMMINK: HET FEITENOVERZICHT VANAF 1978

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/affaire-joris-demmink-het-feitenoverzicht-vanaf-1978/