Vertaal deze pagina naar:

JOUW ZIELSMISSIE ❤️

17-03-2023

Een Zielenmissie is jouw levensdoel of levensopdracht ❤️

Het is een diepgaand besef van waarom jij hier op aarde bent en wat je unieke rol in de wereld is. Jouw Zielenmissie is gekoppeld aan een persoonlijke passie, je talenten en waarden en kan tijdens je leven veranderen of zich ontwikkelen.

Het is de reden waarom je geboren bent, het is de rol die je in de wereld speelt en de bijdrage die je aan de samenleving levert. Het gaat om het ontdekken van je unieke talenten en hoe je deze kunt inzetten om een positieve impact in de wereld te maken.


Hoe vind ik mijn zielenmissie?

Er bestaan verschillende opvattingen over de zielenmissie. Sommigen beschouwen het vinden ervan als een levenslange zoektocht, terwijl anderen ervan uitgaan dat dit levensdoel vanaf het prille begin duidelijk aanwezig is.

'Je zielenmissie is niet iets dat je vindt, maar iets dat je creëert,' meent Tony Robbins, de wereldberoemde coach, auteur en motivational speaker. Hij bedoelt hiermee dat jij in de loop van je leven je zielenmissie ontwikkelt en creëert. Je dient jezelf te creëren en dient je eigen pad te vinden om zo jouw unieke rol te vervullen, aldus Tony.

Je zielenmissie maakt dus een belangrijk deel van je persoonlijke groei uit. Deze 'opdracht' geeft richting en betekenis aan jouw leven én dat van anderen.

Je zielenpad wijst jou de weg naar zijn. Het brengt je terug naar jouw essentie. Luister naar je ziel, geef gehoor aan je verlangen en wees volgzaam. Uiteindelijk is dát je werkelijke zielenmissie!

Meer info ► https://www.inspirerendleven.nl/doe-de-check-11-signalen-die-erop-wijzen-dat-jij-niet-je-zielspad-loopt/

Niemand kan jou in jouw kracht zetten!


Niemand kan jou helen, alleen JIJ kunt JEZELF helen.

Dáár ligt jouw kracht!

Hier stopt het zoeken en start het vinden.


Want op het moment dat jij besluit jouw leven niet langer te laten bepalen door jouw verhaal, opent zich een geheel nieuw perspectief. Volg het diepe en intense verlangen om naar jouw ware natuur terug te keren. Want wat als blijkt dat ALLES mogelijk is zolang jij erin gelooft?

Dan leer je jouw onbegrensde mogelijkheden kennen, kom je in aanraking met het veld van overvloed en opent zich een geheel nieuwe wereld voor jou.

Een wereld waarin alles VOOR jou gebeurt en niet langer TEGEN jou.

Een wereld waarin jij tot de ontdekking komt dat werkelijk álles mogelijk blijkt wanneer jij volledig "JA" zegt tegen jezelf.

Je wordt geroepen.

Wanneer besluit jij te beantwoorden aan de Roep van je Ziel?

Meer info ►https://masiamalagana.com/

Mijn boodschap:

Informeer jezelf met mijn informatie, nu het nog kan. En steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)