Vertaal deze pagina naar:

Wat te doen voor, op en na 21 december 2020?

18-12-2020

De mensheid wordt wakker en voelen dat er iets gaande is. Dat klopt, sinds eind negentig jaren en met de komst van internet in 1995 ontdekten velen wat er zich op deze planeet aan het afspelen was.

De aanslagen op de twin towers, de komst van de chemtrails en onbekende objecten in ons luchtruim openden bij velen wereldwijd de ogen.

Tot 2008 liep dit aantal verder gestaag op wat wij konden zien aan de grote aantallen bezoekers op onze site en de vele tv en radio uitzendingen die aandacht begonnen te tonen voor de onderwerpen en oplossingen die wij publiekelijk maakten.

Na 2008 met de komst van wifi en de smartphone, zagen we vele mensen terugvallen in oude patronen.

De laatste 12 jaar zijn we getrakteerd op angstnieuws en werd 5G geïntroduceerd waardoor velen onbewust in het kunstmatige intelligentie grid werden gezet. De tv, radio en andere nieuwssites hielden de mensen daarmee bewust vast in de oude realiteit.

Sinds Maart worden steeds meer mensen bewust van dit feit door de onmenselijke en mensonterende maatregelen, en het zeer verwarrende en eenzijdige nieuws - En werden wakker!

De groep wakkere zielen hebben steeds meer het nieuws vermeden, zich op zichzelf gericht, hun bewustzijn of trilling verhoogd en ontdekt wie ze zelf zijn. Zij zijn de angst ontstegen en gebruiken 5G om er bewustzijnsverhogend nieuws, informatie en oplossingen op te verspreiden.

Zo zien wij ook dat vanaf de lockdown in maart veel meer mensen alternatieven zochten voor hun gezondheid en daardoor ook uitkwamen bij de Schumann resonantie en de mogelijkheden ontdekten om je zelf herstellend vermogen te activeren.

Verder kwamen honderden mensen richting Winsum om hun ervaringen te delen over inter dimensionaal contact en weten we dat Nederland een belangrijke rol speelt in het openbaar maken van buitenaards contact.

De instituties blijven bovengenoemde oplossingen hardnekkig ontkennen en negeren terwijl 70% van de wereldbevolking weet en geloven dat er meer is in het universum en er volop contact is met op ons gelijkende wezens.

Deze wezens zijn veel verder in bewustzijn, vredevol, respectvol en liefdevol en delen hun kennis en oplossingen met steeds meer aardbewoners die dit met volle passie verder verspreiden en daarmee weer talloze mensen wakker maken en inzicht geven dat positief Zijn en je op jezelf te richten de eerste ingrediënten zijn voor heling en de nieuwe aarde. Zo worden wereldwijd miljoenen mensen begeleid en komen nu met hun verhalen naar buiten.

De politiek en media zullen er vroeg of laat achter moeten komen wat er zich daadwerkelijk in de laatste tientallen jaren in Nederland en op aarde heeft afgespeeld en voltrokken. Door gebrek aan actuele kennis zijn zij op enkele uitzonderingen na, niet meer geloofwaardig en zakt het vertrouwen van de mensen snel naar het absolute dieptepunt.

Wat te doen voor, op en na 21 december?

Er komen vele vragen binnen wat we op 21 december het beste kunnen doen. Ons advies is erg simpel en als volgt: Stop geen energie meer in onderwerpen die je vasthouden in de oude realiteit. Verleg vanaf NU je aandacht naar de oplossingen die er zijn en let vooral op je energie waar jij het instopt en besef dat we in de grootste evolutiesprong zitten. Je kunt met blijdschap met deze flow meegaan door de nieuwe wereld vanaf NU met al je liefdes intenties al te zien en waar iedereen gezond en gelukkig is, leeft in harmonie met de natuurwetten en de universele rechten van de mens voor iedereen gelden en er geen geheimen meer zijn.

Als je consequent vanaf Nu in deze beslissende periode je intenties vasthoudt, ook op de 21ste december en ook daarna dan ben je een onderdeel van de transitie van de aarde en beleef je het met de grootste blijdschap. Je leven zal vanaf het moment dat jij je intenties vasthoudt er beter uitzien. De basis daarvoor ben je zelf en de vrije energie (Schumann Resonantie) die voor iedere wereldburger beschikbaar zal je in staat stellen om met deze flow mee te bewegen, en je de juiste inzichten geven wat te doen in deze onthullende en bewustzijns-verhogende periode.

Wij zien dat veel mensen nu op het juiste pad stappen en door de invloed van de Schumann Resonantie wat bij velen het bewustzijn opent en ook van de trilling van de aarde heeft verhoogd. Dat we zeer bijzondere dagen tegemoet zullen gaan staat voor ons als een paal boven water. De verhoogde trillingen waar jij aan bij kunt dragen zullen verdere positieve effecten hebben op de transitie van de aarde en weet dat....

Universe is magic and love is the key ❤️

Hartelijke groeten,

Anton Teuben

Website ► https://www.antonteuben.nl/2020/12/18/wat-te-doen-voor-op-en-na-21-december-2020/