Vertaal deze pagina naar:

Wat er nu gaande is...

20-11-2020

Vandaag (vrijdag 20-11-2020) kreeg ik het dit bericht toegezonden: Voor de aankomende maanden - Zeer belangrijke video !!!

Voor iedereen die nu wel doorheeft waarom we nog even snel gevaccineerd moeten worden.

Vertaling video: Jay Arae Essex - Alles staat op het punt te veranderen, overal. Ik leg de dingen zo goed mogelijk uit in deze video, maar ik spreek al jaren over deze zaken, sinds 2009. Maak je geen zorgen over deze verkiezings- en oproerkwesties, net zomin als je moet.

Alles staat op het punt afgehandeld te worden, inclusief de verwijdering van George Soros en al het communisme, marxisme en socialisme wereldwijd. De ET's staan ​​ook op het punt om eindelijk naar buiten te treden nu zij en de Essex Ramirez Anaya Foundation (incl. Spiritual Foundation) een nieuwe Nation of the Seas hebben gecreëerd. De verandering begint in december 2020, maar de (((agressieve misbruikers))) zullen eerst allemaal omkomen en onze nieuwe Creatie van Compassie, Eer en Gelijkheid begint. Ben je klaar voor een kleine cruise in de ruimte in een sterrenschip? Ik zal overal zijn, maar dit lichaam zal je in 2021 nooit meer zien.

Probeer sterk te zijn, voor jezelf, je families, vrienden en geliefden. Verandering staat op het punt uit te breken als een pissige vulkaan. Het is tijd dat jullie allemaal worden beschermd, geholpen, verzorgd en verzorgd. Lilly en ik zijn je oudste broer en zus, dat is alles. We geven om ons gezin, ieder van jullie. U zult het snel zelf ontdekken. Al het andere zou een leugen zijn. In een kort aantal eeuwen (10 a 20) zul je in je nieuwe energielichaam zijn; geen pijn, alle winst. PS. De thumbnail van deze video heeft een vogel (duif / duif) die rust op een kabel met chaos eromheen, toch blijft het vredig, ijverig en sterk. Probeer die vogel te zijn. Heel belangrijk - Ik kom straks naar je toe als een 30-jarige man, een Drachk (Dragon Humanoid), Dragon, Leeuw of ander dier, maar nooit als dit lichaam.

Video ► https://youtu.be/BwY9k8x76Og

Belangrijk om te weten als het start >>

Volgens Jay - In de eerste drie a vier maanden wordt straks 30% van de wereldbevolking verwijderd. In twee jaar tijd totaal 40%. Let wel, bijna 4 miljard mensen. Hoor je dus maanden lang overal ambulances, weet dat het is begonnen. Blijf rustig en help hier en daar. Hoe meer je helpt, hoe meer je frequentie zal stijgen. Leg de mensen uit wat er werkelijk gaande is en laat je niet gekmaken door het getoeter uit de media. Het kaartenhuis van oplichting, wereldwijde conspiracy, afschuwelijk misbruik en duivelse onderdrukkingen gaan voorgoed worden stopgezet. Wat wordt verwijderd: Alles wat 'geen' compassie kent: narcistisch, agressief, onderdrukkend en misbruikende is. Plus alle oudere mensen die allang weer naar huis hadden gemoeten en/of vreselijk lijden. Tevens worden alle land, rivier en zeedieren wereldwijd verwijderd. Het misbruik op de dieren gaat stoppen. Let op - Er komt een voedselgat van 45%! Huisdieren die door liefdevolle mensen goed worden verzorgd, blijven in leven. Google, Twitter, F-book en vele andere media die hebben meegewerkt aan de grootste leugen op aarde zul je straks ook zien verdwijnen. De mensen zullen straks deze platforms walgen. Internet zal straks totaal veranderen. Politieke partijen, over en uit. We gaan straks wereldwijd enkel en alleen nog onder curatele staande, één partijdige politieke aansturingen zien. Alleen echte volksvertegenwoordigers worden straks nog toegelaten. Misbruik, bloedgeld en bedrijfsbelangen worden niet langer toegestaan in de politieke arena. Kranten, radio en televisie krijgen extreme problemen, de mensen krijgen door dat ze bewust hebben meegewerkt. Eenmalig gaat je straks worden uitgelegd niet langer te liegen, ga je door, letterlijk over en uit. Het is bijna niet meer te bevatten wat er allemaal staat te veranderen en wat je straks gaat horen. Het klinkt allemaal heel ernstig, streng en schokkende. Tot dat je straks persoonlijk gaat horen van de verschillende ((( IT"S ))), er 8 triljoen plus planeten zijn waar leven is en de aarde de ergste planeet is om te leven. Je oudste broeders en zusters zijn hier nu gekomen vanuit compassie en mededogen om hier gratis te komen helpen en de boel te herstellen.

Zoals we wel van binnenuit voelen, de boel moet totaal om, hulp is hierbij echt nodig.