Vertaal deze pagina naar:

Wat ga je doen wanneer je het Licht hebt gezien?

06-11-2022

Klinkt dat zweverig? Of denk je nu wat bedoelt die Dienie daar nu toch weer mee met de koptekst? Hmmz, ik ga eens even lezen wat ze nu te melden heeft...

Is dat nu wat je denkt? Of denk je nu van, doei, hier heb ik geen zin in?

Je kunt ook even verder scrollen in deze blog naar het interessantere gedeelte onderaan.

Tip: Bekijk ook de zeer interessante video helemaal onderaan deze blog.

Binnenkort een nieuwe video online.

Veel kijk- en leesplezier!


En ja, je mag nu alles van mij denken, ja, zover ben ik nu inmiddels in mijn transformatieproces, here we go!


Gaat een heftige en interessante blog worden...

Deze blog zal ook weer veel mensen tot nadenken aanzetten...

En ja, dat is mijn Missie in mijn aardse leven!

Deze blog ga ik nog verder aanpassen...

Dus kom nog een keertje terug!

🙏 ❤️ 👍Gisteren rondom het avondeten belde ik snel even naar een oude jeugdvriendin, dacht ik... Dat 'even' werd wat langer, want we raakten in gesprek. Er werden eerst oude koeien uit de sloot gehaald, je kent dat wel...

Ik belde dus mijn oude jeugdvriendin op wanneer ze tijd had voor een reünie volgend jaar van de 3e klas van de lagere school. Met mijn oude klasgenoot Hans heb ik reeds eerder 2 reünies georganiseerd van de 3e klas van de lagere school. De eerste keer was in het jaar 1999, (25 jaar na het ongeluk van Hans) en de tweede keer in 2016. Die reünie zouden we eigenlijk om de vijf jaar herhalen, de laatste keer was in 2016, maar we zitten nu alweer in 2022. Door de coronatijd zal dat wel komen dat we het zijn 'vergeten' of hebben overgeslagen?

Dus de hoogste tijd voor een nieuwe reünie begin volgend jaar, joepie, ik verheug mij er nu al op, Yessss!


Over de Reünie (algemeen)


Een reünie wordt vaak pas jaren na het laatste contact georganiseerd en er kunnen in de tussentijd dan ook veel veranderingen zijn opgetreden. Men is getrouwd, heeft kinderen gekregen, doet iets totaal anders of is heel erg veranderd.

De organisatie van een reünie vergt doorgaans veel werk, met name om alle mensen te achterhalen die inmiddels verhuisd zijn of (door huwelijk) een andere achternaam hebben. Met de komst van internet is dat makkelijker geworden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Re%C3%BCnie_(bijeenkomst)


In ons geval vergt het nu minder werk, omdat we de meeste gegevens van onze oude klasgenoten reeds in ons bezit hebben. Het voordeel van Hans is dat het een goede speurder is en het leuk vindt om te doen. Dus zet hem ook deze keer weer op Hans, als je dit leest.

Daarnaast vind ik het leuk om de reünie alvast te promoten, zodat een ieder alvast rekening kan houden met de datum. Dus dan zijn velen reeds op de hoogte wanneer de uiteindelijke uitnodiging in de bus valt met de definitieve locatie, tijden en dergelijke. De opkomst is erg hoog, dus dat is erg leuk.


O jee, ik merk nu al dat dit weer een lange blog gaat worden, hi hi...

Eerst even een sinaasappeltje uit gaan persen, ik kom net mijn bed uit...

Dan ga ik weer verder met schrijven, dus kijk later op de dag wat ik nog meer heb geschreven.


Oke, ik schrijf weer verder, de sinaasappel was echt heel lekker en fris, daar begin ik tegenwoordig elke dag mijn nieuwe dag mee, Mijn moeder perst die ook vaak voor mij uit, maar deze morgen deed ik het zelf, want ik was eerder opgestaan als haar, terwijl ik vannacht pas om 03.00 uur naar bed ging. Ja, ik had veel te doen gisteren, veel schrijf- en belwerk.

 Af en toe zal zal ik deze blog vernieuwen, dus kijk af en toe wanneer je deze blog interessant vindt...

Deze keer heb ik echt veel te melden...

Pfffffff, waar zal ik mee beginnen?

Ondertussen ben ik aan het kauwen op een verse wortel, mijn hondje Tipsy krijgt ook elke morgen een stukje wortel die vindt dat ook lekker. Even een koffie verkeerd gepakt, met heel veel melk, lekker!

En nu ga ik lossss!


Eergisteren schreef ik een bericht wat als volgt luidde:


Eergisteren sprak ik een oude bekende van mij, van in de zestig die z'n 5e boooster had gehaald en reeds 2 uitnodigingen klaar had liggen bij de schoorsteen voor de pneumokokkken priik en de griepprik.

Hij was ervan overtuigd dat het goed was om deze allemaal te gaan nemen, want hij had eerder een tia (bloedpropje in de hersenen) gehad en slikt daar nu een bloedverdunnend middel voor.

Ook was een neef van hem huisarts, en ja, die ging ook alle priikjes halen en voelde zich nog kerngezond. Hij zei dat deze ervoor gestudeerd had en daarom wist wat goed was voor het menselijk lichaam.

Ik zei dat ik hem op de gevaren wilde wijzen van de priikjes, omdat dit mijn humanitaire plicht is als mens.
Immers veel mensen gaan nu plotseling doood, vanwege die priikjes en/of krijgen ernstige bij-werkingen...
Hij zei mij op een gegeven moment dat hij er niets meer over wilde horen. Hij stelde geen enkele vraag. Ook niet toen ik hem vertelde over topambtenaren, dat zij worden gechanteerd door deelname aan sa-ta-nische ri-tu-elen.

De mensen die op deze wijze reageren zijn volgens mij enorm gehersenspoeld of het interesseert ze geen zier wat andere mensen overkomt. Als zij het maar naar hun zin hebben tijdens hun favoriete sport en de wekelijkse uitjes in het weekend.

Wat kunnen we doen om ze te laten inzien dat ze enorm voor de gek worden gehouden?

Of is dit hun eigen pad die ze gaan in dit aardse leven en mogen wij ze loslaten?

Graag wil ik hierover nog eens in discussie, daar dit probleem steeds weer de revue passeert bij mij wanneer ik in contact kom met mensen die ik wat beter ken.

Hoe ga jij daar mee om?

En kunnen we iets doen om deze mensen te laten doen ontwaken?

Zodat we ze kunnen waarschuwen?

Of mogen wij niets ondernemen omdat het hun Zielepad is?

Ik hoor het wel...

Als reactie kreeg ik daar vanmorgen het volgende op geantwoord:


"Ik ben er helemaal klaar mee met dit geconditioneerde volk. Ik word mijn hele leven al voor leugenaar uitgemaakt omdat ik wel wakker en bewust ben. Laat ze maar kapot gaan en kom vooral niet in mijn buurt met je prikkies of maatregelen want ik elimineer je.

En daar ga ik op zondagochtend 10.00 uur weer voor trainen."


Heftig!


Zijn er nog mensen te redden van een vervroegde dood?

Met deze blog ga ik proberen wat bewustwording te creëren bij mensen die zijn gaan twijfelen wat WEL of NIET waar is. Diegenen die zich nu nog laten boosteren zijn denk ik niet meer te 'redden'.

En ja, ik denk dat ik ook op kickboxen ga, goed voor mijn lichaam en zelfvertrouwen...

Hier ben ik al een tijdje over aan het nadenken...

Dan kan ik gelijk het "Fight for Your Right Project" voor Bart van Well gaan uitbouwen en vorm gaan geven.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/fight-for-your-right-project/

Gisteren kwam er een anonieme donatie binnen voor Bart van Well van 5oo euries!


Yesssss!


"Als je wist hoe Krachtig je Gedachtes zijn,

zou je voortaan alleen nog maar Positieve Gedachtes hebben"...


In 2018 brak ik mijn rug, heb nog nooit therapie gehad, want ik had geen job, geen uitkering en geen ziekenfonds. Kon dus geen ruil maken met geld en de inzet van een therapeut. Ik voel dagelijks mijn stramme spieren vanaf mijn nek, schouders, bovenrug, middenrug en onderrug. 

Heb een keer 1000 euro van mijn moeder geleend waarvan ik één maal door een manueel therapeut 'gekraakt' kon worden en in een andere sessie kreeg ik aanwijzingen welke oefeningen ik het beste kon doen voor mijn rug. Ik betaalde haar zwart, 1x 50 euro en 1x 35 euro. Voor minder wilde ze het niet doen. Het geld wat ik haar gaf verdween in een burolaadje.

En ja, die 1ooo euro moet ik mijn moeder nog terug gaan betalen en nog veel meer, wat ik vroeger van haar heb geleend om finacieel staande te kunnen blijven in de oude slavenwereld.

En nee, je hoeft geen medelijden met mij te krijgen, want dit is mijn eigen Levenspad 🙏


Keuzes maken


Maar hey, inmiddels heb ik zoveel projecten lopen en heb zoveel bezigheden (websites, contacten etc.) dat ik nu ook weer keuzes moet gaan maken. Wat doe ik nog wel? Waar neem ik (tijdelijk) afscheid van? En wat ga ik op een lager pitje zetten?

En vooral, wat kan ik op dit moment gaan delegeren, oftewel door andere mensen laten overnemen en/of permissies/bevoegdheden geven op de websites en platforms die ik beheer, en/of medebeheerder laten worden van de groepen en kanalen die ik beheer op Telegram, Facebook etc.

Dat dus...


Zaken combineren


Zojuist kwam in mijn hoofd op dat ik wat meer dingen moet gaan combineren. Handig als je dan al een blog hebt waar je van alles in kunt schrijven wat je bezig houdt en wat je belangrijk vindt om te publiceren.

Deze blog werd mogelijk gemaakt door Birrie, een fijne, lieve en wakkere dame. Zij voorzag mij een paar jaar geleden van het resterende startkapitaal wat ik nog nodig had om deze website draaiende te krijgen.


Heb je Vaccinatiespijt?


Een veelvoorkomende vraag is nu of we de COVID vaccinaties onschadelijk kunnen maken voor ons lichaam.

Wie het weet mag het mij melden, dan publiceer ik dat.


VOLK WORDT WAKKER


Dit kanaal is van mij, ik heb daar verschillende video's op gezet.

Ik ben nu aan het overwegen of ik de video's van Neset Temirci eraf ga gooien.

Wat zou jij doen? Tell me pls 🙏 ❤️ 👍

Videokanaal ► https://rumble.com/user/VOLKWORDTWAKKER

Waarom is dit niet op het NOS nieuws?


Ga eens luisteren naar de video in de onderstaande link.

https://twitter.com/Hennie87754003/status/1589050988589375488


FUCK THE GREAT RESET 🖕

UPDATE JAY ARAE ESSEX 06-11-2022


Update Jay Arae Essex - Overal stervende dieren - nog maar net begonnen - hoe en waarom.

Nou, alles gaat beginnen, te beginnen met het vertrek van de dieren.

Ik leg het volledige hoe en waarom uit in deze video, evenals hoe ze zich zullen voelen als hun lichaam sterft en ze van hen worden getrokken.

Verwacht geen video's meer van mij. Ik ben op weg naar mijn vrijheid.

Het is eindelijk tijd om te beginnen.

Maak je geen zorgen.

Alles komt goed.

Bekijk video ► https://youtu.be/6jyRkg7D80E

Dit bericht kwam ik vandaag tegen op Telegram:Wie heeft kanker en alle pandemien gecreëerd?

_________

Vertaald vanuit het Engels (excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten)


Dr Judy Mikovits voegt zich bij Mike Adams en ze is ontsteld dat ondanks al haar inspanningen om mensen te waarschuwen voor het afgelopen jaar en de beste inspanningen van mensen zoals Dr Luc Montagnier, Dr Dolores Cahill, Dr Sherri Tenpenny en vele anderen die deze massamoord voorspelden, het toch gebeurde.

100 miljoen Amerikanen zijn geïnjecteerd...

Met een synthetisch virus met het gevaarlijkste spike-eiwit...

Bestaande uit HIV, XMRV en SARS...


Fauci zit achter elke pandemie sinds 1984


Ze herinnert ons eraan dat de laboratoriumoorsprong van de huidige pandemie nauwelijks nieuw is; dat elke "pandemie" een laboratoriumoorsprong heeft gehad sinds 1984, toen Anthony Fauci bij het NIAID begon te werken, te beginnen met aids.


HIV / AIDS


Je zult je het verhaal herinneren van hoe we werden voorgelogen door Tony Fauci, Bob Gallo, de mensen aan de top van NIH, CDC, FDA, zelfs toen. Dus het scenario, het spelplan is precies hetzelfde...

We wisten dat het spike-eiwit, alleen het envelop-eiwit, alleen de ziekte is, dus ze kunnen allemaal terugkomen, omdat ze zojuist iedereen in de wereld hebben geïnjecteerd met een synthetisch dodelijk virus. Ze hebben zelf het gif geïnjecteerd. Het woord 'virus' betekent 'gif' en ze hebben het in iedereen in de wereld geïnjecteerd, dus ze kunnen zich nu terugtrekken, omdat ze hun eindspel hebben volbracht. Je hebt klanten voor het leven en je zult slagen in massamoord.


Je gaat iedereen met HIV vermoorden, je gaat de 6% van Amerika doden die XMRV had, toen we zogenaamd werden ontmaskerd.


Xenotropisch muizenleukemievirus is het syncytinegen van de muis. Dus we wisten dat het muizenvirus in iedereen zat van de vaccins. We wisten dat het griepvaccin mensen in gevaar bracht om te overlijden aan COVID... waar ik denk dat iedereen mee wakker moet worden, is NOOIT, OOIT, OOIT nog een kans te krijgen en we zullen nooit, nooit, ooit nog een pandemie zien.


COVID-motief is om zieke mensen te doden, om triljoenen aan verzekeringen te vermijden!

We hebben deze al mijn hele carrière in onze laboratoria gemaakt. Dit was mijn werk.

Ze zegt dat hun motivatie is:

"Mensen doden en deze misdaden verdoezelen. Bedenk dat ze mensen cremeren, dus je kunt je niet realiseren dat het de vaccinstam was, dus je kunt je niet realiseren dat we gelijk hadden in 2011, in 1984...
"Toen onze paper, die uiteindelijk in Science werd gepubliceerd, in oktober 2009... en de hele hogere regionen van de regering beseften dat deze dingen uit onze laboratoria kwamen en toen de geschiedenis herschreven. Ze noemden het... een 'onbedoelde verspreiding van een verontreinigende stof van bioveiligheidsniveau 2'.

"Het is geen 'Biosafety Level 2', als het besmettelijke kanker, besmettelijke prostaatkanker, besmettelijke eierstokkanker, longkanker is! En wie zijn nu de mensen, wie ze inenten?

We hebben nooit een AIDS-patiënt ingeënt!

 Ze hebben een verworven immuundisfunctie of -deficiëntie!

Ze kunnen geen enkele geschikte antilichaam- of immuunrespons maken, daarom zijn ze ziek. Dus waarom zou je ze nu injecteren, als het nu de bedoeling is om ze te doden en het 'COVID' te noemen - het is geen COVID!

Jij hebt de kanker gecreëerd.

Je hebt de ziekte gecreëerd en nu vermoord je de slachtoffers om je misdaden te verdoezelen...

"Er is 40 jaar tegen ons gelogen...

HIV werd verspreid door een hepatitisvaccinatieprogramma met een besmet vaccin. Wie sterft er in de eerste golf van HIV? Alle mensen die HIV en XMRV hadden; muizenvirussen uit een besmette bloedvoorraad. Dit is wat ons boek liet zien...

Je kunt dierlijk weefsel, geaborteerd foetaal weefsel niet mengen; wat je doet is dat je in feite bij de meest kwetsbare mensen het viroom van een ander dier injecteert... En andere virussen...
_________

Leer meer ► https://t.me/+cYlthd0FisdlYTE6

(Donald Trump)

Informatie over vaccinaties (boosters)


De Agenda van het WEF (World Economic Forum / Agenda 2030) is transhumanisme waarbij 90% van de wereldbevolking vermoord moet worden met de dodelijke injectie, je doet het voor een ander?

Eind oktober bedroeg de wereldwijde oversterfte naar schatting 21,8 miljoen. "Die tsunami van sterfgevallen waar een arts al twee jaar over spreekt, die doet zich nu voor," zegt arts Sherri Tenpenny.

Deze arts wijst erop dat alle voorspellingen die ze sinds maart 2020 heeft gedaan, zijn uitgekomen. Tenpenny verwijst naar Britse cijfers die dateren van mei 2022, waaruit blijkt dat één op de 73 mensen sterft na de prik. "In Groot-Brittannië overlijden zo'n 1000 mensen per week," zegt ze. "Er zijn meer dan 900 topsporters overleden."

Toen de vaccins werden uitgerold, kregen veel mensen een anafylactische shock. Het waren er zoveel dat men overwoog om vaccinatiecentra uit te rusten met reanimatieapparatuur. Nu horen we er vrijwel niets meer over. "Ze moeten de samenstelling hebben veranderd," aldus Tenpenny.

Daarnaast beweerden talloze mensen dat ze magnetisch waren geworden na coronavaccinatie. Daar hoor je ook niets meer over.

"Hebben ze iets veranderd zodat dat minder vaak gebeurt?" vraagt de arts. "Ik ben ervan overtuigd dat we allerlei dingen in deze vaccins blijven aantreffen. Ze hebben een manier gevonden om mensen hiermee langzaam te vermoorden."

Ze willen 3,5 miljard mensen van de planeet hebben en ze hebben geleerd om dat op een langzame manier te doen, dus de meeste mensen zullen niets in de gaten hebben, aldus Tenpenny. Ze waarschuwt mensen om nooit meer een prik te nemen.

Bestudeer de onderstaande links eens?


https://www.ninefornews.nl/tsunami-van-sterfgevallen-ze-hebben-een-manier-gevonden-om-mensen-hiermee-langzaam-te-vermoorden/


https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-vernietigt-harten-en-hersenen-van-miljarden-mensen-dr-sucharit-bhakdi/


https://www.frontnieuws.com/schokkend-plan-van-de-who-blootgelegd/


https://www.frontnieuws.com/dr-bryan-ardis-schokkende-beschuldigingen-het-covid-19-virus-de-vaccins-en-sommige-behandelingen-zijn-allemaal-afkomstig-van-slangengif/


https://www.frontnieuws.com/overleeft-u-de-tripledemie-deskundigen-waarschuwen-voor-naderend-onheil/

Vaccin sterfte Rapport


Het Vaccin Sterfte Rapport toont het wetenschappelijke bewijs dat miljoenen onschuldige mensen zijn overleden en honderden miljoenen levenslang ernstig beschadigd zijn (blindheid, verlamming, hartfalen, ...), nadat ze werden geïnjecteerd met de experimentele covid vaccins. Het rapport onthult de strategische methoden die door regeringen en gezondheidsinstanties worden gebruikt om 99% van alle sterfgevallen door vaccins te verbergen.

Meer info ► https://stopworldcontrol.com/nl/

De Spaanse Griep volgens Wikipedia


De Spaanse griep was een grieppandemie in de jaren 1918-1920.

Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 17 tot mogelijk 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog (16 miljoen) overtreft.

Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. In Nederland stierven 38.000 mensen, in België schat men het aantal tussen 30.000 en 80.000 dodelijke slachtoffers. In 14 West-Europese landen was de geschatte oversterfte door de griep ongeveer twee miljoen op een bevolking van 180 miljoen.

Dat is 1,1 procent van de totale populatie.

De Spaanse griep begon met hoge koorts, hoesten, spierpijn en keelpijn, gevolgd door extreme moeheid en flauwten. Men verloor zoveel energie dat men niet meer kon eten en drinken. De ademhaling werd steeds moeilijker en binnen enkele dagen trad de dood in. De Spaanse griep had de opmerkelijke eigenschap om jonge volwassenen te treffen. Dit in tegenstelling tot gangbare griepepidemieën, waarbij met name kinderen en bejaarden de ziekte krijgen en laatstgenoemden de grootste risico's lopen.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep

Hoe gevaarlijk is grafeenoxide?


Grafeenoxide, een stof die giftig is voor mensen, is gevonden in de Covid 19 "vaccins", in de watervoorziening, in de lucht die we inademen door chemtrails, en is zelfs in onze voedselvoorziening. Grafeenoxide staat in wisselwerking met en wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties ("EMF"), in het bijzonder de bredere reeks frequenties die in 5G worden aangetroffen en die nog meer schade aan onze gezondheid kunnen toebrengen, bericht Dailyexpose.uk.

De symptomen van grafeenoxidevergiftiging en EMF-stralingsziekte zijn vergelijkbaar met de symptomen die worden beschreven als Covid. Het goede nieuws is, dat nu grafeenoxide is geïdentificeerd als een verontreinigende stof, er manieren zijn om grafeenoxide uit ons lichaam te verwijderen en uw gezondheid te herstellen.

Zie ► https://www.frontnieuws.com/hoe-verwijder-je-grafeenoxide-uit-je-lichaam-update/


VOLKERENMOORD


Om de zoveel jaar reduceren ze de wereldbevolking.

Door middel van vaccinaties, straling, orkanen, overstromingen, aardbevingen, oorlogen etc. etc.

In deze tijd leven we nu, het is echt zo...

Wanneer je dat nog niet hebt ontdekt, sterkte!

De Spaanse griep was toendertijd de tijd wat ze nu Corona noemen.

Ga je het nu een beetje begrijpen wat er gaande is?

I hope so!


"Eén op de 73 mensen in het VK die de prik vroeg in 2020 kreeg, is dood."


https://www.redvoicemedia.com/2022/11/death-tsunami-they-found-a-way-to-slow-kill-people-with-this-dr-sherri-tenpenny-video/ref/8/

*** GOED NIEUWS ***


Het reddingsplan heeft gevolgen voor de echte mensen!

Wauw... Traugott Ickeroth bevestigt alles wat ik vorig jaar en 2020 met jullie deelde over op wie de vaccinaties invloed hebben en waarom.

In de kroniek kunt u alles lezen onder bijv. de bron.

De vaccinaties treffen alleen de "mensen" met hoge reptielachtige proporties, omdat ze hun weg naar het hart en de spiritualiteit niet vinden. Maar degenen die willen overleven, zullen overleven, zelfs degenen met veranderd DNA, want vrije wil staat voorop!

God werkt in de mens en door de mens!

Niemand kent de hele waarheid!

Ook GEEN gen-decodering!

Bedankt Traugott

https://t.me/Valkuera_Fabijenna

Over David Icke


David Icke legt uit dat de bevolking het zelf zover heeft laten komen.

Sta op, denk en handel zelf in goede oplossingen en durf zelf de juiste keuzes te maken.

Sta op voor jezelf, je dierbaren, je land en alle toekomstige kinderen, zodat ze een fijn leven gaan krijgen en kunnen gaan leven in liefde, vrijheid, vrede en overvloed.

Het is aan onszelf nu...

BELUISTER DEZE VIDEO VANDAAG NOG EN DEEL DEZE MET JE FAMILIE & BESTE VRIENDEN!

Wie is David Icke?


Info over David Icke ► https://nl.wikipedia.org/wiki/David_Icke