Vertaal deze pagina naar:

WAT EEN SLAGVELD ONDER DE GOEDGELOVIGE BEVOLKING

29-11-2022

Dit moet ik echt even kwijt aan jullie!


Vandaag kwam ik het onderstaande bericht tegen op social media.

Het is helaas echt waar, mijn hart huilt...

Hartverscheurend en schrijnend...


🆘  De zorg anno 2022 🆘


Meneer van 76 vol met plotseling kanker door zijn hele lijf is zaterdag binnen gebracht bij het verpleeghuis. De beste man is 1.96m en lag al 3 dagen in een bed van 1.80m. Elke dag werd hem verteld dat ze zijn bed gingen verlengen, maar ze hebben het nooit gedaan.

Ik sprak de verpleging aan, het meisje keek in haar computer en sprak schande want er stond zelfs geen notitie! Ze is meteen naar de kelder gegaan en het verlengstuk erop gezet. Helaas moest ik haar ook meteen vermelden dat de man al anderhalve dag in dezelfde luier lag en hij 's ochtends om 10.00 uur moest vragen om eten.


De hele zorg ligt op zijn reet!


Het ziekenhuis acuute opname ligt bomvol en laten ze de mensen 4 uur lang in hun ontlasting liggen, anders is het te duur iedere keer een schone luier. In het AVL was zelfs geen urinaal aanwezig en moest hij zijn luier vol plassen. De hele dag daar geweest voor bestraling tegen de pijn en niks te eten of te drinken gekregen.

Ik vind er nogal wat van...

Hele ziekenhuis vol met mensen met ernstige longaandoeningen, hartproblemen en kanker wat plots letterlijk overal zit. Het is in en in triest, de ene dode naar de andere wordt van de kamer gereden en er zijn zelfs kamers die afgesloten zijn met kettingen met een slot eraan. God mag weten waarom, maar ik weet het niet.

Wat een horror.

Mijn God, dit gaat niet goed komen en de media maar zwijgen en de schaapjes maar weg kijken. En oh ja, mijn vriendin die aan haar plotselinge kanker is geopereerd heeft 3 weken geleden haar booster gehaald en nu is ze een wrak. Niks meer van over, haar hele lijf is kapot. Alleen al haar haar drogen doet ontzettend veel pijn en is te zwaar.

Goede kennis, vrouw 58 jaar, 4 jaar geleden een maagverkleining ondergaan, 2 jaar later ging het helemaal fout (toevallig hè). Haar lichaam houdt niets meer binnen, het komt er aan alle kanten uit en haar organen vallen langzaam uit, maar uuhh, verder gaat het goed hoor...

#Moesthetevenkwijt

En waar gaat dit in Godsnaam over?


Hoe gaat dit aflopen?


Houd de oudjes in de gaten...

Ook jij bent nu op de hoogte, doe ook onderzoek!

Maak er melding van bij diegenen die er verantwoordelijk voor zijn!


Heb jij prikspijt?


Kijk dan op de onderstaande website.

Sterkte en Succes!

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/welk-prikje-kreeg-jij-doe-de-check/

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)