Vertaal deze pagina naar:

Wat wil jij nu zelf eigenlijk?

26-01-2021

Ga jij in deze waanzinnige wereld verder leven met al die idiote regels en wetten?

En ga jij jezelf straks laten vaccineren omdat het anders teveel consequenties gaat opleveren? Of hoop jij net als ik dat er voor die tijd goede oplossingen komen of dat we bevrijd worden van dat addergebroed in de wereld? Die ons misleid hebben (of ons konden misleiden beter gezegd) met allerlei mooie verzinsels, praatjes en/of technieken?

Ik doe hier niet aan mee heb ik reeds langere tijd besloten, maar dan ben ik genoodzaakt om in oplossingen te gaan denken. of niet, dat kan natuurlijk ook. Je mee laten voeren met de flow, dat is ook een optie.

Gelukkig voel en heb ik geen angst, dus is mijn IQ een stuk hoger om in oplossingen te kunnen blijven denken. Dat is een voordeel.

Wel, ik heb al heel wat geschreven op deze website en ga door totdat ik geen zin meer heb om te schrijven. Echter vraag ik me af of dat ooit nog ophoudt. Heb vaak zoveel te schrijven dat ik mezelf soms echt moet dwingen om naar bed te gaan. Ja, zo erg is het nog...

Mijn vorige website is offline gegaan en heb nu een enorme drang om nog zoveel mogelijk info naar buiten zien te krijgen, waardoor de bevolking gaat ontwaken. Want dat is echt keihard nodig om te overleven momenteel in de tijd waarin we ons nu bevinden. Voordat er nog meer idiote regels worden doorgevoerd.

Europa wordt momenteel verkracht.

Heb jij al eens nagedacht waar jij zelf staat als Mens van vlees en bloed?


Of ben jij dat nog aan het ontdekken? Heb je Caspar Zwart al bezocht op het Malieveld in Den Haag? Of staat dat nog op je 'to do' lijstje? Het zal niet voor iedereen makkelijk zijn denk ik om in zijn flow (denkwijze) mee te gaan. Want dan kom je namelijk jezelf tegen...Zie die stapel rechtsboven eens. Ben een paar dagen mijn hoofdaccounts van Facebook kwijtgeweest, de accounts waren niet meer traceerbaar, ze waren door Facebook uitgeschakeld, teveel waarheid gepost natuurlijk en teveel volgers, dat willen ze niet. (Zie afbeelding hieronder).

En ineens waren die 2 accounts er weer. Die van mijn partner ook weer, van hem was het account ook uitgeschakeld en onvindbaar. Ik werd vanmiddag door een Facebookvriendin getipt, ze schreef dat mijn Facebookaccounts er weer waren. Om te gillen toch eigenlijk dat ze er weer spontaan zijn?

Ben wel weer blij, want heb daar toch veel input in zitten, veel privé foto's staan er op en heb hele goede en lieve contacten, die mij dagelijks voeden van interessante info en fijne energie.

Buiten dat had ik nog een bericht in mijn messenger staan wat ik nog wilde publiceren, (messenger was ook uitgeschakeld), maar kon er niet meer in. Dat vond ik wel heel spijtig, was een bericht van mijzelf wat ik een jaar geleden naar een bekende van mij had gezonden en waar ik nu een artikel over aan het schrijven ben. Dan zou het artikel niet meer compleet kunnen zijn. Ja, dat vond ik dan eigenlijk wel een probleem, omdat ik dan iets niet meer compleet kon maken wat ik in mijn gedachte had.

Maar kijk eens naar die stapel papier met regels van Facebook? Hebben we dat nu echt nodig om te kunnen leven? Nee natuurlijk niet. Maar in z'on idiote wereld leven we wel momenteel, dat we virtueel min of meer aangestuurd worden.

Dat is ook de reden dat ik nu nog een blokkade heb op Facebook, ik mag 30 dagen niets schrijven op mijn eigen tijdlijn of bij anderen op Facebook. Zie afbeelding hieonder waarom.

Terwijl alles op Aarde in principe gratis te verkrijgen is, wat groeit en aanwezig is qua grondstoffen. Mits je de juiste contacten hebt of dat je je op de juiste plaats bevindt is dit beschikbaar. Anderzijds wanneer je dat niet hebt kun je levensgrote problemen ondervinden qua voedsel en onderdak. Er is dus een enorm verschil aanwezig waar je je bevindt op onze Aarde, wie je kent, hoe je welzijn er op dat moment uitziet.


Burgerlijke Ongehoorzaamheid


Tilasmi Lama (die ik persoonlijk ken) schreef op Facebook in een groep het volgende artikel wat best interessant is om even door te lezen:


Omdat de Facebook pagina Burgerlijke Ongehoorzaamheid is gesloten door Facebook na een enorm aantal meldingen door NederTurken. (We maakten duidelijk dat Erdogan een crimineel was door olie te kopen van de terroristen in Syrië), is er nu een BESLOTEN GROEP 'Burgerlijke Ongehoorzaamheid'.

Burgerlijke Ongehoorzaamheid op Facebook wil dat onze mensenrechten niet meer onder voorwaarden worden gesteld.

(ONVOORWAARDELIJKE MENSENRECHTEN)

De regering en de banken spannen samen om het vermogen dat wij creëren met onze arbeid af te nemen. De regering is niet voor ons, zij moet het idee wekken dat zij ons vertegenwoordigd terwijl het de bankiers en het bedrijfsleven faciliteert. Politici zijn niets anders dan (triple A) verkopers die de agenda van een onzichtbare elite aan ons moeten verkopen. Zij vinden dat wij er voor de economie moeten zijn en een onderpand voor de geldschepping door private bedrijven (banken).

Maar zo ben ik nooit getrouwd... erger nog, er is geen document die zegt dat er een samenwerking is tussen mij en de staat waar 2 handtekeningen onder staan en er is dus geen enkel legaal recht om ons te houden aan wetten die alleen de rijken beschermen.

Burgerlijke Ongehoorzaamheid gaat uit van een moreel en ethisch principe dat in elk mens aanwezig is. De religies en politiek lopen ermee weg terwijl zij de grootste schenders zijn van ons moreel en ethisch besef.

We moeten terug naar de connectie met de natuur. De enige wetten die waarlijk wetten zijn, zijn in de natuur te vinden en kunnen niet onder voorwaarden worden gesteld....

Hier op deze pagina schoppen we aan tegen de heilige huisjes van politiek, pers, willen-wetenschap en rechtspraak. We willen de immoraliteit (leugens) van deze groepen aan het licht brengen en een alternatief aandragen. Alternatieve rechtspraak, alternatief rentevrij geld, vrije pers en algeheel een wereld gebaseerd op mensenrechten.

Veel mensen denken dat als het gaat om mensenrechten we de grenzen geheel open moeten gooien. Maar dat is niet zo. Het is de verantwoordelijkheid van alle mensen geen last te zijn voor anderen, hun mensenrechten niet te schenden. Zorgen voor een overbevolking zorgt voor enorm veel mensenrechtenschendingen en het baren van meer kinderen dan de wereld waarin je leeft aan kan is een misdaad. Dit probleem proberen over te geven aan een groep die wel aan geboorte beperking doet levert ook een berg mensenrechtenschendingen op.

Een mens heeft recht op dat stuk land dat hij cultiveert, voor zorgt, van eet. Een mens mag zijn cultuur hebben en beschermen, echter deze niet opdringen. Onbeperkt bezit houdt mensenrechtenschendingen in. Dit zou betekenen dat steeds meer mensen moeten werken en betalen om op het grondgebied van een groot bezitter te mogen wandelen, wonen en werken, wat slavernij betekend. Dit is onze huidige situatie. Slavernij is een mensenrechten schending.

Wij, jij en ik, zijn vrije mensen, vrij geboren, die uit vrijwilligheid samen werken.

Vergeet dat nooit!


Xandra Bender schreef:


Wie dacht dat we nooit in een tijd zouden belanden waarin we bang voor de regering moeten zijn? Voor diegene moet de schok extra groot zijn. Vergeet dan niet, dat we er niet alleen voor staan en dat als wij met z`n ALLEN stoppen om ons te laten onderdrukken, dat we dan in vrijheid verder kunnen leven.Wij zijn nog altijd met meer.


Avondklok

(Soms surf ik op Facebook en dan kom ik weleens goed geschreven artikelen tegen, zoals het onderstaande artikel. Ik bied je dit graag ter info aan, opdat we gaan ontwaken 🙏 )

Norbert Pols schreef op 24-01-2021:


Het was stil op straat. Ja, ik was op pad om een uurtje of elf. Ik heb zes rijdende auto's geteld, waarvan twee gereden door lieden die hebben begrepen dat als je nu brokken maakt daar volledig zelf de verantwoording voor draagt. Ik heb gesalueerd naar de vrolijk gassende vrijheidsstrijder die de kans waarnam zijn bolide eens lekker de sporen te geven. Een boete van 95 euro is dan wel stukken goedkoper dan de gemiddelde snelheidsovertreding maar, het brengt deze brave burger toch in een vrolijke stemming, als men toont gewoon schijt te hebben aan de heersende dictatuur.


Ja, ikzelf was wel buiten maar met een aangelijnde ontheffing. Onze Doetepoet mag uitgelaten worden door één van zijn gezinsleden en dan ben ik daarvoor de aangewezen persoon. Dat tenzij het echt heel lekker is om buiten te lopen, hetgeen in dit land hoofdzakelijk een droom van hen die dat nog durven is.


Hoe zijn we hier ook alweer terecht gekomen? Het begon met een dodelijk virus ontstaan op een markt in Wuhan. Daar was een vleermuis met een snotneus en die heeft in de mie gescheten. Dat of er is iets losgelaten uit een laboratorium om de hoek van die markt, onder andere gesponsord door Bill Gates.

De oorzaak van zo'n virus is totaal irrelevant. Veel belangrijker waren de eerste video's uit China. De mensen vielen op straat dood neer en de lijken lagen in de straten want de mortuaria waren binnen no-time vol. Het was een chaos. We kregen beelden uit science fiction films lijkend te zien. Mensen werden opgesloten in hun huizen, en mannen in luchtdichte pakken liepen door de straten zoekend naar een onzichtbare vijand.

Gelukkig nam de overheid geen maatregelen. Verkeer uit China mocht gewoon landen en Chinese passagiers konden in Amsterdam gewoon de toerist uithangen. Wij lieten ons niet gek maken, wij zijn gezonde Hollanders en van SARS zijn we indertijd ook nauwelijks geschrokken. Sterker nog, zelfs de Mexicaanse griep wilde niet landen, ondanks dat Ab ons voor miljoenen 30 miljoen vaccinaties liet aankopen. Niemand wilde de prik en de vaccins zijn met een nieuw label naar Afrika gestuurd.

Plotseling was het totaal mis in Nederland. We lieten ons de anderhalve meter verkopen, waarmee het 'nieuwe normaal' is geboren. We hebben bejaarden in slecht geventileerde kampen opgesloten. Deze kampen zijn begonnen als zorginstellingen maar, dankzij deze enorme crisis bleven ze potdicht. Ze bleven zo dicht dat de bewoners toch ziek werden en bij bosjes stierven. De pandemie was daarmee compleet.

Het werd allemaal erger, erger en ergst. De ziekenhuizen konden de influx van zoveel Corona niet aan. Hele vleugels werden ontruimd om dit levensgevaarlijke virus daar geen kans te geven. Patiënten werden aan de beademing gesmeten terwijl dit zeer schadelijk voor de longen is en uiteindelijk blijkt dat het bloed te weinig zuurstof opneemt door de ziekte, ongeacht hoe goed de longen werken. Het is dus lastig te zeggen hoeveel mensen door die borstkloppers van de zorg vermoord zijn maar, één ding is wel zeker, de zorg heeft met trots gefaald zodat zij toch belangrijk in de crisis zijn gebleven.

Het werd september. Plotseling werd het heel belangrijk een mondkapje zonder CE keurmerk te dragen. De goeie kapjes zijn voor de engelen van Mengele, ondanks dat ook die kapjes geen virus tegenhouden. Niemand die vroeg hoe dat allemaal in elkaar stak. Nee, we zijn, na een illegaal dictaat van de staat, allemaal zo'n ding gaan dragen. "Gewoon braaf doen, des te sneller zijn we het virus de baas."

Nu heb ik nogal wat moeite met autoriteiten. Dit is door vermeende autoriteiten altijd als mijn ziekte gezien. Dat betekent dat die autoriteiten geen grip op je krijgen en krijgen ze dat toch, dan komen ze altijd met nieuwe hoepels waar ze je als een getrainde border collie doorheen sturen. Dat weet iedereen die niet continu de braafste jongen van de klas probeert te zijn.

Dus, iedereen is braaf aan het mondkapje gegaan. De crisis zou dan vlot voorbij gaan, dat was tenminste het voorgelegde doel en met dat soort argumenten gingen burgers elkaar corrigeren. Dat hier geen doden bij zijn gevallen mag een godswonder heten. De meest walgelijke exemplaren van onze soort dachten met enige regelmaat je een grote muil te kunnen geven en dat allemaal omdat een jong van de PABO een zetel in Rutte III is vergeven. Te pathetisch voor woorden maar, zij die vroeger al braaf hun best deden voor zo'n PABO product, blijken nu heel gevoelig voor de strenge blik van Hugo de Jonge.

Er heerste plotseling een zucht van verlichting, het vaccin was klaar. Al snel bleek dat zo'n vaccin je niet tegen de ziekte beschermt tenzij iedereen dezelfde spuit heeft ontvangen. Dus, het vaccin beschermt je niet tegen Corona. Vervolgens zijn er ook steeds meer mensen die serieuze vragen hebben bij de gevaren van vaccineren. Al die bijwerkingen kunnen ernstigere gevolgen hebben dan de ziekte waartegen gevaccineerd wordt. De mensen die dat weten heten nu "Wappie" en Wappies zijn niet serieus te nemen. Nee, alleen zij die klakkeloos orders opvolgen zijn verstandig, iedereen die zich bezorgd uitlaat over een op hol geslagen dictatoriaal regime ziet spoken en is een complotdenker.

Ondertussen genieten we nu met volle teugen aan een landelijke vrijheidsbeperking. Tachtig jaar na de tweede Wereldoorlog is plotseling de avondklok terug. Ik had niet verwacht dat dit kon. Ik had werkelijk niet verwacht dat Nederland zich zou laten opsluiten door PABO Pinochet. Nu verwacht ik voor april nog wel wat gerommel en gestommel uit de VS dus, het ligt waarschijnlijk aan de verwachtingen die ik kweek. Ik snap deze wereld niet. We zouden buurt BBQ's moeten houden en muziek moeten maken i.p.v. klakkeloos de orders volgen van een demissionair kabinet. Wij zijn het verloren land van de verzopen watergeuzen. We zijn niet te redden. We zijn te week en zullen aan eigen slapte ten onder gaan.

Zo, nu snel je spuit halen.

Ps, PABO Pinochet is van Orang Pienter, ik heb de term geleend omdat het toepassingsgebied zo exact is.


Holy Bible

Weleens van gehoord? Dit ga ik eens nader onderzoeken...

Tot laterz...

Toen ik even ging googelen kwam ik de volgende info tegen.

Bron ►https://vrijmetselarij.startpagina.nl/forum/topic/1781600/kan-een-christen-vrijmetselaraar-zijn/


Kan een christen vrijmetselaar zijn?


De Vrijmetselarij is gehuld in verschillende niveaus van geheimhouding, legende en misverstanden. Door de decennia heen is aan deze "sociale" organisatie gerefereerd als ware het een Christelijk broederschap. Anderen beschouwen het als een broederschap van het occulte.

Vrijmetselarij is vaak het doel van samenzweringstheorieën, die beweren dat de Vrijmetselaars verantwoordelijk zijn voor het opzetten van complete politieke, financiële en culturele bewegingen over de hele wereld. Voor het doel van deze website, zullen we onze discussie beperken tot de geschiedenis, de traditie en de legende, en ons concentreren op de positie die de "doctrines" van de Vrijmetselarij van vandaag innemen - hoewel de "basisprincipes" in diverse onderdelen van de Orde zelfs al verborgen kunnen zijn of verkeerd begrepen kunnen worden.

Vrijmetselarij - De Basisprincipes

Aan de Vrijmetselarij wordt met verschillende benamingen gerefereerd. Enkele van deze namen zijn: de Broederschap, het Ambacht, de Orde, en de Loge. Vrijmetselaars onderscheiden zich in verschillende klassen: de Leerling-Vrijmetselaar, de Gezel-Vrijmetselaar, en de Meester-Metselaar. Binnen deze drie klassen bestaan 33 gradaties, waarin een Vrijmetselaar kan groeien wat betreft zijn begrip en kennis van de gewoonten van het Broederschap. Verschillende seinen, tekens, en geheimen worden aan de Vrijmetselaar onthuld wanneer hij promoveert naar hogere niveaus. Eén van de meest bekende symbolen voor de Vrijmetselarij is de letter "G". Afhankelijk van welke interpretatie je gelooft, kan dit symbool voor geometrie, God of gnosis staan. Christenen interpreteren dit symbool traditioneel als God, terwijl anderen binnen de Orde dit definiëren als kennis of gnosis.

Er bestaat een grote mate van geheimhouding in de Vrijmetselarij. Vanaf het begin wordt de Leerling-Vrijmetselaar in het duister gehouden met betrekking tot de volledige betekenis van de symbolen en de ceremonies van de Vrijmetselarij. Een lid van de Loge ontvangt alleen verdere kennis en informatie wanneer hij stijgt in de verschillende gradaties van de hiërarchie. Elke Vrijmetselaar moet een reeks eden afleggen om de geheimen van het Broederschap te bewaren terwijl hij deze leert. Hij stemt ook in met zware straffen als hij deze ooit zal onthullen.

"Vrijmetselaars worden vooral de Zonen van het Licht genoemd, omdat zij in het bezit zijn van de ware betekenis van het symbool; terwijl van de oningewijden of ongeïnitieerden die deze kennis niet hebben ontvangen wordt gesteld dat zij zich in de duisternis bevinden." (Albert Mackey, Encyclopedia of Freemasonry, 1946). Terwijl de Vrijmetselaar zich door de verschillende gradaties van de Loge omhoog werkt, ontvangt hij het ware licht, en wordt als verheven beschouwd boven hen aan wie de mysteries van de Vrijmetselarij niet zijn onthuld.

Vrijmetselarij - Is Het een Religie?

De officiële positie van de Vrijmetselarij stelt dat Vrijmetselarij geen religie is. 'Vrijmetselaars die het als zodanig behandelen hebben het bij het verkeerde eind. De Vrijmetselarij moedigt zijn leden sterk aan om lid te zijn van een gevestigde religie, hoewel dit geen vereiste voor het lidmaatschap is (alleen dat een kandidaat het geloof in een Opperwezen uitspreekt). De Vrijmetselarij is een broederschapsorganisatie die moraliteit en liefdadigheid en filosofische studies aanmoedigt. De Vrijmetselarij kent geen geestelijkheid, geen sacramenten, en belooft aan zijn leden geen verlossing." (Roger Firestone, Difficult Questions About Freemasonry, oftewel Moeilijke Vragen Over Vrijmetselarij , 2002)

Een diepere bestudering van de Vrijmetselarij onthult een basis-theologie die de grondslag vormt voor alles binnen de Orde. Deze stelt: Er is een OpperBouwmeester die het universum heeft geschapen, die een morele wet heeft ingesteld en geopenbaard, en aan wie we in een leven na dit leven verantwoording moeten afleggen. Vrijmetselaars beweren dat niets in de vijf hoofdpunten van deze theologie, die door al het materiaal, de lezingen en het "hulpmateriaal" van de Vrijmetselarij worden ondersteund, zou conflicteren met één of meer van de belangrijke religies in de Westerse wereld. Als zodanig worden alle religies verwelkomd om in de Broederschap deel te nemen, en daarom zou het niet als een "religieuze" organisatie worden gezien. "De ware Vrijmetselaar is niet gebonden aan een geloofsysteem. Hij realiseert zich door de goddelijke verlichting van zijn loge dat zijn religie als een Vrijmetselaar universeel moet zijn: Christus, Boeddha, of Mohammed, de naam stelt weinig voor, want hij herkent alleen het licht en niet de drager."(Manly Hall, The Lost Keys of Freemasonry, oftewel De Verloren Sleutels van de Vrijmetselarij, 1976)

Veel schriftgeleerden noemen de Vrijmetselarij de "vereniger" van alle religies. "Het is de universele, eeuwige, onveranderlijke religie, zoals God deze in het hart van de universele mensheid heeft ingeplant."(Albert Pike, Morals and Dogma, 1950) "Elke Vrijmetselaarsloge is een religieuze tempel; en zijn leerstellingen zijn religieuze lessen." (Pike) "Vrijmetselarij is alles wat ons nog resteert van de eerste wereldreligie" die in de oudheid zou hebben gebloeid. "Het was de eerste verenigde wereldreligie. Vandaag de dag werken we weer aan een universele wereldreligie." (Foster Bailey, The Spirit of Masonry, oftewel De Geest van de Vrijmetselarij, 1979)

Vrijmetselarij - De Aard van God

Hoewel de Vrijmetselarij van hun leden vereist dat zij een "god" erkennen voordat zij in de Loge worden geaccepteerd, zijn de god van de Vrijmetselarij en de God van de Bijbel niet dezelfde. Er bestaat een groot verschil tussen de twee concepten van God. De God van de Vrijmetselarij, "De Grote Architect Van Het Universum" (G.A.V.H.U.), of de "OpperBouwmeester", is een alles omvattend "Levensprincipe" dat zich in alle levende dingen bevindt. In de Vrijmetselarij is God geen persoonlijk wezen, maar een onpersoonlijke kracht, een energie zonder essentie, zonder wezen. In theïstische termen staat dit geloof bekend als pantheïsme.

Als de vereniger van alle religies, stelt de Vrijmetselarij dat "de Christen, de Jood, de Moslim, de Brahmaan, de volgelingen van Confucius en Zoroaster, allemaal als broeders kunnen samenkomen en zich in gebed tot die éne god, die zich boven alle Baalim bevindt, kunnen verenigen." (Pike, Morals and Dogma) In andere woorden, de Bijbelse God wordt gereduceerd tot het niveau van alle andere goden en gelijk gemaakt met de goden van die religies. Vrijmetselarij is daarom per definitie een "religie" van pluralisme die alle anderen van hun uniciteit berooft.

Vrijmetselarij - De Aard van Jezus

De Vrijmetselarij heeft een pluralistische benadering ten opzichte van Jezus Christus aangenomen. In het algemeen zegt de Vrijmetselarij: "Jezus was slechts een man. Hij was één van de grote voorbeelden, één van de grote mannen van het verleden, maar niet goddelijk en zeker niet de enige weg naar verlossing voor de verloren mensheid. Hij stond op hetzelfde niveau als andere grootheden in het verleden zoals Aristoteles, Plato, Pythagoras en Mohammed. Zijn leven en legende waren niet anders dan die van Krishna, de Hindoe god. Hij is de zoon van Jozef, niet de Zoon van God." (Jim Shaw, The Deadly Deception, oftewel De Dodelijke Deceptie, 1988)

In de Vrijmetselarij wordt Jezus Christus niet gezien als de Redder, de Verlosser of God die als mens naar de aarde kwam. Hij dient gezien te worden als niet anders dan welke andere grootse profeet, spiritueel leider of goeroe dan ook. De Loge staat niet toe dat de naam Jezus Christus gebruikt wordt in hun gebeden of rituelen, en wanneer de Bijbel in ceremonies wordt gebruikt, dan worden alle schriftteksten die naar Jezus verwijzen hieruit verwijderd. "Alle gebeden in vrijmetselaarsloges zouden gericht moeten zijn aan de ene godheid aan wie alle vrijmetselaars refereren als de Grote Architect Van Het Universum." (The Maryland Master Mason, oftewel De Maryland Meester-Metselaar, March 1973)

Vrijmetselarij - Zijn er Implicaties voor Christenen?

De Vrijmetselarij zet zich in voor veel nobele doelen. Niemand kan de sociale en charitatieve werkzaamheden ontkennen die door de Broederschap worden verricht. Maar, als een "religieuze" instelling heeft de Vrijmetselarij overtuigingen en praktijken die onverenigbaar zijn met het bijbelse Christendom. De vrijmetselaar die beweert een Christen te zijn moet beslissen wie hij zal dienen: de God van de Bijbel of de God van de Vrijmetselarij. Hij kan niet beide dienen. Uiteindelijk moet elke Christen die deelneemt in de Vrijmetselarij zichzelf de volgende vraag stellen: "Wat zegt de Loge over wat we met Jezus Christus moeten doen?" "De Vrijmetselaar die een Christen is, manoeuvreert zichzelf in een moeilijke positie. Hoewel zijn Broederlijke Orde in de vroege jaren zijn Christendom ondersteunde, laat deze hiervoor nu geen ruimte meer omdat er geen twijfel bestaat over de heidense oriëntatie van de Vrijmetselarij van tegenwoordig. Daarom moet de vrijmetselaar zichzelf afvragen of hij in goed vertrouwen een onderdeel kan zijn van een organisatie die de God van het Christendom devalueert." (Russ Wise, Freemasonry and the Christian Church, oftewel Vrijmetselarij en de Christelijke Kerk, 2002)

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com