Vertaal deze pagina naar:

Zitten we inmiddels niet in WO III?

03-01-2021

Volgens sommige mensen reeds 1 jaar, volgens andere mensen reeds langer.

Tip: Connect de dots, zoek verbindingen en de tools die ze gebruiken om hun doelen te behalen, om de bevolking te depopuleren en de maximale controle te verkrijgen.

Wie is Albert Pike? Wat zijn Vrijmetselaars? Bent U daar reeds bekend mee?

Albert Pike (Boston, 29 december 1809 - Washington D.C., 2 april 1891) was een Amerikaanse procureur, officier in het leger van de Geconfedereerde Staten van Amerika, schrijver, en vrijmetselaar. Pike is de enige legerofficier van de Geconfedereerde Staten die geëerd was met een standbeeld in Washington D.C. op het Judiciary Square. Dit waarschijnlijk vooral vanwege zijn maçonnieke connectie met president Andrew Johnson, die Pike gratie verleende na de Amerikaanse Burgeroorlog.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike

In eerste instantie was Pike lid geworden van Independent Order of Odd Fellows in 1840. Tegelijkertijd werd hij ingewijd bij een Vrijmetselaars Loge en werd zeer actief binnen de organisatie.

Pike wordt nog steeds beschouwd als een eminent en invloedrijk vrijmetselaar.

Pike werkte tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.

En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars..

Orde uit Chaos, 'Ordo ab Chao'...!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Deze agenda wordt tot nu toe uitgevoerd door de Nederlandse overheid door hun pupetten.

Wanneer de agenda van vaccins werkelijk wordt doorgezet mag U zich eens achter de orgen gaan krabben. Wilt U een Zombie worden? Ziek worden? Of vroegtijdig sterven?

In de onderstaande link (Facebook) vertelt een vrouw over het vertaalde draaiboek van Rockefeller voor de populatie op deze planeet die zij van de mensheid wil erven door ons op vele fronten de dood in te jagen.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=207860357454759&id=100046923883712&sfnsn=mo


Ga eens nadenken allen!


Het is 1 minuut voor 12.* Een remedie voor het coronavirus werd gevonden in Duitsland *

Duitse artsen hielden zich niet aan de WHO Global Health Law, die sterk vereist geen autopsies op sterfgevallen als gevolg van coronavirus, en vonden dat het GEEN 'een VIRUS, maar een BACTERIËN die de dood veroorzaakt. Dit leidt tot de vorming van bloedstolsels en de dood van de patiënt.

Duitsland verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets meer is dan "gegeneraliseerde intravasculaire coagulatie" (trombose).

En de manier om het te behandelen, namelijk door het te behandelen, is antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen en bloedverdunners. Allereerst - ASPIRINE.

Dit sensationele nieuws voor de hele wereld werd voorbereid door Duitse doktoren dankzij autopsie van lijken geproduceerd door Covid-19.

"Bovendien waren volgens Duitse pathologen mechanische beademing en intensive care-afdelingen nooit nodig.

🔷 Secchas in Duitsland is begonnen met een protocollenwijziging, de WHO heeft de wereldwijde pandemie DUITSLAND APPEL geïdentificeerd en onderdrukt.

Het medicijn was al bekend, maar de WHO heeft de Chinezen niet op de hoogte gesteld. Voor de WGO is het alleen BUSINESS.

Bron: DUITSLAND, Ministerie van Volksgezondheid.

DEEL DAT DE HELE WERELD WEET DAT WE ONZE SENIOREN HEBBEN GEDOOD EN VERMOORD !!!


* Ongerustheid *


Geef het door aan uw familie, aan al uw buren, kennissen, vrienden, collega's, enz. en aan hun omgeving in het algemeen.


Covid-19 is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.


Betekenis Hypoxie is een verlaagde zuurstofconcentratie in het lichaam of in een bepaald deel daarvan (orgaan of weefsels). Een te lage zuurstofconcentratie in het arteriële bloed wordt hypoxemie genoemd.


Wanneer U dit soort klachten heeft kunt U het volgende doen:

Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol.

Waarom?

Van Covid-19 patienten is aangetoond dat het het bloed was verdikt waardoor trombose zich kon ontwikkelen. Waardoor? Omdat het bloed niet verzadigd was met zuurstof. Het bloed wordt dan dikker en de stroom door het hart en de longen vertraagt zich, waardoor de persoon niet meer normaaal kan ademen en snel zal sterven. 

In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19. Ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en realiseerde zich dat er verwijd en gestold bloed in de aderen zat, alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels. interferentie met de normale bloedcirculatie, zuurstof naar alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft uiteindelijk.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19 en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn geïnfecteerde patiënten.

Het resultaat: patiënten begonnen te herstellen en er verschenen verbeteringen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd.

DRINGEND ADVIES:

Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek. In ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen. Elke dag zegt onze president dat dit gegevens en statistieken zijn. Weet dat als hij deze informatie niet verstrekt om de burgers te redden, hij wordt bedreigd door de elites!

We weten dat alle regeringen over de hele wereld verplicht zijn om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, echter Duitse artsen hebben de norm overtreden en zelf onderzoek gedaan.

Nu de WHO.

Er zullen overal ter wereld vervolgingen komen - voor het verbergen van zoveel doden en de ineenstorting van de economieën van veel landen over de hele wereld en iedereen zal begrijpen waarom het bevel werd gegeven om te begraven onmiddellijk lichamen zonder autopsie en markeer ze als zeer besmettelijk.

Begrijpt U nu wat er gaande is?

Straks wordt geprobeerd door middel van vaccinaties de bevolking te voorzien van gif en nanochips.

Het ligt in onze macht om de waarheid te brengen en hopen hiermee vele levens te redden.

Informeer jezelf en anderen!


Logo Vrijmetselaars en het Alziend oog erboven.
Logo Vrijmetselaars en het Alziend oog erboven.


Op de onderstaande website kunt u veel info lezen over geheime en occulte genootschappen waar Vrijmetselaars zich in hebben verenigd.

https://www.franklinterhorst.nl/Zijn%20Vrijmetselaars%20volgelingen%20van%20Lucifer.htm


Vrijmetselaarslogo.
Vrijmetselaarslogo.


Uitleg Vrijmetselaarslogo

Passer en winkelhaak vormen een symbool voor de vrijmetselarij bestaande uit een geopende passer die boven en/of onder een naar onder wijzende winkelhaak ligt.

Als men de passer opvat als symbool voor de geest, en de winkelhaak voor de stof, dan duidt de ligging van de passer de graad aan waarin wordt gewerkt:

  • Eerste of leerlinggraad: de passer ligt onder de winkelhaak: de geest is nog verborgen in de stof.
  • Tweede of gezellengraad: de passer ligt met één been onder en het andere boven de winkelhaak: de geest krijgt macht over de stof.
  • Derde of meestergraad: de passer ligt op de winkelhaak: de geest regeert over de stof.

Andere betekenissen van de passer en winkelhaak dan de hierboven genoemde, zijn mogelijk. Het is een symbool dat door de vrijmetselaar op eigen wijze geïnterpreteerd mag worden; de vrijmetselarij zegt geen dogma's te kennen.

In sommige gevallen wordt de letter G tussen passer en winkelhaak geplaatst, net als bij de Vlammende Ster. Dit verwijst naar het heilige en kan worden opgevat als God, Grote Geometer, Gnosis e.d.

Niet iedere afbeelding met passer en winkelhaak heeft betrekking op de vrijmetselarij. Ook bij verschillende bouwgilden en architectengilden werden deze symbolen gebruikt.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Passer_en_winkelhaak

Vrijmetselaarsteken


Vrijmetselaars maken regelmatig het teken van hierboven met hun beide handen. Dit doen ze om geheime boodschappen over te brengen naar hun medebroeders.

Google eens naar Merkel en illumintati.

De afbeeldingen die je dan tegenkomt zie je hierboven en hieronder.

Presidenten en Ministers die dit teken maken zijn door de illuminati (NWO, Rothschild familie, afkomstig van de 13 satanische bloedlijnen) op hun functie neergezet.

Lees het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 satanische bloedlijnen", dan gaat ook U ontwaken en krijgt ook U inzicht in wat er momenteel gaande is:

DEPOPULTATIE EN MAXIMALE CONTROLE EN BEINVLOEDING VAN DE WERELDBEVOLKING DOOR MIDDEL VAN G-STRALING EN NANOCHIPS EN GIF IN VACCINATIES.

Lees ook de info over de Georgia Guidstones (grote granieten stenen) waarop staat dat gestreefd moet worden naar maximiaal 500 miljoen wereldbewonders. Met dit plan is de illuminati nu bezig om dat uit te voeren.
Op de afbeelding hieronder maakt Opstelten het handgebaar van de Vrijmetselaars tijdens de MH17 persconferentie. Met andere woorden wij zitten hier zelf achter en wat er nu gezegd wordt is niet de waarheid. Bekijk en beluister deze video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKs


Video MH17, bekijk en beluister de video hieronder.

Tip: Lees ook de commentaren onder videe eens.

Meer info over de MH17 ► https://www.freedom-for-all.com/mh17/

Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com