Vertaal deze pagina naar:

Wanneer ontwaakte jij?

17-12-2020

Ik ontwaakte in 2001 door de aanslag 9/11 wat een inside job (false flag operation) bleek te zijn.

‼️ Er vlogen geen vliegtuigen in de Twin Towers ‼️

Het is bewezen dat er vooraf explosieven zijn aangebracht en dat daardoor 3 torens in een vrije val beweging naar beneden zijn gestort. Klik op de onderstaande website voor info. Met de maker van de website (Frank) heb ik een aantal jaar geleden veel contact gehad.

Daarna vielen heel veel puzzelstukjes op z'n plaats in mijn levenspuzzel, totdat iemand mij tipte over de Bilderberg groep. Toen begon bij mij het echte grote ontwaken en ben ik in het diepe gesprongen.

Heb toen alles laten vallen toen ik erachter kwam dat hooggeplaatsten zich bezig hielden met satanische rituelen. Dat babies en kinderen hiervoor geofferd worden. Veel slacht-offers zijn hier getuige van geweest, mensen waarmee ik in contact sta. Ontkennen is daarom niet meer mogelijk. Wen er maar aan dat dit soort dingen gebeuren en gebeurden. Klik hier voor meer info.

Ik ben toen enorm gecrashed in mijn leven toen ik hoorde over satanische rituelen. Zowel maatschappelijk als financieel gecrashed. Maar troost je, ik ben niet de enige waarbij dit is overkomen. Ik had geen motivatie meer om mijn werk naar behoren te doen wanneer er zulke erge dingen gebeuren in de wereld. Ik had toen maar één gedachte, dit moet zo snel mogelijk stoppen deze barbaarse en middeleeuwse praktijken.

Heb vanaf 2016 diverse mensen leren kennen waardoor ik nog harder ben gecrashed en op mijn bek ben gegaan. Echter heb ik ook hele fijne, interessante en lieve mensen in de afgelopen jaren ontmoet. Ben daar erg Dankbaar voor. Nu weet ik dat alles een reden had of heeft waarom er iets gebeurt in je leven. Waarom je bepaalde mensen ontmoet en er zich bepaalde gebeurtenissen voltrekken.

In augustus 2018 brak ik mijn rug na een val van de trap, waarvan ik nu nog steeds herstellende ben. Dit gebeurde met een reden, ja zo denk ik. Niets is toeval, toeval bestaat niet. Het gebeurt omdat het zo moest zijn, het is echt zo!

Ik kan nog heel veel schrijven hier, maar dat doe ik niet. Tip: Lees mijn dagelijkse blogs.

En natuurlijk ben ook ik geen mens zonder fouten. Ook ik heb fouten gemaakt in mijn leven. Een wens van mij is daarom dat ik alles kan goedmaken bij diegenen waarbij ik een steek(je) heb laten vallen, of die ik onrecht heb aangedaan. Ik buig hierbij nederig mijn hoofd om mijn welgemeende en oprechte excuses daarvoor aan te bieden.

Vergeef mij mijn fouten, opdat ik jouw fouten kan vergeven, Amen 🙏

Universe is Magic & Love is the Key ❤️

https://www.waarheid911.nlDoor de aanslag 9/11 in New York (Amerika) in 2001 werd ik voor het eerst getriggerd om te ontwaken in de schijnwereld (matrix). Ik voelde direct dat er iets niet klopte. Drie torens stortten in een vrije val beweging naar beneden. Ra Ra!

Volgens mijn technisch inzicht en redenatie was dat ON-MO-GE-LIJK !!!!!

Vanaf dat jaar (2001) ben ik op onderzoek uit gegaan naar de Waarheid en informeer ik sinds meerdere jaren mijn volgers middels social media zoals: Facebook, Twitter en Youtube.

Ik heb al veel mensen laten doen ontwaken en verder laten doen ontwaken. Veel mensen zijn mij daar Dankbaar voor dat ik hen het pad heb gewezen om te ontwaken, met diverse uiteenlopende onderwerpen. Ook om eens bij jezelf naar binnen te treden.

Sommige blogs wil ik nog verder uitwerken, zoals bijvoorbeeld de blog "MH17 en MH370", de blog "9/11", de blog "Titanic" en de blog "Masada en Qumran", alwaar de Dode Zee-rollen zijn gevonden. Ik vind dat echt super interessant.

Mijn wens is om alles te weten over ons Aardse bestaan en hoe wij als Mensheid op Aarde zijn terechtgekomen. Daarom wil ik graag nog diverse landen gaan bezoeken in het Midden-Oosten onder andere. Ook is het een wens van mij om de Waarheid te weten over de Noordpool en de Zuidpool (Antartica).

Tip: Ga zelf ook op onderzoek uit wanneer je deze drive (trigger of prikkel) voelt in jezelf. Wanneer je onderzoek gaat doen naar ons Aardse bestaan zal het je leven gaan verrijken. Ik voel mij daarom een heel rijk mens van binnen met de informatie die ik reeds tot mij heb genomen ❤️

Doe je voordeel bij het lezen van mijn blogs!

Bye for Now ❤️