Vertaal deze pagina naar:

WIL JIJ VAN NEDERLAND EEN BETER LAND MAKEN?

08-11-2021

Luister dan naar de onderstaande video's en neem een besluit!Er wordt een eerlijke advocaat gezocht die de Staat aansprakelijk stelt voor alle schades aan alle misbruikte kinderen!


In haar strijd tegen (ritueel) kindermisbruik trekt Marlies van Muiswinkel (de moeder van Lisa) op met diverse andere stichtingen. Op 4 november jl. ging Marlies, in gezelschap van een slachtoffer, bij topadvocaat Bénédicte Ficq op bezoek.

Marlies wilde graag bijstand van Ficq, het gesprek kreeg echter een hele andere wending.Het wordt tijd dat de beerput open gaat, dat hoge topambtenaren betrokken zijn bij seksueel misbruik van kinderen!Onder de video zijn de volgende reacties te lezen:


"Schoft Grapperhaus maakt met zijn weigering om te antwoorden op Gideon's vragen duidelijk dat OOK HIJ erbij betrokken is."


"De beerput gaat open! Het recht zal zegevieren. Hulde aan Gideon van Mijeren 🙏🏾 "


"Grapperhaus .. als een gesnapt kind met trillende handjes.. die onderste steen gaat nu echt naar boven komen. We wachten er al jaren op."


"Minister van Justitie draait er om heen. Beschuldigd worden is niet het zelfde als schuldig zijn. Een aanvraag naar onderzoek is dan ook heel terecht. Waarom doet Grapperhaus daar zo moeilijk over? Hier zit een luchtje aan! Goed werk Gideon !!"


"Ze zijn nerveus, ze zijn zo bang dat we meer te weten komen. Ze schijten in hun broek dat dit naar buiten komt en dat Gideon ze op de hielen zit. Houd vol strijders! "


Reeds gelekte info!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)