Vertaal deze pagina naar:

Zal JFK Jr. naar voren komen om de Eerste President van de Herstelde Republiek te zijn?

12-01-2021

Trump's taak is alleen om de deep state bloot te leggen en dat heeft hij gedaan.


Trump zal, opnieuw, het voortouw nemen in een nieuwe regering, in een of andere vorm, misschien niet als president. Hij kan, in feite, besluiten om afstand te nemen van de leidende positie en een nieuwe kandidaat in zijn plaats te benoemen. Dat is nog niet beslist. Jullie volgende regering ziet er misschien heel anders uit dan wat jullie nu gewend zijn, simpelweg omdat zoveel van de huidige medewerkers van de President Trump misdadigers zijn, die worden opgepakt en opgesloten.

De rechtszaken zullen beginnen. De QFS-financiering zal worden vrijgegeven aan meer kandidaten die in aanmerking komen voor deze humanitaire fondsen. Buitenaardse bezoeken zullen frequenter worden, zoals Sharon opmerkte, onze schepen zweven nu net boven uw planeet onder het wolkendek. We zijn zo dichtbij en dat komt omdat jullie ons naar hier hebben geroepen.

Verwacht verrassingen binnen de komende twee weken. Maar begrijp dat nieuwe mensen verantwoordelijkheid zullen nemen op jullie planeet en dat de persoonlijke verantwoordelijkheid van elke persoon aanzienlijk zal groeien. Het wordt tijd dat jullie allemaal deelnemen aan jullie toekomst.

De regeringen zullen echter nog steeds bestaan, ze zullen worden gezuiverd van criminelen en duistere wezens. Daar kunnen jullie van op aan. Hun bestaan op de planeet aarde is evenzeer een galactische als een exopolitieke kwestie voor de aarde.

Verandering is het nieuwe modewoord voor de aarde. De Alliantie zal een stap voorwaarts zetten en nog meer van dit soort zielen zullen bekend worden.

Haal diep adem en wees getroost. Alles is niet verloren. Alles is in voortdurende beweging.

Adonai.

Ashtar

Gechanneld door Sharon Stewart

Bron ► https://wakkeremensen.blogspot.com/2021/01/heeft-trump-zich-gewonnen-gegeven-top.html


Wil je reageren op deze blog?


Stuur dan jouw reactie naar info@freedom-for-all.com