ZOLANG JIJ DENKT DE (R)OVERHEID NODIG TE HEBBEN MAAK JE EEN GROTE (DENK)FOUT!

16-07-2021

Wat we wel nodig hebben zijn mensen met een goed hart ❤️


Die je werkelijk helpen en ondersteunen!De zogenaamde volksvertegenwoordigers en leiders achter de schermen zijn lid van geheime en occulte genootschappen. Zij hebben zich daarin verenigd en hebben een eed van trouw gezworen aan hun broeders. Ze worden vrijmetselaars (mannen), weefsters (vrouwen) en freemasons genoemd. In heel Nederland zijn loges waar ze elkaar ontmoeten.

Een bekende loge is "Sociëteit De Witte" in Den Haag ► 

https://www.societeitdewitte.nl/nl/home/

De Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte ('De Witte'), opgericht in 1782, is een besloten vereniging die al ruim twee eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven inneemt. 'De Witte' is gehuisvest in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof.
De Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte ('De Witte'), opgericht in 1782, is een besloten vereniging die al ruim twee eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven inneemt. 'De Witte' is gehuisvest in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof.


Tip: Google maar eens op Rutte en vrijmetselaar of Merkel en illuminati, dan ga je al genoeg zoekresultaten vinden en kun je beginnen met je onderzoek.

De vrijmetselaars beschermen slechts hun eigen satanische kliek en maken mensen op topfuncties chantabel (door middel van satanische rituelen), zodat ze beslissingen nemen die ze normaal nooit zouden maken in hun leven of laten ze dingen doen die ze normaal nooit zouden doen.

John Baselmans schreef een boek met de titel "Dimensies", hierin staat beschreven hoe satanische rituelen zijn ontstaan in het verleden.

Tip: Lees de onderstaande link wanneer je niet gelooft dat er nog steeds satanische rituelen door hooggeplaatsten plaatsvind in Nederland ► 

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Zo werkt de bankenwereld, rechtbanken en vele overheidsinstanties!

Het is pure maffia die stropdassendragers!

Zij doen zelf de grote drugsdeals, zitten zelf in de kinderhandel (adrenochrome) en zitten zelf als geldschieter achter terroristische organisaties.

Goede doelen zijn slechts verkapte organisaties om de bevolking het gevoel te geven dat er werkelijk iets aan de problemen wordt gedaan. Het tegendeel is waar. Het geld verdwijnt in de zakken van de bestuurders.

Ze proberen nu de grond in handen te krijgen van de boeren.

En iedereen straatarm te maken.

En een hongersnood te veroorzaken.

Wij zullen het heft snel in eigen hand moeten gaan nemen!

En zelf eigen en goede keuzes durven te maken!

Durf het aan om bijvoorbeeld nu mensen en dieren te helpen die nu in nood zijn in Nederland, zoals nu met de enorme wateroverlast in Zuid-Limburg.

Er wordt gelukkig al veel kleding ingezameld en slaapplekken aangeboden.

Sta op voor je medemens en maak hierin de juiste keuzes!

Een Volk, een Vaderland!

Help je naaste en heb je naaste lief ❤️

Op deze manier gaan wij onszelf redden van de ondergang!

Ga ook zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven!

Ga onderzoek doen naar de werking van geneeskrachtige kruiden, wat in de volksmond onkruid wordt genoemd.

Bestel een goed boek, zodat je op de hoogte bent of onthoud de kennis wat je leest op het internet van sommige belangrijke geneeskrachtige kruiden, de paardebloem bijvoorbeeld.

Sterkte en Succes!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wees zelf de eye-opener naar jouw familie, vienden en bekenden door het dragen van een T-shirt met een goede of mooie boodschap, zodat zij ook gaan ontwaken!

Klik hier voor de webshop en klik hier voor de zomerjurkjes.