Vertaal deze pagina naar:

ZIE JIJ WELEENS DUBBELE GETALLEN ZOALS 11:11?

10-10-2023

Zie jij weleens het getal 11:11 of juist best wel vaak de laatste tijd?

Het is waarschijnlijk iedereen wel eens overkomen dat ze per ongeluk om precies 11:11 uur op de klok kijken. Dit maakt je in eerste instantie achterdochtig, maar dit is volkomen normaal, want 11:11 uur is een heel bijzondere tijd. Ontdek wat deze tijd betekent!

Heb je ooit om 11:11 uur op de klok gekeken zonder verder op de tijd te letten? Als u echter vaak precies op dit tijdstip naar de klok kijkt, wees dan voorzichtig. Dubbele tijden zoals 11:11 uur hebben betekenis en vertegenwoordigen een boodschap van je beschermengel.

Het is geen tijd zoals alle andere, op de onderstaande website vind je de uitleg waarom…

De dubbele tijd van 11:11 uur, die puur toeval lijkt te zijn, verbergt feitelijk een krachtige spirituele boodschap.

Volgens de Maya-kalender begon een nieuw tijdperk op 21 december 2012 om 11:11 uur.

Als we ons op deze dubbele tijd concentreren, worden we ons meer bewust van onszelf en de mensen om ons heen. Dit is ook goed en belangrijk omdat onze dierbaren ons veel te leren hebben. Ze staan ​​altijd klaar om ons uit een vastzittende of moeilijke situatie te helpen.

Volgens experts betekent de dubbele tijd van 11:11 dat het tijd is om voor je relaties te zorgen  Veel mensen zullen je erop wijzen dat je te veel van iemand houdt. Wees voorzichtig, u kunt hier last van krijgen. Liefde moet altijd een bron van vervulling zijn. Je moet je ontwikkelen in een gezonde en rustige relatie. Houd de controle over uzelf en neem de tijd om naar uw dierbaren te luisteren. Jouw externe perspectief is belangrijk.


De engelen willen dat je beseft dat ze je beschermen en dat je op de goede weg bent.

Onze spirituele gidsen en beschermengelen spreken op veel verschillende manieren tot ons: in de muziek die op de radio speelt, in het antwoord op een gebed, of door het regelmatig weergeven van een dubbele tijd, zoals 11:11 uur.

Als we een dubbele tijd opmerken als we naar de klok kijken, komt dat omdat er een significante verandering in ons bewustzijn plaatsvindt. 11:11 laat in dit geval zien dat je, ondanks je innovatieve ideeën die je ver kunnen brengen, een beetje te gefocust op jezelf bent en soms een tikkeltje te autoritair. Daarom vraagt ​​je beschermengel je om op te passen en de mensen om je heen geen pijn te doen. Alleen vooruit gaan is niet zo waardevol als samen vooruit gaan!

Miljoenen mensen over de hele wereld zien deze dubbele tijd. Dit betekent dat ze proberen onze wereld uit haar staat van verwarring en wanhoop te leiden door middel van persoonlijke ontwikkeling.

Met andere woorden: als je de tijd 11:11 opmerkt, is dit een teken om het huidige moment vast te leggen. Leef er ten volle van, want dit is het enige moment waarop je actie kunt ondernemen voordat het wegglijdt.

Nu weet je wat het betekent als je de tijd 11:11 op je wijzerplaat of op het scherm van je telefoon ziet, namelijk dat je beschermengel je een bericht stuurt.

Bron: https://angel-wings.nl/1111/2023/09/dubbele-tijd-1111-uur-je-beschermengel-praat-tegen-je/

Mijn boodschap voor jou vandaag:

Probeer open te staan voor de boodschappen die je doorkrijgt. Je krijgt deze boodschappen om je te gaan herinneren en om je te triggeren. Ga eens goed nadenken wat je je nog kunt herinneren uit je kinderjaren. Dan zal de rest vanzelf gaan. Het was geen toeval dat je mijn blog vandaag onder ogen kreeg.

Het kan soms ook een combinatie zijn, had dat laatst nog...

Was een enorme binnenkomer voor mij 🙏🙏

Had niets met de klok te maken, maar met een hele andere combinatie van 11-11.

Het kan dat jij het met andere getallen hebt of ervaart.

.Het getal 22 zie ik zelf vaak op vele manieren terugkomen.

Dit getal geeft mij mijn antwoorden: 

11 + 11 = 22 ❤️


Alles heeft een reden!

Succes met jouw eigen Missie en je ontdekkingsreis in de huidige tijdlijn.

Wil je mij volgen op Telegram?

Klik dan hier ► https://t.me/+5x-pjdp1hD01YTY8


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)