Vertaal deze pagina naar:

Wat er is nu precies gebeurd op 20-01-2021 in Amerika?

21-01-2021


Iemand schreef vannacht: Onthoud dat om 08.00 uur de BV Amerika is ontdaan...

Dit is de republiek geworden...

Dus wat zij aan het doen zijn is illegaal. Waarom Trump DC heeft omheind en waarom hij is verhuisd en nooit meer teruggaat naar het Witte Huis. En waarom er ergens anders een NIEUWE hoofdstad komt.

Plus einde inkomstenbelasting...

Alle onderdelen passen. Ik zag dit niet eens aankomen!

Een vreemd land bezetten - De daad van 1871 was een opruiende daad van de Amerikaanse regering. Ze herschreven in het geheim de grondwet van "Wij de mensen" (door het hoofdlettergebruik op het document te veranderen) waardoor de wettelijk bindende betekenis ervan veranderde, waardoor de macht werd overgedragen van "Wij de mensen" naar de corporatie van Amerika, die gecentreerd in Washington DC. Washington DC is een BUITENLANDSE ENTITEIT op Amerikaans grondgebied van soevereine staten.

Het werd opgericht door middel van een lening van het Vaticaan toen DC werd overgedragen aan een stadstaat, en deze zakelijke entiteit regeerde vervolgens over de mensen. De burgerrechten werden van hen afgenomen. Niemand realiseerde zich dat. Toen ze de deal met de makelaar deden, om de lening van het Vaticaan te krijgen (via Bank of London?) Om de lening te krijgen, kwam er een hoge prijs voor...

Ze droegen al het onroerend goed in DC Columbia over aan het eigendom en de controle aan de bedrijfsentiteit van DC. Dit is epische Trump...

In 2018 tekende hij een Executive Order inzake verkiezingsfraude, waarin hij uiteenzet hoe bedrijfsactiva in beslag zouden worden genomen. Eindelijk is zojuist de eerste inbeslagname gedaan.

Met het omheinde insluitingsgebied hebben de militairen DE CONTROLE OVER EEN BUITENLANDS LAND, DC GEVRAAGD. Die EO was voornamelijk gericht op Washington DC!

De reden dat Donald J. Trump nu verhuist, is omdat hij geen soevereine natie kan regeren vanuit een vreemd land, waar het Witte Huis is. [Castle Lock. Zodra Donald J. Trump het Witte Huis verlaat, wordt het kasteel op slot gedaan omdat het niet mogelijk zal zijn voor een buitenlandse heerser om over een soeverein land te regeren, daarom moet hij buitengesloten worden. Dat zou Joseph Biden zijn.

We kijken letterlijk naar de terugwinning van het echte land.

Wat betekent dit voor de burger?

Om te beginnen geen valse inkomstenbelastingen of IRS (Internal Revenue Service) meer.

Bron: J.A.

Wil je reageren op deze info?


Of heb je een vraag of een opmerking? Wil je mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Maak dan je keuze uit één van de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland