Vertaal deze pagina naar:

WE HEBBEN MENSEN NODIG MET EEN GEZOND VERSTAND VOOR DE WEDEROPBOUW VAN DE NIEUWE WERELD!

03-03-2023

Maar hoe gaan we dat doen beste mensen wanneer veel mensen nog aan luxe zijn verbonden en vele ego's niet kunnen samenwerken met elkaar?

Vele families en relaties vallen uit elkaar door onderlinge vetes en/of verschillen in inzichten.

Hier ben ik momenteel mee aan het stoeien, want wat ga ik nu zelf doen?


Mijn overpeinzingen van 3 maart 2023


Er zijn in de afgelopen jaren allerlei 'praatgroepjes' ontstaan. De een weet het nog beter als de andere. Je mag geloven wat jij wil of kan geloven, is mij helemaal prima. Maar als je mij iets vraagt, ga dan wel onderzoek doen, maar ga dan geen flauwe grapjes lopen maken, vraag mij dan liever niets.

Soms gooi ik een knuppel in het hoenderhok om duidelijkheid te verkrijgen, wat er wel en wat er niet waar is van wat er wordt beweerd. Dan krijg ook ik vaak weer allerlei stront en haatgedachtes over mij heen uitgestrooid. Maar dan weet ik wel hoe de hazen lopen. Ik houd van duidelijkheid!

Soms word ik in chatgroepen enorm aangevallen op valse gronden en onjuiste beweringen over mij. Ook onlangs weer. Het is bijna niet meer te doen beste mensen om alles te debunken, zoveel is het inmiddels geworden. De achterklap smult hiervan. Ik zou er een mensenleven aan moeten gaan spenderen om alles te uit te leggen en/of te weerleggen. Maar dat ga ik niet meer doen. Mensen geloven maar wat ze willen geloven, helemaal prima, ik ga nu mijn eigen plan trekken.

Vele wegen werden in het verleden voor mij geblokkeerd, dat heeft mij gebracht waar ik nu ben aan beland. Nou, ik vind het allemaal wel prima beste mensen. Ik hoop dat veel mensen in de gaten hebben gekregen dat we enorm zijn voorgelogen door de (r)overheid en dat we rap in goede oplossingen moeten gaan bedenken en er ook naar moeten gaan handelen.

Maar hey, ik zie het wel, ik doe mijn ding en zie wel wat er wel of niet gaat gebeuren.


Maar hoe nu verder?


Ja, hoe nu verder, wat ga ik nu doen? Heb vele opties en mogelijkheden. Heb zelf een brede interesse, ja dat durf ik best wel zo te stellen. Daar ben ik nu mee aan het worstelen. Wat ga ik nu doen met mijn talenten, kennis, tijd, energie en de contacten die ik heb. Zolang we niet kunnen samenwerken is er nog een lange weg te gaan.

Ben een aantal weken geleden uitgenodigd als spreker op een bijeenkomst eind maart. Eens kijken wat mij of ons dat gaat brengen. Ik ben erg benieuwd.

Wat nu ook even in mijn gedachte schiet, is 'een ieder voor zich' misschien de beste oplossing voor dit moment? Dan zullen alleen de uitverkorenen, sterksten en slimsten gaan overblijven.

Willen jullie dat? Zijn jullie daar klaar voor? Of kiezen jullie toch liever een andere weg? We gaan het zien, ik kies in ieder geval altijd de koers die naar onze gezamenlijke Vrijheid zal leiden.

Freedom for All ❤️ Worldwide


Maar misschien is dat wel het uiteindelijk doel van de reset die momenteel gaande is, who knows...

Dat alleen de uitverkorenen, sterksten en slimsten gaan overblijven!

Mijn boodschap voor nu:


Red eerst jezelf, want jij hebt je eigen karma pad te gaan in dit huidige aardse leven!

Jezus Christus offerde zichzelf al eens op voor ons allemaal...

Dus red eerst jezelf deze keer...

Of volg je hart wanneer jouw karma dat nodig acht...

Lees zeker ook dit artikel ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zwevende-schijven-in-de-lucht-2023-zal-worden-verkocht-als-poging-van-project-blue-beam-area-51-tot-faken-alien-invasie-om-deepstate-te-redden/


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

PS. De onderstaande video's kwamen vandaag op mijn pad, toeval?

Zeer interessant om te beluisteren!

(Engels gesproken, het is goed te volgen!)