Vertaal deze pagina naar:

Zelf een Podcast maken, hoe doe je dat?

07-02-2021

Er worden reeds mooie en interessante Podcasts gemaakt door Waarheidsvinders en Klokkenluiders.

En vele andere ontwaakte mensen die een boodschap willen verspreiden in de ether.

Heb ook weleens het idee geopperd om "Ronde-Tafel-Gesprekken" te doen met een aantal mensen aan een grote tafel, waarbij het gesprek wordt opgenomen en uitgezonden. Heb dat al eens gedaan met Anton Teuben, waar een promo van is gemaakt ► https://youtu.be/pOe75rVcrtk

Het nadeel hiervan is dat een ieder dan beschikbaar moet zijn op een bepaald moment en de mogelijkheid moet hebben om naar zo'n locatie toe te kunnen komen, dus vervoer nodig heeft en ook over voldoende finaciële middelen beschikt.

Ik heb dat idee "Ronde-Tafel-Gesprekken" al eens een keer uitgewerkt, maar heb er tot heden nog niets mee gedaan, hoewel ik deze optie nog wel graag openhoud voor in de toekomst.

Wel..., ook ik ben nu op het punt beland mijzelf hier eens verder in te gaan verdiepen. Echter eerst had ik nog een paar stappen te doen voordat ik zover was. Is dat herkenbaar voor jou? Vast wel.

Om te beginnen heb ik zojuist even gegoogled naar wat info over een podcast en zoom. Dat vond ik al vrij snel. Hieronder staat de website waaruit ik de informatie ga halen om een eigen podcast op te gaan starten, samen met Walter Jakobsen.

Dit idee, om dit samen met hem op te gaan starten is vanmiddag ontstaan toen Walter mij belde. We hadden een goed en open gesprek samen en hadden elkaar al een aantal keer eerder gebeld, dus zijn we reeds redelijk afgestemd en ingespeeld op elkaars gedachtegoed. Dat is ook nodig om uiteindelijk een bepaald geluid (boodschap) de ether in te kunnen zenden.

Walter loopt nu tegen een aantal aspecten aan in z'n leven wat heel herkenbaar was voor mij. Ik heb dat uiteraard ook, dat er dingen bij om mij heen gebeuren waar ik geen grip op heb.

Ik merk ook aan mijzelf dat ik dat ook los moet laten, daar de ander het contact anders met jou gaat verbreken of blokkeren. Dit heb ik al verscheidene keren meegemaakt. Dus ga ik er verder niet op door en houdt dan een radiostilte of ik stap over op een ander onderwerp.

De bedoeling (opzet) is dat we eerst zelf gaan 'oefenen' om later eventueel gasten uit te kunnen nodigen, die later misschien wel vaste sprekers kunnen gaan worden.

Alles staat nog open wat dat betreft.

Ik ben er zin in, jij ook Walter?


Info over podcasts ► https://verdienenmetvideo.nl/video-podcast-maken/Op 7 februari 2021 ga ik proberen een podcast te realiseren met Walter Jakobsen.

Wilt U graag als gast worden uitgenodigd in één van de volgende Podcasts?

Of wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com