Vertaal deze pagina naar:

Waarom de LOCK DOWN?

17-12-2020

Heb verschillende berichten verzameld met verschillende meningen en visies.


Natasja Gibbs schreef op 16 december 2020:

Dit gaat niet om C-virus lieve mensen. Wees gerust. Dit gaat erom dat iedereen thuis zit, zodat niemand kan vluchten en er mensen opgepakt kunnen worden en dat het volk veilig is.

Dit is geen sprookje lief mens. Dit is menens. Het leger zal zichtbaar over straat lopen, ze zijn niet tegen ons, ze zijn voor ons. De mensen van de overheid zullen gearresteerd worden en nog vele meer. Dit is wat ze nu gaan doen.

Ga er een mooie tijd van maken samen, en geniet. Neem je tijd om te mediteren, lezen, rusten en lekker te koken. Zorg dat je voorraad eten in huis hebt, want het zal niet meer aangenaam zijn buiten de deur. Nog even volhouden en dan zijn we er vanaf af.

Harde lockdown tot en met 19 januari: niet-essentiële winkels, scholen en theaters sluiten 14 december 2020:

In Nederland wordt een harde lockdown ingevoerd die zeker tot en met 19 januari zal gelden, bevestigen Haagse bronnen maandag na berichtgeving van de NOS. Scholen gaan dicht en moeten overstappen op online onderwijs, vrijwel alle niet-essentiële winkels moeten de deuren sluiten en ook gelegenheden als bioscopen en theaters gaan dicht.


De maatregelen worden maandagavond aangekondigd door premier Mark Rutte, die om 19.00 uur een toespraak houdt vanuit het Torentje. De nieuwe coronamaatregelen gaan om 0.00 uur in om grote drukte bij winkels te voorkomen.

Mensen met een contactberoep, zoals kappers, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten, kunnen voorlopig niet werken. Inwoners van het land worden daarnaast gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Het kabinet roept ook op geen bezoek te ontvangen.

Volgens de NOS is de invoering van een avondklok besproken, maar nog niet aan de orde.

Fractievoorzitters werden maandag om 12.00 uur uitgenodigd op het ministerie van Algemene Zaken, waar premier Rutte voor verantwoordelijk is, om bijgepraat te worden over de nieuwe maatregelen.

Het kabinet houdt met het oog op de stijgende coronacijfers maandag ook een extra crisisberaad én ministerraad. 'Meer nodig om trendbreuk coronacijfers te forceren':

In de afgelopen dagen werden de grootste aantallen nieuwe positieve tests in ruim een maand gemeld. In één etmaal ging het om bijna tienduizend positieve tests. Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid), die maandagavond de pers te woord zal staan, vertelde maandagochtend dat er "meer" nodig was om een trendbreuk van de coronacijfers te forceren.

Duitsland kondigde afgelopen weekend aan dat het land ruim een maand op slot blijft. De Jonge stelt dat Nederland de oosterburen in de gaten heeft gehouden, maar dat de beslissingen van het kabinet "op de Nederlandse situatie" zijn gericht. In Duitsland gaan ook de niet-essentiële winkels en scholen dicht.

Er zijn 3 scenario's mogelijk


• N.W.O. (Nieuwe Wereldorde)

• NESARA / GESARA (Nieuwe Wereld)

• PLASMA EVENT (Nieuw Tijdperk)


Tip: Klik op de 3 verschillende opties voor meer info.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com