Vertaal deze pagina naar:

ZOLANG JIJ DENKT DE (R)OVERHEID NODIG TE HEBBEN MAAK JE EEN GROTE (DENK)FOUT!

29-01-2024

Wat we wel nodig hebben zijn mensen met een goed hart, die jou werkelijk helpen en ondersteunen op jouw pad waar jij je momenteel bevindt.

De zogenaamde volksvertegenwoordigers en leiders achter de schermen zijn lid van geheime en occulte genootschappen. Zij hebben zich daarin verenigd en hebben een eed van trouw gezworen aan hun broeders. Ze worden vrijmetselaars (mannen), weefsters (vrouwen) en freemasons genoemd. In heel Nederland zijn loges waar ze elkaar ontmoeten.


Een bekende loge is "Sociëteit De Witte"

De Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte ('De Witte'), opgericht in 1782, is een besloten vereniging die al ruim twee eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven inneemt. 'De Witte' is gehuisvest in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof. 

Meer info: https://www.societeitdewitte.nl/nl/home/

Onderzoek vrijmetselarij / illuminati

Tip: Google eens op Rutte en vrijmetselaar of Merkel en illuminati, dan ga je al genoeg zoekresultaten vinden en kun je beginnen met je onderzoek.

De vrijmetselaars beschermen slechts hun eigen satanische kliek en maken mensen op topfuncties chantabel (door middel van satanische rituelen), zodat ze beslissingen nemen die ze normaal nooit zouden maken in hun leven of laten ze dingen doen die ze normaal nooit zouden doen. John Baselmans schreef een boek met de titel "Dimensies", hierin staat beschreven hoe satanische rituelen zijn ontstaan in het verleden.

Tip: Lees het onderstaande artikel wanneer je niet gelooft dat er nog steeds satanische rituelen door hooggeplaatsten plaatsvinden in Nederland.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon

De chantage door middel van satanische rituelen is erg groot in de bankenwereld, rechtbanken, ambtenarij en vele overheidsinstanties. De maffia is te herkennen aan hun stropdassen, de dure schoenen en de kleding die ze dragen (togadragers). Zij doen zelf de grote drugsdeals, zitten zelf in de kinder- en orgaanhandel (adrenochrome), wereldwijde vergiftiging en zitten zelf als geldschieter achter organisaties die zijzelf terroristische organisaties noemen. 

Goede doelen zijn slechts verkapte organisaties om de bevolking het gevoel te geven dat er werkelijk iets aan de problemen wordt gedaan. Het tegendeel is waar. Het geld verdwijnt in de zakken van de bestuurders. Ze proberen nu de grond in handen te krijgen van de boeren en iedereen straatarm te maken. En een hongersnood te veroorzaken. Wij zullen heel snel het heft in eigen handen moeten gaan nemen en zelf goede keuzes moeten gaan maken.

Mijn boodschap:

Durf het aan om bijvoorbeeld nu mensen en dieren te helpen die nu in nood zijn, waar dan ook ter wereld. Er worden gelukkig al veel spullen en kleding ingezameld en slaapplekken aangeboden. Sta op voor je medemens en maak hierin de juiste keuzes.

Eén Volk, één Vaderland, onze wereld waarin wij ons aardse leven kunnen (be)leven.

Help je naaste en heb je naaste lief. Op deze wijze gaan wij onszelf redden van de ondergang. Ga ook zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven en ga ruilen met elkaar. Je bent zelf de creator van je aardse bestaan. 

Ga onderzoek doen naar de werking van geneeskrachtige kruiden, wat in de volksmond onkruid wordt genoemd. Bestel een goed boek, zodat je op de hoogte bent of onthoud de kennis wat je leest op het internet van sommige belangrijke geneeskrachtige kruiden, de paardenbloem bijvoorbeeld.

Sterkte en Succes, waar je je ook bevindt in onze wereld.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS