Vertaal deze pagina naar:

WAT IS METAFYSICA?

22-05-2024

De betekenis van het in de filosofie veel gebruikte begrip metafysica helder uitgelegd in 4 minuten met een aantal duidelijke voorbeelden.

Lieve Lezer(es),

Zoals de meesten van jullie nu wel weten ben ik (Dienie Kars) een onderzoeker van de waarheid zoals die werkelijk is. En wanneer ik het fout heb durf ik dat ook eerlijk toe te geven en schrijf ik een rectificatie, zodat we met z'n allen in de waarheid kunnen blijven zoals die werkelijk is.

Frank Bonte stuurde mij vandaag, 22 mei 2024, een e-mail met een boodschap. Wat ik dan doe wanneer ik iets nieuws tegenkom, een nieuw begrip of woord, ga ik gelijk even googelen. Ik dacht toen, weet je wat, ik schrijf er ook gelijk even een blogje over, zodat jij als lezer ook weet wat metafysica is en je ook op de hoogte bent dat Frank Bonte zijn ervaringen gaat delen.

Twee vliegen in één klap dus...

De e-mail van Frank Bonte luidt als volgt:

Beste lezer,

Zaterdag 26 mei ga ik met Paul onze ervaringen delen met het toepassen van de Schumann frequentie voor oplossingen. Universal I (de Albron) is de tegenhanger van Artificial Intelligence.

AI streeft naar een transhumane mens. Allemaal een chip?

In 1927 is de wetenschap tijdens de Solvay Conference met hun visie gekomen. 

Echter hun verhaal is niet compleet volgens mij.

Bewust is toen de metafysische factor uit hun formules weggehaald.

Wij mochten de waarheid toen al niet horen.

Wij zijn het immers zelf.

Met hartegroet

"Ik" ben Frank, energie-wetenschapper

www.nulpuntenergie.net

De Schumann Resonantie, de hartslag van moeder Aarde. Waarom is dit zo belangrijk voor ons mensen?

Op o.a deze vraag geven 2 pioniers op het gebied van energie frequenties antwoord!
Frank Bonte van de "Nulpuntenergie" groep vertelt zijn ervaringen op het gebied
van subtiele energieën. Als woonbioloog kwam hij tot de ervaring dat je via het werken
met "licht" veel problemen voorkomt. Werken met de "lichtbuis"; zoals dat geleerd wordt
bij het Schumann Instituut, zorgt ervoor dat wij kunnen omgaan met de vele negatieve
energieën waar wij mensen momenteel last van (kunnen) ondervinden. Denk
bijvoorbeeld aan straling.

Paul Blankendaal laat ons vervolgens zien en ervaren hoe we bewust contact
kunnen maken met de Schumann Resonantie. Hierdoor activeren we weer ons zelf
herstellend vermogen. We worden minder vatbaar voor ziekten en kunnen makkelijker
alles loslaten wat ons belemmert om vooruit te komen. Dan ontstaat er rust en rust is de
basis voor creatie.

Heb je vragen voor Frank en/of Paul? Na de lezing is er voldoende tijd en ruimte om die
te stellen.

Frank Bonte Nulpuntenergie

Paul Blankendaal Schumann Instituut Nederland

Wil je deze lezing bijwonen meld je dan aan via: saensterk@protonmail.com


👇 Praktische informatie 👇

Datum; Zondag 26 mei 2024

Locatie; Koning Willemstraat 1, Castricum

Aanvang; 13.00u (inloop vanaf 12.30u)

Einde; +/- 15.30u

Entreeprijs; 10 euro

GRATIS koffie/thee en een versnapering!


Extra info wat vandaag ook op mijn pad kwam:Onze verbinding met God vernietigen met genbewerkingsinjecties


Ruim honderd jaar geleden schreef Rudolf Steiner dat reeds... 

"In de toekomst zullen we de ziel elimineren met medicijnen. Onder het voorwendsel van een 'gezond standpunt' komt er een vaccin waarmee het menselijk lichaam behandeld zal worden… Zodat de mens de gedachte aan het bestaan ​​van ziel en geest niet kan ontwikkelen… Hij zou buitengewoon slim zijn..., maar hij wilde geen geweten ontwikkelen, en dat is het ware doel van sommige materialistische kringen."

Een virale video die beweert een uitgelekte presentatie uit 2005 aan het Ministerie van Defensie te zijn van de Amerikaanse geneticus Dean Hamer, toont een man die een groep mannen brieft over het VMAT2-gen, het God-gen, en hoe dit kan worden onderdrukt met het gebruik van vaccins.

"Neem me niet kwalijk, aan de linkerkant hebben we individuen die religieuze fundamentalisten zijn, religieuze fanatici. En dit is de expressie, RTPCR, real-time PCR, expressie van het VMAT2-gen. Onze hypothese is dat dit fanatieke mensen zijn, dat ze een overexpressie van het VMAT2-gen hebben en dat we, door ze hiertegen te vaccineren, dit gedrag zullen elimineren." ~ Dean Hamer (nep).

In 2021 beweerde voormalig NEWS-presentator Ryan Harper in de San Francisco Chronicle dat hij deze video als korte film had gemaakt. Maar heeft geen duidelijk bewijs geleverd om deze bewering te onderbouwen. En als het een hoax is, dan lijkt het desinformatie te zijn. Valse informatie wordt doelbewust verspreid om strategische misleidingen te gebruiken om politieke, militaire of commerciële doelen te bereiken. Want in 2009 gaf Dean Hamer een lezing op het Marlboro College over hetzelfde onderwerp.

"Nou, het blijkt dat er nu tenminste één gen is geïdentificeerd dat betrokken is bij spiritualiteit. Het is een van de vele verschillende spelers. De volgende dia laat het zien. Het heet de Vesiculaire Monoamine Transporter nummer 2." ~ Dean Hamer (echt).

En in 2004 publiceerde Hamer het boek 'The God Gene: How Faith Is Hardwired into our Genes', waarin hij betoogt dat een variatie in het VMAT2-gen iemands openheid voor spirituele ervaringen dicteert, en zonder dit gen kunnen we God niet voelen.

Deze informatie is niet alleen accuraat, maar lijkt ook te zijn ingezet. In een recent artikel van dr. Ariyana Love wordt aangetoond dat deze technologie al jaren bestaat.

Het VMAT2-gen is een eiwit dat verschillende vitale neurotransmitters naar synapsen in de hersenen transporteert. Het bestuurt feitelijk het centrale zenuwstelsel. Het verwijderen ervan, bekend als een knock-out, zou deze neurotransmitters aanzienlijk verminderen, waardoor een eindeloze lijst van chronische gezondheidsproblemen zou ontstaan.

VMAT2-verwijdering wordt bereikt met behulp van de "SLC18A2 cDNA ORF-kloon", waarbij "cDNA" "Complimentair DNA" is. Die wordt gebruikt bij het klonen van mensen en het genetisch modificeren van een organisme. In 2013 oordeelden rechters van het Hooggerechtshof dat cDNA, toegevoegd aan doelcellen in het menselijk genoom, ervoor zorgt dat een persoon voor patent in aanmerking komt. En er zijn patenten om dit te gebruiken om het menselijke VMAT2-gen genetisch te bewerken en te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van eenvoudige CRISPR-technologie en wordt zelfs online verkocht.

In een onderzoek uit 2020 bij muizen veroorzaakte deletie van het VMAT2-gen schizofrenie. In een onderzoek uit 2022 veroorzaakte het de ziekte van Parkinson. In het American Journal of Human Genetics veroorzaakt een onderzoek naar het verwijderen van de VMAT2 een "Intellectual Disability Syndrome" bij mensen. Het veroorzaakt auto-immuunziekten, hersenverlamming, diabetes type 1 en verschillende andere ziekten. 

De vraag rijst, zoals Dr. Love stelt: 

"Hoe lang hebben de farmaceutische industrie en de overheid onze menselijkheid verminderd door middel van VMAT2-knockouts?"

VMAT2-verwijdering veroorzaakt ook angst, psychiatrische stoornissen, hartritmestoornissen, kanker en versnelde veroudering. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat deze sadistische gekke wetenschappers ons van God kunnen afsnijden, doen ze zeker hun best om ons te vermoorden.

Tekst: Greg Reese

Mijn boodschap voor jou:

Mijn doel van deze blog is jou te informeren over kennis wat we niet dagelijks zullen vinden in kranten, zullen horen op de radio of kunnen zien op de TV.

Doe je voordeel met deze informatie.

 

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...