Vertaal deze pagina naar:

Merel de Groot

Wie is Merel de Groot?

Merel de Groot wordt dit jaar D.V. (2023) 34 jaar!


Als ze dat gaat halen, want de berichten zijn momenteel he-le-maal niet goed over Merel...

Merel heeft uitgezaaide melanoom kanker...

https://www.kanker.nl/kankersoorten/melanoom/algemeen/uitzaaiingen-van-melanoom


Merel heeft nog maar twee weken te leven volgens haar artsen!

Volgens haar artsen heeft Merel nog maar 2 weken te leven, nadat ze in de douche in elkaar zakte en met een ambulance werd afgevoerd. Lees haar pagina: https://www.facebook.com/groups/347390046975825

Merel doet er momenteel nu alles aan om geld in te zamelen voor haar alternatieve kuren.


Er zijn nu drie opties:

Optie 1:

Wanneer de knop snel om gaat naar een Nieuwe Wereld (NESARA/GESARA), kan Merel misschien nog gered worden. Er komt dan namelijk veel geld beschikbaar voor humanitaire projecten. Wanneer dat het geval is, zal ik (Dienie Kars) ervoor zorg dragen dat Merel een financiële injectie krijgt. Zelf ga ik dan onderzoeken en mezelf informeren wat op dat moment de beste optie is om Merel snel te genezen van kanker, ik denk hierbij aan een MED BED. Doordat ik de contacten heb kan ik Merel hier snel naartoe verwijzen.

Optie 2:

Of wanneer Merel binnen korte tijd voldoende donaties binnen haalt is ze ervan overtuigd dat ze zichzelf kan genezen met een alternatieve kuur, waar Merel erg veel positieve ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken over heeft gelezen. Dit betreft een variant op de RSO kuur.

Optie 3:

Zo God wil zal gaan geschieden (Zielenplan).


Wil je Merel hierin ondersteunen zodat ze haar alternatieve kuren kan blijven kopen?

Klik dan op de onderstaande doneeractie.

https://www.doneeractie.nl/genezing-in-zicht/-66741


Beweerd wordt het volgende door een meelezer:

"Ze moet veel paardenbloem wortel eten (gewoon rouw), deze maakt de kanker cellen dood."


Voorgeschiedenis Merel vanuit de visie van een onderzoeksjournalist

Kort na haar eerste COVID-19 injectie viel de functie van één oog uit en besloot ze om de huisartsenpost te bezoeken. Daarna belandde Merel in een rollercoaster van emoties, lichamelijke problemen en ongemakken.

Ondanks dat besloot Merel later toch nog een tweede COVID-19 injectie te nemen. Bekend is reeds dat COVID-19 injecties kanker veroorzaken, veel mensen zijn hierdoor reeds overleden.

Je kunt alles van Merel teruglezen en verder volgen op haar Facebookpagina.

https://www.facebook.com/groups/347390046975825


Gevaarlijke COVID-19 injecties

Merel liet zich door de propaganda overhalen om deze gevaarlijke COVID-19 injecties te nemen. Dit wordt niet vermeld in de artikelen die het relaas van Merel beschrijven. Onder andere de EO en De Stad Gorinchem schreef een artikel over Merel. Wanneer lezers op het gevaar wordt gewezen van COVID-19 injecties laten zij zich niet meer prikken. Deze blog is mede gemaakt met als doel onwetende mensen alsnog Wakker te schudden!


Ik (Dienie Kars) krijg veel kritiek op deze blog van de familie van Merel

Merel is een dochter van een neef van mij.

De vader van mijn neef is een broer van mijn moeder.


Het is mijn morele plicht mijn medemens te waarschuwen!

Het is mijn morele plicht om iedereen te wijzen op het gevaar van COVID-19 injecties en PCR testen.

Ook de familie van Merel wil ik hiermee waarschuwen, om ze te behoeden voor het gevaar van de COVID-19 injecties wanneer zij zich nog langer laten prikken met COVID-19 injecties en PCR testen uitvoeren.

COVID-19 injecties en PCR testen zijn een tool van de kwaadwillenden om de bevolking drastisch te reduceren op korte en langere termijn. In 2030 willen ze hun doel behaald hebben, dat de bevolking is teruggebracht naar max. 500 miljoen aardbewoners.


Ben je na dwang geprikt met een COVID-19 vaccinatie? Doe dan een melding!

https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-vaccinaties/


NWO agenda 2030

Veel mensen zijn helaas niet op de hoogte van de duivelse plannen van het WEF (World Economic Forum), ofwel de NAZI NWO illuminati Agenda 2030. Veel Tweede Kamerleden zijn lid van het WEF. Burgemeesters en Wethouders zijn hun handlangers en uitvoerders van Agenda 2030.


Op 15 november 2022 stond er een artikel over Merel in de plaatselijke krant De Stad Gorinchem.

https://www.destadgorinchem.nl/lokaal/mensen/875001/merel-de-groot-start-doneeractie-voor-haar-behandeling-tegen-me#closemodal


Andere artikelen die over Merel werden geschreven:

https://www.dehoefslag.nl/nieuws/algemeen/96860/paardenvrouw-merel-de-groot-heeft-kans-op-genezing-stadium-4-me

https://www.eo.nl/artikel/merel-heeft-nog-maar-een-optie-die-haar-kanker-kan-genezen

GA OOK VRAGEN STELLEN AAN DE BURGEMEESTER VAN JOUW GEMEENTE!

Een vijftal vragen werden gesteld aan de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden over hun burgemeester Sjors Fröhlich. Wat gaat dat teweeg brengen?

Vraag 5: Is burgemeester Sjors Fröhlich een handlanger van de corrupte organisatie De Staat der Nederlanden en kan hij verantwoordelijk worden gehouden en/of veroordeeld worden voor deelname aan de genocide agenda (volkerenmoord) in de gemeente Vijfheerenlanden?

Meer info ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/ga-ook-vragen-stellen-aan-de-burgemeester-van-uw-gemeente/


‼️ De grote vraag is nu of de COVID-19 injecties er idd de oorzaak van zijn van de vele tumoren die Merel in een korte tijd kreeg en de vele lichamelijke problemen, ontstekingen en ongemakken die zij ervoer ‼️

Tip: Lees het hele artikel en bekijk ook de onderstaande video's.


Merel doet nu verwoede pogingen om voldoende geld op te halen om haar kuren te kunnen bestellen. Er werden reeds diverse artikelen geschreven over de situatie van Merel en haar gezondheid.

In de twee artikelen die over Merel werden geschreven staat helemaal niets vermeld over de twee COVID-19 injecties die Merel eerder liet injecteren. De vraag is nu of er door de mainstream media geen relatie gelegd mag worden tussen kanker en COVID-19 injecties, of dat deze informatie met opzet door Merel werd verzwegen. De vraag is dan waarom Merel dat zou verzwijgen. Welk voordeel heeft ze er zelf bij om dat te verzwijgen? Immers wanneer je onderzoek doet naar een ziektebeeld, dien je alle factoren te onderzoeken.


De relatie tussen kanker en COVID-19 injecties dient onderzocht te worden!

Daar er steeds meer berichten naar buiten komen dat COVID-19 injecties opnieuw kanker aanwakkert bij mensen die eerder kanker hadden. Wanneer gaan de artsen dat onderzoeken die nog steeds COVID-19 injecties adviseren aan de bevolking? Zij zijn (onbewust of bewust) handlangers en uitvoerders van de genocide (volkerenmoord) door de COVID agenda.

Bewezen is reeds dat deze COVID agenda een tool is/was om de bevolking wereldwijd te reduceren naar max. 500 miljoen aardbewoners. Bijna 95% van de wereldbevolking moest dood volgens het streven van de NAZI WEF NWO illuminati agenda 2030. Gelukkig doorzien reeds veel mensen (waarheidsvinders) deze duivelse plannen en is er een Ommekeer gaande.


Er is momenteel een enorme oversterfte gaande door de COVID-19 injecties!

De waarheid over het gevaar van COVID-19 injecties dient daarom naar buiten te komen. Dat kan alleen wanneer slachtoffers er ook mee naar buiten treden. Dit is de reden dat deze blog werd geschreven. We dienen voor de Waarheid te gaan zoals die werkelijk is en dienen niets te verzwijgen voor elkaar.


Er zijn al doofpotten genoeg in Nederland!

En er zijn al teveel slachtoffers met bijwerkingen door COVID-19 injecties en mensen die eerder stierven door zich te hebben laten injecteren met COVID-19 injecties. De informatie over bijwerkingen van COVID-19 injecties moet bekend worden bij de nietsvermoedende bevolking.

Artikel 1 ► https://www.eo.nl/artikel/merel-heeft-nog-maar-een-optie-die-haar-kanker-kan-genezen

Artikel 2 ► https://www.destadgorinchem.nl/lokaal/mensen/876851/merel-de-groot-start-doneeractie-voor-haar-behandeling-tegen-me


Tip: Beluister de video's die geheel onderaan in dit artikel staan en bestudeer ook de artikelen.

In het belang van onszelf en alle toekomstige kinderen!

Merel schreef het volgende over zichzelf:

Ik ben Merel de Groot, 32 jaar oud en ik heb een zeer agressieve vorm van Melanoomkanker met uitzaaiingen, oftewel Stadium 4. Mijn verhaal is inmiddels bijna niet meer kort samen te vatten, maar ik ga het toch proberen;

Ik kreeg mijn volledige diagnose op 27 Augustus 2021. Op de 'top' had ik meer dan 40 tumoren in mijn buik, lymfe, si-gewricht, longen en hersenen. Genezen was volgens de artsen geen optie meer en ik zou dus 'levensrekkend' worden behandeld met immuuntherapie. Mijn eicellen invriezen omdat ik graag moeder wil worden was niet mogelijk. Dan zou ik misschien al te slecht zijn voor behandeling. Zonder behandeling zou ik het einde van 2021 niet meer halen.

Maar al snel bleek dat ik zeer allergisch was voor immuuntherapie en kreeg als gevolg o.a. een zware hersenvliesontsteking, leverontsteking en nierontsteking. Ik kreeg toen(sept. 2021) direct 6 dagen 'omkeertherapie' en mijn beleid werd aangepast van 'Levensrekkend' naar 'Palliatief'.

Ik had vanaf dat ik hoorde dat ik ziek was al veel gelezen en onderzoek gedaan naar diverse alternatieve therapieën. Toen ze mij vertelde dat het beleid gewijzigd werd en ik 3 maanden(tot eind november 2021) helemaal geen behandeling zou krijgen omdat mijn lijf dit niet aankon, ben ik gestart met een alternatieve kuur waar ik erg veel positieve ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken over had gelezen.

De kuur heb ik gestart op 1 gram. En mijn leverontsteking was binnen een weekend verdwenen. Ook waren mijn bloedwaarden veel sneller goed dan verwacht. Op mijn eerstvolgende scan waren alle tumoren stabiel of iets verminderd. Dat was de eerste keer dat de artsen zeiden dat ik een bijzonder geval was....

Na dit goede resultaat had ik besloten dat ik de kuur wilde verdriedubbelen om een nog beter resultaat te behalen. Inmiddels ben ik bijna een jaar verder. En dat goede resultaat is me gelukt! Ik ging van meer dan 40 tumoren naar nu nog maar 1 kleine tumor van 2mm!

En nu wil ik dus door... Genezing is zo dichtbij. Ik wil nu niet opgeven. Niet nu ik al zo ontzettend ver gekomen ben. Zelfs de optie om eventueel nog kinderen te krijgen ligt weer helemaal open.

Ik zal een driedubbele kuur moeten blijven gebruiken tot ik kankervrij ben en nog minstens 3 maanden daarna. Dit om zelfs de kleinste restjes van cellen(die niet zichtbaar zijn op een scan) weg te krijgen. Daarna zal ik langzaam af moeten bouwen om vervolgens nog een jaar lang 1 gram moeten gebruiken om te voorkomen dat het terugkomt.

Een driedubbele kuur kost mij een ruime 15.000 euro per 3 maanden. Jullie snappen dat ik hier echt jullie hulp bij nodig heb. Aangezien ik niet elke 3 maanden wil 'bedelen' probeer ik nu een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

In het ziekenhuis zou ik 2 jaar immuuntherapie krijgen. Met dat als uitgangspunt komt de berekening voor 2 jaar mijn eigen kuur op 120.000 euro.

(Kosten voor deze site bedragen 0.85 cent per donateur + 6% van de donatie + 21% over de 2 voorgaande bedragen) Dit gaat dus nog eens van het gedoneerde bedrag af.

Dit is mijn enige kans op genezing ❤️ en dus op een langer leven dan 33 jaar, waar normaal gesproken het leven pas net begonnen is, dus ik probeer het toch!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Delen wordt zeer gewaardeerd 🙏🏻🍀

Je kunt alles van mij teruglezen en verder volgen op mijn facebook pagina; 

https://www.facebook.com/groups/347390046975825


Merel startte een doneeractie op voor zichzelf met een doelbedrag van € 120.000,-.

Zie ► https://www.doneeractie.nl/genezing-in-zicht/-66741


Stand op 27-01-2023 - 853 donaties: € 30.815,00

Stand op 18-05-2023 - 1413 donaties: € 41.930,00

Stand op 30-06-2023 - 2286 donaties: € 54.872,00

Update 10-01-2023


Hoi allemaal,

De actie loopt al een tijdje dus het is hoog tijd een update te plaatsen nu ik mijn scan uitslag weer binnen heb.

Een half jaar geleden besloot ik, omdat ik nog maar 1 kleine tumor van 2mm had om ook gedoneerde producten te gaan gebruiken (ook al wist ik niet of dit goede kwaliteit was) om kosten te besparen. Van 3 eigen capsules ging ik naar 2+1 gedoneerde. Helaas bleek na 3 mnd dat ik daardoor 4 nieuwe uitzaaiingen in mijn hoofd had gekregen.

100% bewijs dat ik echt niet kan minderen voor het echt helemaal weg is dus.. Vooral balen omdat ik zo bang ben dat ik het geld niet bij elkaar krijg.Toch ben ik 3 maanden geleden, na die slechte uitslag, gelijk weer begonnen met de 3 gram die ik altijd nam. En met resultaat 🥳 vandaag de uitslag gekregen en ze waren allemaal vermindert. Flink zelfs.

Van 13mm naar 7mm, van 8mm naar 5mm, van 4mm naar 2mm en van 3mm naar 2mm.Ik wil en moet dus echt door!

Maar met wat er nu gedoneerd is € 26.240,- heb ik maar kuur tot half April.

Dat klinkt lang, maar het is echt zo April.

Help me dus alsjeblieft (nogmaals) en doneer of deel mijn actie.

Alles helpt!

Update 4 februari 2023

Wij mogen gaan ontwaken!

Want we worden keihard voorgelogen over COVID-19 vaccinaties!

Veel mensen krijgen kanker door COVID-19 vaccinaties.

Beluister de onderstaande video's.


Het zijn korte video's, maar dan weet je wat er gaande is.

Burgemeesters werken mee met de (r)overheid, ze zijn de uitvoerders van de WEF agenda (Agenda 2030) in hun gemeente en voeren de CORONA agenda mede uit. Veel mensen kregen diverse nare bijwerkingen of gingen eerder dood door de COVID-19 vaccinaties. Veel mensen krijgen opnieuw kanker na COVID-19 vaccinaties.

Doe ook onderzoek en informeer jezelf en anderen!


Duidelijke taal


Je zou denken dat iedereen die lezen en schrijven op de basisschool heeft geleerd dit zou moeten kunnen begrijpen.

Lees ook de onderstaande artikelen!

Walker vertelt openlijk dat Pfizer onderzoekt hoe het bedrijf nieuwe, krachtigere mutaties van het coronavirus kan produceren, zodat Pfizer nieuwe, aangepaste vaccins kan verkopen. Dit is ronduit satanisch. Het overschrijdt alle wettelijke en morele grenzen.

Pfizer wil het liefst nieuwe virussen creëren omdat, zo zegt Walker, de vaccins de "ultieme financiële melkkoe zijn." Afgelopen jaren maakte Pfizer miljarden winst op de corona-gifspuit.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/project-veritas-helpt-corruptie-aan-het-licht-te-brengen/


De Compleetdenkers hadden en hebben gelijk!

De complotdenkers (compleetdenkers) hadden het sinds de ontwikkeling van mRNA-"vaccins" al bij het rechte eind: de Big Pharma verrijkt zich door U kapot te maken. De oversterfte is schrikbarend. Het gaat om duizenden mensen per maand, aantallen die de zogenaamde coronadoden inmiddels overtreffen.

https://www.ninefornews.nl/wie-dacht-dat-het-niet-gekker-of-beter-gezegd-kwaadaardiger-kon-komt-bedrogen-uit/

Wij kunnen paarden naar het water brengen,

maar ze zullen zelf moeten drinken,

informeer Uzelf (jezelf).

Disclaimer: Bij onjuiste berichtgevingen zullen wij dit zo spoedig mogelijk rectificeren op onze website,
zodra U met de juiste informatie komt met onderbouwing van feiten en/of bewijzen.