Vertaal deze pagina naar:

We Staan Klaar voor al die mensen die nu Wakker Worden!

20-11-2020

Anton Teuben schreef op 19 november 2020 op z'n eigen website het volgende artikel.

Met grote vreugde kunnen wij verklaren dat we in sneltreintempo shiften naar de volgende realiteit. Houd vertrouwen. In de afgelopen 3 weken is de structuur van het Schumann Instituut verder opgebouwd om de stroom van mensen op te vangen die op zoek gaan naar alternatieven voor hun gezondheid en zich niet laten vaccineren en testen. Vooral de term Schumann resonantie en de mogelijkheden om je zelfherstellend vermogen te activeren middels de hartslag van de aarde worden meer algemeen bekend.

Vanaf 2003 hebben we met de start van SOPN aandacht gevraagd en media, politiek en wetenschap verzocht hier onderzoek naar te doen. Deze instituties hebben dit vanaf 2003 verzuimd en genegeerd en zelfs nadat we in 2012 aan de kamerverkiezingen hadden deelgenomen en de grootste van de nieuwe partijen waren, werd er nog geen aandacht aan besteed.

Onze conclusie is dan ook eenduidig. De instituties hebben de mensheid laten zakken en onze huidige politici, media en wetenschap (op enkele uitzonderingen na) missen de inzichten om met de juiste oplossingen te komen. Als meer dan 40% van de Nederlanders al heeft besloten of twijfelt om zich niet meer te laten inenten of een stokje diep in je hoofd toe te laten... dan maken we grote sprongen vooruit. Welke kamerleden laten zich ook niet inspuiten en wie van die 40% volksvertegenwoordigers stelt eindelijk eens vragen wat er in zit? Wie van de kamerleden, media en wetenschappers stelt eens de vraag waarom de WHO, RIVM de term Schumann resonantie niet vrijgeven terwijl het steeds algemener bekend wordt?

Tot dusver dienen wij zelf die vragen te stellen en de verantwoordelijkheid te nemen voor onze medeburgers, kinderen en toekomst. Wij hopen dan ook van ganser harte dat iedereen op dit moment deze stappen neemt en de oplossingen benoemt. Als iedere wereldburger de kennis weer terug krijgt over wie we zelf zijn, de factor energie (zonder, is leven onmogelijk) en over de Schumann resonantie. Dit betekent het einde van de huidige farmaceutische industrie. Maar een begin van de transitie van ziektezorgsysteem naar werkelijke gezondheidszorg. We zijn dan verlost van alle bijwerkingen en psychische schade die velen het leven hebben gekost.

Onwetendheid, constante herhaling en voortdurend geprogrammeerd worden met angst drijft steeds meer mensen bij de mainstream media en TV-schermen vandaan. Zo komen zij in contact met een andere visie en de oplossingen die een einde kunnen maken aan alle ellende als het bekendgemaakt wordt.

Dit gaat inderdaad om de grootste cover-ups die er zijn en bij algemene openheid over de waarheid zal de mensheid verder evolueren. Inderdaad, het gaat om wat talloze wereldburgers nu ontdekken, dat er allang interdimensionaal of buitenaards contact is en de Schumann resonantie tevens de sleutel is om het universum te ontdekken.

Velen hebben de quantum leap of grootste sprong in de evolutie al gemaakt, anderen zitten er middenin en er zijn inmiddels wachtrijen van mensen die zich openstellen, hun aandacht verleggen en ook op zoek gaan naar die ene echte waarheid.

Wij adviseren iedereen om de rust te zoeken, zich niet te laten verleiden om angst toe te laten en verder onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn. Onderzoek en verspreid het positieve nieuws en weet dat... The Universe is magic and love the key. Besef dat daardoor de uitkomst al bij ons en velen bekend is en we ons optimaal voorbereiden op het moment dat iedereen ermee wordt geconfronteerd.

Wederom verzoeken wij iedereen die achter onze informatie staat dat we nu echt voor onszelf, onze kinderen en onze planeet dienen op te komen... door de boodschap zoveel mogelijk te delen.

Vanuit "De Poort van Winsum'',

Anton Teuben

Bron ► https://www.antonteuben.nl/2020/11/19/winsum-update-we-staan-klaar-voor-al-die-mensen-die-nu-wakker-worden/