Vertaal deze pagina naar:

WANNEER WE ALLE KRUISJES OP EEN HOOP GOOIEN?

13-06-2023

Wat gaat er dan gebeuren?


Vandaag (13-06-2023) kreeg ik (Dienie Kars) een vraag van een Wakker Mens, die als volgt luidde:

Dienie, ik zoek een aantal lichtwerkers, liefst een groep op FB van de lichtwerkers die open staat voor nieuwe inzichten. Het is nogal wat bijzonders, maar als dit plan doorgang kan verkrijgen zal dat voor heel Wakker Mens van betekenis kunnen zijn.

Een aantal jaren geleden tijdens het begin van het grote ontwaken heb ik de aartsbisschop om hulp gevraagd, mede door in de winter de kerken beschikbaar te stellen tijdens de verschillende demonstraties zodat de demonstranten veilig, droog en warm konden worden opgevangen.

Helaas vond de aartsbisschop dat de kerk nog niet toe was aan zo'n vernieuwing. Na jaren in contact te blijven staan met diverse mensen van de kerk is er eindelijk een mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan, maar daarvoor is toenadering nodig tussen Wakker Mens en de kerk.

De kerk ziet in fouten te hebben gemaakt in het verleden en is tot alles bereid om herstel van vertrouwen terug te winnen en dat houdt heel wat in Dienie.

Maar oké nu lijkt mij het leuk om de toenadering op spiritueel gebied te laten plaatsvinden en daarin is het mogelijk om een zeer goed aangeschreven docent beschikbaar te stellen aan de lichtwerkers om één of indien er interesse is ontstaan meerdere lessen te geven in christelijke mystiek en wijsheid.

Dus nu zoek ik een groep lichtwerkers die dit willen uitproberen. Ik weet dat het iets pittig is wat ik vraag maar niets is onmogelijk. Als samenwerking mogelijk is dan kan de kerk delen in hun rijkdom en macht. Dat zou enorm mooi zijn. Ook kan Wakker Mens dan ongehinderd afrekenen met de diverse smerige satanische sektes en elite in de kerk.

Ook is het zelfs haalbaar dat Trump president kan worden door steun van de kerk. Ook kan het zijn dat er veel geld beschikbaar gesteld kan worden voor goede werken. En het is ook haalbaar om 1.4 miljard katholieken in de wereld wakker te schudden. Dus er kleven enorm veel voordelen aan, maar we moeten in het klein beginnen en de ruimte creëren elkaar af te tasten zonder veroordeling en afgunst en dan bieden de liefdevolle lichtwerkers per definitie de juiste instelling om binnen de mystieke leer elkaar te leren accepteren.

Hier een filmpje van de docent die ik op het oog heb...

Luister maar even naar een les. De les kan in een livestream worden aangeboden zodat er ook gereageerd op kan worden en vragen gesteld kunnen worden en om het spek te binden op het kat, deze docent is jezuïet dus ik werp de lichtwerkers direct in het diepe.