Vertaal deze pagina naar:

ROGER VAN KETS

Wie is Roger van Kets?

Het kaf gaat zich van het koren scheiden!


Wij zetten alles in het Licht, zodat het Licht erover kan gaan schijnen.

Roger van Kets belastert reeds langere tijd Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel) op basis van onjuiste aannames. Dat moet vanaf nu maar eens afgelopen zijn en/of duidelijk worden voor iedereen, want wij (vrienden van Rob Brekel) zijn het onderhand spuugzat al die laster en smaad die over Rob Brekel wordt uitgegoten.


Zeer waarschijnlijk heeft Roger last van archonten (negatieve entiteiten)

Informeer jezelf met de onderstaande artikelen.

 https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.paraspirit.org/astrale-parasieten-archonten

Wij raden Roger van Kets aan om de bovenstaande artikelen goed te bestuderen en daarna een goede regressie therapeut te gaan bezoeken, zodat hij inzicht krijgt in zichzelf.

Rob Brekel schreef op 3 juni 2023 het volgende over Roger van Kets:


Even een kleine reactie op valse aantijgingen


Waarbij ik wel mensen wil bedanken die me willen afbranden dat ze ook een plaats gevonden hebben waar Valuta te koop is. Daar kan iedereen zijn voordeel mee doen.


Maar waar komt de blinde haat dan vandaan?

Dat kan ik uitleggen. Ik claim geen mensen, en wens zelf ook niet geclaimd te worden. Dus maak ik eerlijke keuze, wat niet past in de plannen, zal ik niet met mensen uitvoeren doe niet stabiel of het verstandelijk vermogen hebben om samen te werken.

Ik heb de man in kwestie (Roger van Kets) geholpen en zijn KYC gratis gemaakt om hem te helpen, toen hij eenmaal door had wat hij met het geld kon doen kreeg hij grootheidswaanzin beelden.

Eerst had hij me gevraagd of ik werk voor hem had, toen heb ik hem geadviseerd om Zim te kopen. Heb meerdere keren zijn KYC op zijn verzoek aangepast, hij kan het niet, heeft geen PC maar vingert op zijn telefoon rond.

Daar dit ruim 2 jaar geleden is en de transitie veel langer duurt als we alle gehoopt hadden, raakte hij gefrustreerd, beschuldigde me als een oplichter en GURU, en de info van Operation Disclosure als oplichting, GESARA wat een leugen volgens hem.

Hij wilde perse mee als investeerder in het collectief, dit heb ik afgewezen, waardoor hij erg geraakt was en is, want tussen slimme mensen kan ik geen onruststoker en DOMOOR gebruiken, daar heb ik me niet al de jaren voor ingezet.


Oorzaak blinde haat en hetze tegen Rob Brekel

Dus hier is de oorzaak van de Blinde Haat en HETZE tegen mij, wat me trouwens volkomen onverschillig laat.
Als je met een vinger naar een ander wijst wijzen er 3 eigen vingers naar je zelf.

Mijn intuïtie om niet met hem samen te werken werd telkens bevestigd als hij me weer zat te stalken en me voor oplichter weg te zetten.

Ik heb hem eerlijk verteld dat hij niet in mijn plannen past, en dat zijn gelden niet nodig zijn in het collectief, ga lekker met je vrouw genieten en loop niemand voor de voeten.


Als men stelt dat ik handel in Valuta, is dit onjuist!

Het bedrijf waar hij naar verwijst was en is voor mij onbekend. Dan zou men daar moeten navragen of ik met hun contact heb, dit lijkt me dan wel eerlijk om een aantijging te onderbouwen.

Dan stelt deze Domme Belg dat hij 5D is, wat ik hem van harte zou gunnen, echter zijn daden zijn te tegengestelde van een spiritueel wezen, past eerder bij een Dom karakter door frustratie en afwijzing.

Dan zijn er mensen die hem geloven en hem bijval geven, dat is prima, dan kunnen ze hun eigen club vormen om de nieuwe wereld in te gaan.


Vergeet niet dat ik gevraagd ben om dit allemaal te doen!

Liesbeth die op 1 juni 2023 is gestorven en anderen hebben me gevraagd om mijn deel hierin te vervullen als Ex ondernemer. Dit heb ik gedaan naar eer en geweten, maar tussendoor veel mensen individueel geholpen die voor Pedo leverancier Jeugdzorg op de vlucht was, anderen die niets meer te eten hadden heb ik geld geschonken, vanaf 2009 ca 60.000 euro.

Dan de uitvinding om gratis warmte te hebben, zodat we allemaal zelf voorziend kunnen leven heb ik jaren aan gewerkt en door crowdfunding ver gerealiseerd. Dit is onderdeel van het banenplan voor heel Europa, en de rest van de wereld.

Ik zou echt onder de indruk zijn als deze blinde Haat verspreiders eens lieten zien wat zij hebben bijgedragen om een nieuwe toekomst samen op te bouwen.


Dan mijn ervaring met Soevereinen

Zij zijn het 100% eens met elkaar dat ze het oneens met elkaar zijn en vechten elkaar de tent uit.


Deze verklaring is geen moddergooi intentie, maar eens is de maat vol

De zelf verklaarde 5D kneuzen, moeten als ze zelf gaan wisselen me daar goed doorstropen en in een kwaad daglicht gaan zetten. Mij laat het helemaal koud, doet me niets. Als ik op valse gronden buiten gesloten wordt, gaan gewoon mijn plannen niet door.

Het Laag IQ oproerkraaiers dat 5D zegt te zijn verraden hun eigen onmacht en HAAT tegen mij als mens.


Fondsen

Dan de fondsen, het is niet mijn geld, maar van en voor ons allemaal, dat ik me een eigen Hobbit Woning bouw is voor mij ruim voldoende.

Zolang ik kan zal ik waken over de gelden die ik beheer voor de projecten, tot het moment dat ik het aan de stichting overdraag als ik kom te overlijden.

Ik zal verder niet meer reageren op welke azijn pisser dan ook, je verraad je eigen beperkte wereld visie door gefrustreerd gedrag laster en smaad, enkel om zelf erkenning te krijgen.


Doe gewoon goed in je eigen omgeving, dan heb je de handen meer als VOL

Ik draai er niet omheen, of ben achterbaks, ik zeg het je recht in het gezicht, want als je me een vraag stelt moet je met het antwoord leren leven. Wil je een mooie nieuwe toekomst zal je er zelf aan moeten bijdragen, pis je tegen de wind in wordt je zelf nat en stinkt.

Ik hoop dat je mijn reactie geestelijk verwerkt krijgt, want als je iets roept en uitlokt moet je ook een tegenreactie accepteren het is geen vrijbrief al anderen af te zeiken, als je denkt dat je bijzonder bent.

En ja jullie zijn bijzonder, zelf zo dat ik niets met jullie te maken wil hebben, wegens gebrek aan fatsoen en leugens van jullie kant.

Groet Rob

Rinus Verhagen (alias van Rob Brekel)