Vertaal deze pagina naar:

NICO VAN DEN HAM

(Waarheidsvinder en Klokkenluider)

Nico van den Ham schrijft op z'n eigen blog:

Belangrijke informatie over een kwestie die ons momenteel allemaal bezighoudt. Echter in de kop van dit artikel, maar ook in de eerste regels kunnen we geen woorden gebruiken waaruit blijkt waar die info dan wel over gaat.

Wij kunnen geen gerichte aandacht vragen voor dit artikel (promoten) op bepaalde mediums, omdat de kop en de eerste regels, dus dan ook die woorden, zogenaamde steekwoorden, automatisch worden opgemerkt door digitale zoekmachines. Eenmaal opgemerkt, dan wordt zo'n verwijzing naar websites in vele gevallen automatisch gecensureerd en dus verwijderd. Af en toe glipt er wel eens een verboden artikel door, maar dat gebeurt steeds minder.

We zijn die eerste regels nu wel voorbij, dus kunnen we nu wél vermelden dat dit artikel en de bijbehorende Nederlands ondertitelde video, die we onder deze tekst hebben geplaatst, gaat over 1700 corona patiënten. Corona patiënten, die allemaal zijn genezen door hen te behandelen met het in onze verkapte Schurkenstaat der Nederlanden verboden goedkope middel Hydroxychloroquine.

Waarschijnlijk wordt de video binnenkort wel op zwart gezet, want die staat geparkeerd op YouTube.
Wij hebben de video veilig gesteld en zullen de film, als hij wordt gecensureerd, op
ons Russische video kanaal VK plaatsen. Dat hebben we met andere video, die door YouTube was verwijderd, ook gedaan. Ook die video gaat over doctoren die succesvol Hydroxychloroquine voorschrijven. Die video hebben we geplaatst in het artikel >>> Onaanvaardbaar en dus onbegrijpelijk dat het volk niet in opstand komt tegen de Inspectie Gezondheidszorg.

Tot nu toe zijn onze video's, die door YouTube op zwart waren gezet en die wij opnieuw hebben gepubliceerd op VK, nog nooit door de Russen verwijderd.

Daarbij moet wel worden aangetekend dat Nico van den Ham het bijzonder goed kan vinden met de president van Rusland, Vladimir Poetin. Al zal dat alleen maar zijn omdat >>> Poetin weet dat Nico, hem duizendmaal meer vertrouwd dan Mark Rutte.

Zie hieronder de Nederlands ondertitelde video. Met veel dank aan dokter Brian Tyson, One Amerika News Network, dokter Rob Elens, >>> Ron Bakker en Alex Leliveld die de vertaling heeft gedaan. Meer informatie op de website van huisarts >>> Rob Elens.

Update: 13 november 2020: Zoals voorspeld, de video is gisteren of vanmorgen gecensureerd en dus op zwart gezet. Onder de gecensureerde video hebben we de video opnieuw geplaatst.


Blog Nico van den Ham ►

https://nicovandenham2.blogspot.com/Video is weer op zwart gezet.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com