Vertaal deze pagina naar:

Waar komt onze Angst vandaan?

27-12-2020

Als je een angst voelt opkomen, wees je bewust dat het een angst is en dat JIJ NIET DE ANGST bent, adem vervolgens diep in en uit.

Wij weten diep van binnen (nog) dat wij Goddelijke wezens zijn.

Angst en Trauma's


Wij weten diep van binnen dat wij Goddelijke wezens zijn.

Op enig moment in de geschiedenis zijn 99,9% van die Goddelijke krachten van ons afgenomen. Dit heeft een diep collectief trauma in de gehele mensheid veroorzaakt, waar mensen nu nog steeds verdriet over hebben. Het kan je op onverklaarbare wijze overvallen en dan begrijp je niet waar dat verdriet toch vandaan komt.

Doordat de sluiers tussen de verschillende dimensies momenteel steeds dunner worden, komen ook de herinneringen aan die mooie Gouden Tijd uit ons onderbewuste makkelijker naar boven.

En tegelijkertijd dus ook het besef dat we 99,9% zijn kwijtgeraakt, waardoor we diep getraumatiseerd zijn. Het enige wat je NU staat te doen is door al dat verdriet en al die andere 'negatieve' gevoelens en emoties heen te ademen.

Ook letterlijk: als je een angst voelt opkomen, wees je bewust dat het een angst is en dat JIJ NIET DE ANGST bent, adem vervolgens diep in en uit. Dat helpt je te gronden hier op Aarde, want we willen niet wegzweven in allerlei New Age-verhalen over 'Love & Light' .

Als je in staat bent om ook je woede, boosheid, frustraties, teleurstellingen en angsten elke keer dat ze opkomen onder ogen te komen, dan ben je, gefeliciteerd, aan het ontwaken.

Je beseft dan weer dat je Liefde = Bewustzijn bent en dat je mensen niet hoeft te overtuigen. Je hoeft alleen maar te ZIJN. Dit is feitelijk het Spel dat we hier op Aarde aan het spelen zijn.

Bron: Martin Ackermans


Leonard Cohen


Als iemand zijn laatste reïncarnatie geleefd heeft, zijn laatste les geleerd heeft in dit leven, dan is het Leonard Cohen. Ik vind het prachtig zoals hij mij helpt met meer inzicht. Want waarom zie ik dit? Niets is toeval.

Kijk goed naar deze video. Herinner het je. Ik heb het ineens koud. Het is 02:02 nu. Ja, ik heb alle berichten netjes beantwoord die ik heb mogen ontvangen vandaag. Ik trek mijn kerstmuts nog wat dieper over mijn hoofd. Omdat ik het koud heb. Zo herinner ik mij dat ik die muts nog steeds op heb. Ik had een top avond bij een dierbare vriend. Op die tafel voor het diner lag die muts. Nou, dan zet ik die muts toch op. Staat nog leuk ook. Lekker warm.

Mijn vriend werd onwel nadat ik binnenkwam. Ik vertelde hem dat het door mij kwam. Maar hij is nog niet ontwaakt. Ik zei ''die afvalstoffen mogen er uit. Je leert het ooit begrijpen. Het is door mij dat je je nu even niet goed voelt. Sorry''. Hij herstelde zich. Top avond gehad. En die malle kerstmuts van hem. Houdt mij nu warm. Deze ongelovige Thomas die zoveel van mij houdt en ik van hem.

Bron: Petra Botter


Dance me to the end of love ❤️


In aug. 2018 brak ik (Dienie) mijn rug...

Oude herinneringen komen bij mij ook weer boven... De laatste helft van de bovenstaande video is het punt waar ik zelf naar toe werk om op die wijze weer te kunnen dansen met mijn Duitse buurman Ewald , net als 'vroeger'...

Hallelujah


Leonard Cohen heeft op mij (Dienie) een enorme indruk achtergelaten, tot in het diepste van mijn Ziel heeft hij mij ooit geraakt met zijn nummer "Hallelujah". Oh, wat heb ik toen gehuild, hartverscheurend was het. Een stuk van mijn Ziel is toen geheeld.

Ook ik heb lange tijd een intens oerverdriet gevoeld, gelukkig heb ik dat reeds los mogen laten.

Ik herken nu dat veel mensen hier de laatste weken erg last van hadden. Diverse mensen vertelden mij dat ze ineens huilden, huilend wakker werden en zich heel verdrietig voelden. Ook vertelden ze me erbij dat ze geen idee hadden waar het vandaan kwam.

You want it Darker


Ten slotte, in 2016, komt You Want It Darker, waarmee Cohen de oudste artiest ooit is met een nummer 1-notering in de Nederlandse albumlijst. Achteraf is de release van dit album bijna akelig precies gepland. In de titelsong zingt Leonard: "Hineni, hineni - I'm ready, my lord." Wat uit het Engels en Hebreeuws vertaald neerkomt op...

'Hier ben ik Heer, ik ben er klaar voor.'

R.I.P. Leonard Cohen 07-11-2016 ❤️

Dwaalsporen


Wat is het beste om te doen met alles wat er dreigt?

De buitenwereld is super spannend momenteel.. Als je genoeg onderzoek hebt gedaan en echt weet waar het in deze eindtijd om gaat is de keus wat je moet doen niet zo eenvoudig. Want je wordt voortdurend op dwaalsporen gezet. Uiteraard worden de dwaalsporen allemaal gepropageerd door de machten achter de schermen en de ene kant natuurlijk minder luidruchtig als de 'vecht' kant, want die hebben ze zelf het liefst.

Een van hun dwaalsporen is de 'love and light bubble'. Zoals we allemaal kunnen waarnemen zijn er genoeg aanhangers die daar zonder enige kennis van de buiten wereld en de wereld achter de schermen in stappen. Het is ook begrijpelijk, het voelt zacht en veilig, en afhankelijk van hoe je het doet, blijft het dat ook. Maar het is niet minder misleidend dan de 'vecht-voor-je-recht of neem-toch-een-vaccin kant. Het zijn allemaal kanten van dezelfde medaille. Aangestuurd door dezelfde aan-de-touwtjes-trekkende-figuren.

Maar ondanks dat besef, is de enige manier om daar mee om te gaan, wanneer mensen in jouw leven voor 'love and light' kiezen, hun keuze te aanvaarden, en er niet met hen over strijden. Want dat is dan hun weg en waarschijnlijk hun leer traject. Net zoals je niet moet strijden met degenen die niet de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven in handen durven nemen en bang afwachten wat hun 'bazen' voor hen beslissen.

En dus mondkapjes, 1,5 meter en oei gelukkig er komt een vaccin kiezen. Ook dat is een weg en leertraject voor wie dat pad' kiest. Ook de vechters tegen onrecht tegen maatregelen, tegen .....noem maar op, bewandelen ook een route die je kunt kiezen, en als je daarvoor kiest dan zal dat ongetwijfeld een leerproces zijn voor jou. Al deze wegen zijn niet mijn route en zijn dat ook nooit geweest. Maar ik veroordeel ze niet, want wie ben ik om over hun zielenplan te oordelen. Ik ken het niet. Ik weet niet met welke opdracht zij hier zijn, ik ken alleen mijn levens-opdracht.

Als je met alle eerder genoemde keuzes moeite hebt...dan ga je voelen, intunen op jouw gevoel, je intuïtie, en dan ontdek je, hee er is een derde weg (altijd) en die weg is in mij ogen en vanuit mijn ervaring, volledig de wereldse kant kennen, (ook het duister) en trachten dat te begrijpen( dat heeft mij jaren en jaren onderzoek gekost, ik onderzoek al vanaf de ramp in Harrisburg (1979) ik las alles wat los en vast zat voordat internet bestond, en sinds internet doe ik dat nog steeds maar nu is het wat gemakkelijker toegankelijk.

Ondanks dat weet ik zeker dat ik, ondanks dat ik veel meer kennis heb over deze zaken dan de meeste mensen hier op FB ( ja ook degenen die nu wakker zeggen te zijn) nog altijd heel heel veel niet weet. Maar al de plannen die nu uitgerold worden daar ben ik al vele jaren mee bekend. Ik heb ook door al dat onderzoek ontdekt dat vechten ertegen voor mij niet helpt. En alles accepteren wat je wordt opgelegd ook niet. En in de love en light bubbel gaan zitten ook niet.

De vechtkant kiezen is alleen maar meer van hetzelfde, van datgene wat we nu al 26000 jaar hebben mogen ervaren. Van tegenstellingen uitvergroten tot de tegenstander uit en afmaken, we hoeven de geschiedenis (dat waarvan we kunnen weten dat het klopt) maar na te lezen en dan weten we dat oorlog nog nooit echte vrede heeft gebracht. Wapenstilstand ja, vrede nee. De volg kant brengt ook niets, je hebt tenslotte niet voor niets een vrije wil.

Nu we onder invloed staan van de nieuwe hogere energieen wordt ons een ander nog niet zo vaak betreden pad getoond, een voor de meeste mensen volkomen nieuw en niet onderzocht pad. Ik spreek hier over het pad naar binnen, iedereen kent de buitenwegen nu wel goed genoeg. Doe eens iets anders en ga naar binnen. Zelf heb ik dat uiteraard gedaan, en heb daarmee de weg naar mijn spirituele hart geopend, wat overigens niet iets is wat je even doet tussen de soep en patatten.

Het valt ook beslist niet te vergelijken met de love en licht bubbel, het pad naar binnen gaat heus niet over rozen. Je moet vaak eerst een heleboel lastige soms duistere zaken aan durven kijken en opruimen. Het was nog een tamelijk onbekend pad toen ik ermee begon. Daardoor was het een eenzame en onbegrepen weg die ik ging.

Nu er al velen dit pad zijn gegaan gaat het allemaal wel veel sneller en gemakkelijker. De wereld die ik daar in mijn hart 'ontdekte' is zoveel reëler dan deze wereld, de wereld van de illusie, het 'spel' waar we nu in leven en waarvan bijna iedereen denkt dat het de 'werkelijkheid is. Ik heb daar gesprekken met mijn gidsen engelen en met de ziel van iedereen die ik ooit in mijn hart sloot. Levenden en mensen die overgingen naar de andere zijde. Ik heb daar zoveel informatie gekregen dat ik ook exact weet wat de weg is om nu te gaan. Mijn weg in elk geval, want je kunt nooit over de weg van anderen oordelen, iedereen heeft een eigen unieke opdracht in dit leven.

Oordelen is daarom zinloos en destructief. Je kunt die energie beter besteden om naar binnen te gaan in jezelf, in je hart. De oude les van het Orakel in Delphi 'ken uzelve' betreft deze wijsheid. En in het echt leren kennen van jezelf, ligt het leren kennen van alles wat er is. Ik kan het u aanraden want de schat die in je eigen hart ligt is met niets materieels te vergelijken.... ❤️

Bron: Tanni Koens

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com