Vertaal deze pagina naar:

WE KOMEN ELKE DAG EEN STAPJE VERDER OP ONS PAD VAN DE VRIJHEID, HOERA!

02-06-2023

Volg de stem van je Hogere Zelf!

Deze blog is op 2 juni 2023 geschreven door Dienie Kars.


Lees deze hele blog aub!

Wat voor jou voor nu (in dit moment) erg belangrijk is dat jij nog steeds resoneert met de keuzes die je in het verleden maakte, op basis van wat voor jou toen goed voelde of wat je tot dat moment te weten bent gekomen.


Mijn Missie

Ik schrijf regelmatig op wat ik tegenkom op mijn levenspad in mijn aardse leven, om jullie te kunnen informeren. Om over na te kunnen gaan denken, zodat je in staat wordt gesteld om eventueel nieuwe of andere keuzes te maken in je aardse leven. Het is mijn Missie in mijn leven om dat te doen.

Zoals velen van jullie reeds weten begeleid ik (mede) een aantal uiteenlopende projecten en ken daarvoor diverse mensen uit verschillende hoeken van de samenleving die zich daarmee bezighouden. Daardoor kan ik stellen dat ik een behoorlijk brede visie heb gekregen van het aardse plaatje waar wij als mens, (of Goddelijk wezen), mee te maken hebben in ons aardse leven.

Een aantal weken geleden heb ik de Telegram chatgroep 'Autonoom lesgroep' aandacht gegeven en die is daardoor behoorlijk hard gegroeid de laatste weken. Dat is een hele mooie ontwikkeling, want veel mensen gaan doorkrijgen dat we behoorlijk worden voorgelogen door de staat, kerk en het onderwijs.


Wil je lid worden van de Autonoomlesgroep?

Klik dan op de onderstaande link.

https://t.me/autonoomlesgroep


Omschrijving van het akkefietje

Afgelopen woensdag (31 mei) werd ik benaderd door ene Hans die de website beheert van doorpakkers.nu, die mij bepaalde informatie mededeelde over Roeland Vdf Meijs, die momenteel onder vuur wordt genomen door Evelien Stricker. Ik heb met Hans gedurende een dag contact gehad en heb geprobeerd hierin te bemiddelen, wat niet is gelukt.

Roeland houdt z'n poot stijf en schreef mij dat Evelien Stricker maar gefrustreerd blijft over het feit dat ze niet gezien wordt en mensen massaal bij haar weglopen en dat hij de dagvaarding wel tegemoet ziet van haar. Roeland noemde Evelien een oplichter.

Gisteren (1 juni) werd ik vanuit het niets ineens benaderd door iemand die ik persoonlijk ken. Deze liet mij allerlei bewijzen zien wat er volgens diegene niet klopte. Heb vaak het woordje 'jammer' in mijn mond genomen toen ik het verhaal hoorde wat er zich afspeelde in de soevereine en autonome wereld.


Groepen die later uit elkaar spatten 

Door mijn eigen ervaringen vanuit het verleden weet ik dat groepen van gelijkgestemden soms in ene keer weer uit elkaar kunnen spatten door andere meningen, opvattingen of ervaringen die op dat moment gemaakt worden met elkaar. En dat mensen zich dan in ene keer afscheiden en een nieuwe groep gaan vormen. Of dat de rotte appels eruit worden gehaald en direct op de mesthoop worden gegooid. Of dat het dan helemaal einde verhaal wordt voor de groep, wanneer iedereen z'n buik ervan vol heeft. Dat heb ik in het verleden reeds vaker meegemaakt.


In de soevereine en autonome wereld is momenteel veel gaande!

Wel of geen belasting blijven betalen aan de (r)overheid!?

Een ieder mag zijn of haar pad inslaan wat op dat moment goed voelt voor jou. Het zijn onze levenslessen die we gezamenlijk op dat moment maken voor het Collectieve Bewustzijn.


Een tipje van de sluier

Deze keer speelde geld als verdienmodel een belangrijke rol waardoor er bepaalde mensen niet meer welkom zijn in een groep. Zelfs fraude wordt hierin genoemd. Er worden grove beschuldigingen over en weer genoemd. Dus wees op je hoede welke keuzes je maakt, dat is voor dit moment mijn boodschap.


Weet en besef dat de (r)overheid parasiteert op onze Geboortetrust!

Daarom zijn ze momenteel zo happig om asielzoekers binnen te halen en later een woning aan te bieden in Nederland. Dat brengt verdomd veel geld in het laatje. Echter wordt ook nog eens onze samenleving enorm ontwricht en getranshumaniseerd.

Waar gaat dat heen leiden?

Wanneer je hierdoor getriggerd wordt om onderzoek te gaan doen is dat aan jou. Wanneer jij je schouders erbij ophaalt en doorgaat met hetgeen waar je mee bezig bent dan is dat jouw eigen keuze en verantwoording die jij zelf gaat dragen. Informeer jezelf met het onderstaande artikel.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/elke-betaling-die-u-doet-aan-de-belastingdienst-is-een-vrijwillige-schenking/


Je bent dus vanaf nu gewaarschuwd!

Dus dan niet later komen zeuren of komen uithuilen. Je mag dan je eigen wonden gaan likken. Er lopen nog steeds wolven in schaapskleren rond in Nederland en elders, wees op je hoede!

Een ieder mag zijn of haar pad inslaan wat op dat moment goed voelt voor jou. Het zijn onze levenslessen die we gezamenlijk op dat moment maken voor het Collectieve Bewustzijn.

Dit was weer een heftige levensles voor menigeen, ook voor mij!

Denk goed na over de consequenties wanneer je besluit om geen belasting meer te betalen!

Bart-Roland schreef als reactie onder de onderstaande video het volgende:

"Goed initiatief, maar hebben jullie ook nagedacht over een vangnet voor de mensen die straks rake klappen gaan krijgen van die overheid waaraan ze geen belasting aan gaan betalen, hebben jullie de kennis om deze mensen te helpen, zo te horen hebben jullie dat niet...

Als je niet weet wie de trustee is en niet weet hoe het LEGAL system werkt. Overigens is er geen trust rekening bij de ing of wat voor bank dan ook, Het zijn de IMF en BIS bank Basel. Het nummer op je i.d is geen trust nummer ook. En de LLC is volledig verkeerd geïnterpreteerd... Een LLC is een bedrijf en schrijf je je juist mee in, het is geen claim of live."

Mijn boodschap:

Heb er eerst een nachtje over geslapen en er over nagedacht wat ik met de informatie zou gaan doen die deze week op mijn pad kwam. Dat blijft nog steeds moeilijk voor dit moment, want uiteindelijk doen we allemaal een bepaald pad in ons leven, waarmee je positieve karma opbouwt en negatieve karma.

Wij doen allemaal ervaringen op om eventueel nieuwe keuzes te kunnen gaan maken op basis van de informatie wat we te weten zijn gekomen of tot welk inzicht we op dat moment zijn gekomen in ons aardse leven. We leren iedere dag van onze nieuwe ervaringen, althans de meesten wel. Het zijn onze levenslessen die we later gaan gebruiken in ons verdere aardse leven of in een volgend aards leven.

Ik heb daarom voor dit moment besloten niet te veel in deze pot te gaan roeren. Of een knuppel in het hoenderhok te gaan gooien, wat ik ook weleens doe. Ik wacht nu eerst de ontwikkelingen af. Weet en besef dat dit een belangrijk onderdeel is van ons bewustzijnsproces en transformatieproces.


Wat ik een ieder aanraad om te doen:

Denk goed na wat je doet, bij elke stap die je zet.

Ben ik hierin goed bezig of fout bezig?

Een ieder krijgt z'n eigen karma.

Wie weet begrijpt...


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)