Vertaal deze pagina naar:

WAAROM IS ER ZOVEEL STRIJD TUSSEN WAARHEIDSVINDERS ONDERLING?

28-11-2022

Er is onderling ontzettend veel strijd gaande tussen Micha Kat en Eric Donk, hoe komt dat toch?Waardoor wordt dat veroorzaakt? Toch ga ik (Dienie) dat eens onderzoeken hoe dat heeft kunnen ontstaan en of we dat op kunnen lossen. Heb in het verleden contact gehad met diverse sprekers in de onderstaande video. Zowel met Hans Meyer, Wouter Raatgever, Micha Kat, Joost Knevel als Eric Donk.

Tussen Micha Kat en Eric Donk is een enorme strijd gaande. Waarom toch? En hoe is dat ontstaan? Ze vallen allemaal over Eric Donk heen, maar is dat wel terecht? Hebben Micha Kat en Wouter Raatgever inderdaad een punt van kritiek op Eric Donk? Hebben ze gelijk of ongelijk wat ze over Eric Donk te melden hadden?

Micha Kat zit momenteel nog steeds in de gevangenis. Hans Meyer, Wouter Raatgever en Joost Knevel zijn inmiddels vrij gelaten. Bart van Well zit ook nog steeds in de gevangenis. De zaak van Bart is in de bekende Demmink doofpot beland. Micha Kat tekende indertijd de ervaringen op van Bart van Well, die op minderjarige leeftijd als slachtoffer in het pedo netwerk belandde in Amsterdam.


Het gaat uiteindelijk allemaal hierom:

Het aan de kaak stellen van de smerige pedo en witwas praktijken van de Nederlandse Staat, waarbij hoge topambtenaren en het nep koningshuis zijn betrokken.

Beluister de onderstaande waarin het RED PILL JOURNAL centraal staat.

De video is overigens gemaakt door Eric Donk.


Wie is Eric Donk?

Klik hier ► https://www.freedom-for-all.com/eric-donk/


Let op, ik (Dienie) blijf in een neutrale stand,

ik doe slechts onderzoek en doe aan hoor en wederhoor.Heeft iemand een idee?


Wie het denkt te weten mag mij mailen.

Mail mij dan op het onderstaande e-mailadres.

info@dieniekars.nlBye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)