Vertaal deze pagina naar:

We hebben allemaal een keuze!

28-06-2021

Laat jij je wel of niet verleiden door Het Beest?


Neem jij de spuit of neem je geen spuit?

Alles wat je denkt resoneert steeds meer op Quantum-niveau. Met andere woorden, alles wat de computer kan of doet kunnen we ook zelf met ons eigen bewustzijn manifesteren.

Focus jezelf op je eigen wensen en doelen in je leven.

Dan zullen zij zich vanzelf manifesteren!


Gedachtes zijn Krachten:

Gedachtekracht
Ook de DELTA variant is een grote hoax, ofwel leugen!(Op social media las ik het volgende, geschreven door Rene Yanadath op 27 juni 2021. Sommige gedeeltes heb ik aangepast):


Stukje info uit de bijeenkomst van vrijdag 25 juni 2021

Wat is deze tijd? DELTA!

(Witte doktersjassen, hersenwetenschappers/hersentechnologie).

We moeten hierin kijken met ons bewustzijn.

Nemen wij de leiding over hetgeen wat er op dit moment gebeurt op Aarde?

Er zijn confrontaties in het veld nodig.

Durf ik mijzelf te confronteren dat ik aan de zijlijn sta en sta te kijken wat er gebeurt in deze tijdlijn of ga ik zelf in staan?

Ga ik daar mijn vibraties inbrengen?

Het is niet gebaseerd op vechten en vrede stichten.

Vrede is er al er wordt alleen iets overheen gelegd over die vredeskracht.

Je moet af en toe met een hamer door een glasplaat slaan en het glas in de rondte laten gaan zodat je het leven losweekt in de vastgelopen soep. Dat je met een groot zwaard wat uit je hart komt en er met je innerlijke waarheid zo doorheen gaat. Whoemm.

Dat is wat je met je bewustzijn moet doen. Je bewustzijn wat er op de aarde nu gebeurt (met betrekking tot vaccineren) daar moet onze aandacht naar toe. Geen spiritueel gezweef maar daadkracht via de Force.

Martijn van Staveren haalde ook weer eens aan wat de Smartphones doen en de blue technology in de chips die hologrammen aanzet die alles van jou uitlezen en inlezen tot in detail.

We worden nu als mensheid geinjecteerd tegen onze wil in.

De mensen denken dat ze er zelf voor kiezen. Maar mensen kiezen niet voor de programma's die achter de gordijnen worden gehouden. Ze kiezen voor hetgeen ze wordt voorgehouden. Het is een onjuiste keuze, een onrechtmatige daad.

Dit heeft de aandacht nodig van de mensen die de Force in zich voelen of die de intelligentie in zich dragen van dat je weet waar je voor staat, dat je weet dat je hier bent om ergens dienstbaar voor te zijn.

Tot zover even...Zeer belangrijke video over de duistere agenda achter Corona, voorspeld in Openbaringen


Wanneer je de video beluisterd krijg je veel meer inzicht in de tijd waarin we leven en wie of wat Het Beest is. Corona betekent kroon. Van een killervirus is geen sprake. De media spant de boog naar de mensheid.

Belangrijke boodschap: Wij kunnen dit stoppen, wij kunnen het omkeren, omdat het voorspeld is wil niet zeggen dat je ,je naar de slachtbank moet laten leiden.

Wij moeten opstaan!

Video ► https://youtu.be/1YnY6MVj77U

Wie ore heeft die hore...Met deze T-shirts kunt U een mooie eye-opener zijn voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving ❤️

Naar eer en geweten gepubliceerd op 28 juni 2021.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)