Vertaal deze pagina naar:

Waarom liegt Jort Kelder?

31-01-2021

Hoorde gisteren dat Jort Kelder een bastaardzoon zou zijn van wijlen Prins Bernhard...

Ik ga onderzoeken of dit waar is...

Het zou zomaar kunnen!

Ik kijk nergens vreemd meer van op, jij (nog) wel?

Toen ik even ging googelen kwam ik de volgende info tegen over Jort Kelder:


Jort Kelder verloochent afkomst


Door: Tanja Brouwer

De website van Jort Kelder staat vol met leugens. Het geboortejaar van Jort op zijn cv klopt niet, en ook liegt hij over zijn geboorteplaats.


Finland

Op de website is te lezen dat het geboortejaar van Jort Kelder 1969 is, maar in werkelijkheid is dat vijf jaar eerder. Ook staat er dat hij Rovaniemi, een Finse stad, is geboren. In werkelijkheid is hij op 22 september 1964 geboren in Gouda.

In het radioprogramma Kunststof erkent Jort dat hij niet helemaal eerlijk is. Hij zegt dat hij '69 een mooier getal vindt dat '64. Ondanks dat hij nu openlijk heeft toegegeven te liegen, verandert hij de tekst op zijn website niet.

Accent

De presentator lijkt zich nog meer te schamen voor zijn afkomst. Hij is geboren in Gouda en opgegroeid in het boerendorp Oud-Beijerland in Zuid-Holland. Zijn 'bekakte' accent heeft hij dus niet sinds zijn jeugd. ,,Mijn ouders zijn geen kakkers. Mijn vader spreekt helemaal niet zo netjes. Mijn vader komt uit de scheepvaart, ging naar de zeevaartschool en daarna had hij baantjes bij bedrijven. Wij waren normale Hollandse middenklasse", zegt hij in het radioprogramma. ,,Ik zat in een boerendorp op school, een combinatie van import uit Rotterdam en de Zeeuwse zwartekousenkerk. Het slechtste van twee werelden."

De van oorsprong boeren jongen heeft zich de afgelopen decennia een bepaald imago aangemeten. ,,Ik ben het rechtse balletje met bretels dat iets over geld zegt." Hoewel dat imago goed lijkt te werken voor zijn televisiecarrière, is dat niet het geval met z'n liefdesleven. Twee ex-vriendinnen, Lauren Verster en Georgina Verbaan, zijn tijdens hun relatie met Jort verliefd geworden op een ander.

Vandaag schreef ik al in een eerder blog: Onderzoek eens wie de broer is van Hugo de Jonge. Onderzoek eens wie z'n voorouders waren. Zo ook die van Mark Rutte en Jort Kelder.

Waarom zijn Jort Kelder en Mark Rutte vriendjes?

Ga eens onderzoek doen!

Kijk eens op Wikipedia ►  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jort_Kelder

Hopelijk gaan er dan wat lampjes branden...

Want hoe en waarom konden zij bepaalde topfuncties bekleden?

Dat heeft altijd een reden...Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com