Vertaal deze pagina naar:

MIKE OTTE


Wie is Mike Otte?

Mike Otte noemt zichzelf King Mike.

Onder de video is de volgende tekst te lezen:

Mike, oftewel King Mike, wil in zijn filmpjes ons veel duidelijk maken. Drie jaar terug begon zijn verhaal om te strijden voor onze vrijheid. Na vele aanhoudingen werd Mike in de herfst van '22, na een aangifte, in het Huis van Bewaring gezet, als verdachte, zonder een proces. Twee maanden zat hij er en het sterkte hem om zich nog meer ter verdiepen in onze rechten. "Elk mens is geacht de wet te kennen en weten is geweten", stelt Mike en zijn motto is "als je het begrijpt, dan snap je het!" Wat er dan te snappen is, vertelt Mike aan Erica in dit inspirerende gesprek over hoe hij in het leven staat, zijn ervaringen in het Huis van Bewaring en wat hij geleerd heeft.

Als je een mail stuurt naar erica@zebrainspiratie.nl blijf je op de hoogte van de video's van Erica over verhalen van mensen die strijden voor onze vrijheid.


Reactie onder de video:

"Als elke gek die hieronder wartaal post en wakkere mensen wegzet als wappies, hun eigen rechten zouden kennen, en zouden weten hoeveel overtredingen de (R)overheid tegen de mens laat uitvoeren, dan zouden de gebrainwashte schapen, want dat zijn jullie uiteindelijk, anders gaan bleiten! 

Ga eens achter de informatie van je geboorte trust, vraag jezelf eens af, of het normaal is dat je een auto moet bezitten om te gaan werken, deel uit te maken om je steentje bij te dragen aan de economie, terwijl je voor die auto verschillende belastingen moet betalen, ook nog extra betalen voor de brandstof, ook als jij je lichaam inzet of je denken voor zover je dat kan, word je nog eens belast over je deelname aan het proces iets tot stand te brengen, en dan mag je nog eens belasting betalen over wat je uiteindelijk verdiend hebt! 

Willem-Alexander betaald niets in zijn Paleis, en heeft niet eens recht om die functie uit te oefenen, zelfs zijn hele familie had nooit het recht daar aanwezig te zijn. In de wereld is geen enkele wet die voorschrijft dat je belasting MOET afdragen, alleen mag je dat, maar nooit gedwongen! 

Vele instanties, zoals het CJIB, CAK, Zorgverzekeringen, zijn allen stichtingen, en geen enkele stichting mag jou verplichten iets te betalen, alleen mogen ze vrijwillige schenkingen ontvangen. En denken jullie dat het grote deel belastinggeld in Nederland blijft? Nee, want het wordt doorgesluisd naar Oekraïne, waar het witgewassen wordt, net zoals de Europese Unie het daar laat witwassen, en uiteindelijk voert men daar oorlogen mee, want dan kunnen de banken die daartoe behoren, weer mee voor de opbouw zorgen, terwijl duizenden mensen hun geboorte trust weer ingepikt wordt."