Vertaal deze pagina naar:

Max van den Berg

Wie is Max van den Berg?

Deze blog is geschreven door Dienie Kars.

Wanneer er onjuistheden in staan verneem ik dat graag per e-mail.

E-mailadres: info@dieniekars.nl

Max van den Berg beschuldigt mij ervan dat ik geld zou verduisteren van de Bart van Well Foundation.

Dat zijn enorme beschuldigen, is laster en smaad, plus karaktermoord!


WIE IS MAX VAN DEN BERG, DE BEROEMDE FAKKELDRAGER?


Max van den Berg is te volgen middels Facebook.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100055985341739


Onze vragen:


Wat is de achtergrond van Max van den Berg?

Welke opleiding heeft Max genoten?

Wat heeft Max tot heden gedaan?

Wie zijn de ouders van Max?


Wie het weet mag het ons melden:

redactie@de-nieuwe-media.nl


De bovenstaande vragen over Max van den Berg werden in een artikel gesteld in de Waarheidskrant van De Nieuwe Media, zie ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/wie-is-max-van-den-berg-de-beroemde-fakkeldrager/

Er volgde daarna erg veel commotie en opschudding in Wakker Nederland en in Demoland Nederland!

De vragen hierboven werden met een reden gesteld, om een discussie op gang te brengen.

Max van den Berg schreef eerder in een Whatsapp chatgroep een publicatie te zullen doen over Dienie Kars. Daar Max van den Berg niet bereid is om aan hoor- en wederhoor bij mijzelf, heb ik Dienie Kars, besloten om het op deze wijze aan te pakken door een knuppel in het hoenderhok te gooien.

Dan gaan mensen vanzelf kakelen. En dat is inderdaad ook wat er is gebeurd, ook door Max van den Berg zelf. Max reageerde op Dienie Kars door middel van twee spraakberichten in een Whatsapp groep en een spraakbericht en korte vlog (video) in zijn eigen Telegram kanaal: https://t.me/TeamBurgerplicht, wat de volgende naam draagt:


"TEAM gratie Gods.

Waakzaam en dienstbaar.

Stop de plannen van de elites"


Eerder schreef ik het volgende:


Dag Max van den Berg,

Er moet mij iets van mijn hart, namelijk het volgende:

Je zegt toch een goed Christen te zijn?

En je gelooft in Jezus en in God? Wat houdt dat eigenlijk in?

Staat in jouw Bijbel het woord 'vergeven' voor de fouten en verkeerde keuzes die men maakte in het aardse leven?

In mijn Bijbel wel.

We gaan het zien betreffende jouw persoonlijke aanval op mijn verleden en jouw beschuldigingen naar mij toe. Ik ga er in ieder geval een artikel over schrijven, zodat straks iedereen mijn zijde van het verhaal ook kan lezen en op de hoogte is.

Mijn inzet voor de Bart van Well Foundation is altijd 100% geweest en dat blijft ook zo. Ik zal dat door niemand laten ondermijnen. De Bart van Well Foundation is momenteel een organisatie met 'eigen regels'. Diegenen die zich goed voelen daarbij kan zich daarvoor inzetten en meedenken.

Ik zie in jou tot heden weinig aandeel, dan dat je alles wat opgebouwd is aan het afbreken bent en dat is erg jammer.
Samen kunnen we zoveel meer betekenen voor Bart 💛 en de Foundation in plaats van tegen elkaar te strijden.
Hopelijk kom je tijdig tot een inzicht. Ik zal mij hiervoor tot God wenden en erom vragen.

Het is erg belangrijk dat slachtoffers van seksueel misbruik worden geholpen en een een stem krijgen 💛

Gelukkig vinden steeds meer mensen de weg naar de Foundation 💛

Groetjes Dienie


En schreef mijn hoor- en wederhoor:


Wanneer je een verhaal leest of hoort van haters, (tegenstanders) dien je ook het verhaal te lezen van de getroffene zelf, mits je de zaak van twee kanten wilt weten en ook wilt onderzoeken natuurlijk.

Het hoor en wederhoor geschreven door Dienie Kars herself.

https://www.freedom-for-all.com/hoor-en-wederhoor-van-dienie-kars/Vlog en spraakbericht van Max


De vlog en het spraakbericht, waarin Max van den Berg karaktermoord op Dienie Kars pleegt, heeft Max van den Berg ondertussen verwijderd van zijn kanaal. Maar hieronder is de vlog en het spraakbericht van Max van den Berg alsnog te beluisteren door diegenen die dit willen beluisteren.

Het zijn sterke aantijgingen die ten laste worden gelegd aan Dienie Kars.

Na de persoonlijke aanval van Max van den Berg op mij, (Dienie Kars),

schreef ik het onderstaande bericht, met Max daarin getagged.

Ook stuurde ik het bericht naar zijn eigen Whatsapp.

Dag Max,

Zullen we een keer een afspraak maken om beiden hoor- en wederhoor te kunnen doen?

Hopelijk gaat dat ons veel meer duidelijkheid geven wat we (jij en ik) doen en wat onze achtergrond is en motivaties zijn. Jij verspreidt veel onjuistheden over mij en pleegt karaktermoord op mij. Je maakt je hierbij schuldig aan laster en smaad. Ik kan jou hiervoor aanklagen als ik dat zou willen.

Weet en besef dat.

Groetjes Dienie

Heb eindelijk een eerste reactie gekregen van Max van den Berg.

Heb na het doorzenden van deze blog een spraakbericht ontvangen van Max op 22-01-2023, waarin hij nog steeds veel onjuiste aannames doet over mij. Ik weet niet of het een zin heeft om alles te gaan debunken of te gaan weerleggen, want Max geeft aan het te druk te hebben met andere zaken.

Ik ga erover nadenken wat ik hiermee ga doen...

- Wordt vervolgd -

Over Eric de Noorman


Eric de Noorman van de chatgroep De Bataafse Leeuw op Telegram begon na de vlog en het spraakbericht van Max van den Berg ineens enorm te stuiteren en niet zonder reden, want zijn alias naam werd door Max van den Berg ten onrechte misbruikt in de veroordeling van Max van den Berg naar Dienie Kars toe. Max ging ervan uit dat Eric de Noorman de partner zou zijn van Dienie Kars, wat NIET het geval is.


Dit geldt voor een ieder die dit leest:

Wanneer je onderzoek gaat doen en/of gaat oordelen over Dienie Kars in het openbaar, lees dan eerst het verleden door van Dienie Kars, wat door haarzelf is opgetekend een paar jaar geleden. Ga dan opnieuw na hoe je er zelf in staat na het lezen van haar verleden. Wanneer je gaat begrijpen hoe en waardoor de zakelijke problemen zijn ontstaan van Dienie Kars kun je er met een ander oog naar kijken.

Uiteindelijk is het zo dat Dienie Kars haar maatschappelijke leven op het spel heeft gezet om Openbaringen te kunnen doen aan de onwetende en niets vermoedende bevolking. Eigenlijk zouden we Dienie Kars dankbaar moeten zijn dat we nu al zover zijn, maar dat komt nog wel...

En we zouden Dienie Kars dankbaar moeten zijn dat er iemand is opgestaan om Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik een stem te geven. En dat er iemand durft te schrijven over de corrupte en moordende (r)overheid, ook al kiezen mensen zelf, (na misleiding), voor de COVID-19 vaccinatiespuit en besluiten zij zelf om belasting te blijven betalen aan een corrupte organisatie.

Verleden Dienie Kars ► https://www.freedom-for-all.com/mijn-verleden/

Beluister deze video over de Grondwet


Let nu even op allemaal wat hieronder staat geschreven:Max van den Berg hangt momenteel een Rechterlijke Machtiging boven het hoofd!


Op 30 januari is er een Hoger beroep, waarbij een rechterlijke machtiging (RM) kan worden uitgesproken voor Max van den Berg!

Dat wil zeggen dat, wanneer de Rechterlijke Machtiging wordt uitgesproken door de rechter, Max geen zeggenschap meer heeft over zijn eigen wilsbesluiten en tegen zijn wil langdurig kan worden opgesloten in een inrichting of instelling en gedwongen psychofarmaca toegediend zal gaan krijgen, indien de psychiater dat wenselijk acht op dat moment.

Kort gezegd: Max wordt dan platgespoten (monddood gemaakt), door middel van spuiten (depots met medicatie) waarvan je vleugellam en een 'Zombie' wordt. Het kan ook zijn dat Max regelmatig in de isoleercel gaat belanden wanneer hij zich tegen de gedwongen medicatie (depots/spuiten) van de psychiater gaat verzetten.

Dit is wat Max van den Berg momenteel boven het hoofd hangt, omdat Max regelmatig zijn gezicht liet zien bij diverse demonstraties in Nederland in verband met het corrupte overheidsbeleid en eerder een actie voerde met een fakkel, daarom kreeg Max de naam van fakkeldrager. Met een brandende fakkel zette Max op 5 januari 2022 Sigrid Kaag (Minister van Financiën) in het Licht (figuurlijk) vanwege haar corrupte beleid in Nederland.

Kaag vond het absurd en bedreigend deze actie van Max.

Lees het onderstaande artikel voor meer info.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5282164/man-die-met-fakkel-bij-deur-minister-kaag-stond

Max kreeg hiervoor een gevangenisstraf van 6 maanden opgelegd, die hij inmiddels heeft uitgezeten.

Waarom? Omdat de Waarheid niet gezegd mag worden in Pedoland Nederland.

Dan beland je of in de gevangenis of in de psychiatrie.

Dit gebeurt reeds decennia lang.


Het is goed dat Max het corrupte overheidsbeleid van politieke figuren zoals Kaag en De Jonge in het Licht zette!

 Echter vergeet Max dat wij, vrijheidsstrijders (Max en Dienie), gezamenlijk voor hetzelfde doel bezig zijn, namelijk het exposen van de corrupte overheid en het satanische regiem in Nederland en de rest van de wereld.

Een ieder heeft een verleden waarin bepaalde keuzes en/of fouten werden gemaakt.

Het is belangrijk dat we ons daarvan bewust zijn en daar lering uit trekken.


Ouders van Max van den Berg


Dat jij Max, door jouw strijdvaardigheid en/of andere inzichten problemen hebt gekregen met je ouders, kan ik mij heel goed voorstellen, want veel mensen zijn nog steeds niet goed op de hoogte wat er zich werkelijk afspeelt achter de schermen van politiek Den Haag. Dat veel topambtenaren en hooggeplaatsten schuldig zijn aan seksueel misbruik van minderjarigen en deel hebben genomen aan satanische rituelen of toeschouwer (kennisdrager) daarvan werden.

Plus dat we te maken hebben met een (r)overheid die door illegale acties kinderen (o.a. door de toeslagenaffaire) en bezit roven van onschuldige en onwetende burgers. Het wordt de hoogste tijd dat iedereen dit gaat beseffen dat we te maken hebben met rovers en moordenaars in Den Haag, die de bevolking zeer ernstig misleiden, terroriseren, onderdrukken, afpersen, ziek maken en vermoorden door middel van de doelen (17 goals) van het WEF.

Ik weet momenteel niet waarom jij Max problemen hebt gekregen met je ouders.

Heb gelezen dat je eerder in aanraking bent geweest met de geestelijke gezondheidszorg en last had van psychoses en dat ze je het etiket van schizofrenie op wilden plakken. Uit ervaring weet ik inmiddels dat seksueel misbruik in jeugdjaren, gepleegd door derden, vaak een onderliggende oorzaak hiervan is.

Mijn oprechte excuses aan jou Max, wanneer het hele andere redenen betreft en sterkte wanneer je nog steeds achtervolgd wordt door dingen waar je zelf in je huidige aardse leven niet debet aan bent geweest...

Dienie Kars


Nazi WEF Agenda 2030


In Den Haag voeren ze de Nazi NWO WEF Agenda (Agenda 2030) uit en willen de bevolking reduceren naar max. 500 miljoen bewoners door middel van het COVID-19 vaccinatieprogramma. Daarom is er nu een oversterfte door de vaccinaties, omdat veel mensen sterven door de bijwerkingen. Vele artsen weten ervan, maar zijn angstig om hiermee naar buiten te treden, omdat zij dan hun baan zullen verliezen.

Veel politici, topambtenaren en hooggeplaatsten worden volgens onderzoekers gechanteerd door eerdere deelname aan satanische rituelen en/of zijn omgekocht door mooie baantjes en/of privileges.

Doe ook onderzoek beste mensen!

Bestudeer deze website ► https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Thierry Baudet waarschuwt de bevolking!

Karaktermoord op Dienie Kars


Doordat Max van den Berg afgaat op veel onjuiste aannames over Dienie Kars, wat andere mensen (tegenstanders van Dienie) hem vertellen, heeft hij op haar bewust (of onbewust) karaktermoord gepleegd. Dit valt onder laster en smaad.

Wat staat daarover in jouw Bijbel Max?

Uiteindelijk hebben we te maken met dezelfde vijand en dat is de (r(overheid!

Wat staat hierover in Romeinen 13?

Zij lachen zich een breuk dat wij onder elkaar aan het bakkeleien zijn.

Verbind en maak één vuist tegen de (r)overheid!

Wij zijn allemaal één!


Bart van Well Foundation


Dienie Kars is diegene die de website van de Bart van Well Foundation beheerd. Dit doet zij naar eer en geweten voor Bart van Well en vele andere slachtoffers van seksueel misbruik, die door de Foundation een stem krijgen en gehoord kunnen gaan worden in Nederland.

Het "Fight For Your Right project" wordt binnenkort opgestart door Dienie Kars en mensen die dit project mede willen gaan opstarten. Dit is een langgekoesterde wens van Bart van Well.

Het is belangrijk dat de bevolking door de informatie wat te lezen is op de website van de Bart van Well Foundation kennisdrager wordt van seksueel misbruik waarbij zeer hoge topambtenaren en hooggeplaatsten bij betrokken zijn. De (r)overheid heeft tot heden nog steeds geen onafhankelijk onderzoek opgestart naar satanisch ritueel misbruik in Nederland, waarbij topambtenaren en hooggeplaatsten bij betrokken zijn.

Zie ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Let goed op hoe de zaak Lisa zich gaat ontwikkelen!


Gaat Huig Plug hiervoor geofferd worden?

Gaat Hiddema Demmink verdedigen?

Meer info ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/wij-moeten-nu-massaal-gideon-van-meijeren-ondersteunen-die-het-verhaal-van-lisa-ter-sprake-brengt-in-de-tweede-kamer/

Hieronder zie je een verzameling van video's over Max van den Berg, kijk en luister goed!


Mijn boodschap voor jou:


Doe goed onderzoek en hoor beide kanten van het verhaal aan.

Oordeel niet te snel, want dan ontstaan er vaak veel onjuiste aannames en onnodige ruis.

Ik wacht je antwoord graag af Max, voor een gesprek.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)