Vertaal deze pagina naar:

VRIJE DENKERS

15-11-2023

Lieve vrienden, volgers en lezers, de meest fantastische berichten komen nu op mijn pad, omdat het nu de tijd is en omdat het zo moet zijn. 

Wow, ook zo herkenbaar weer voor mij. Misschien niet voor jou, of toch wel..., omdat jij misschien op mijn golflengte zit en/of mij in mijn transformatieproces hebt gevolgd...

Over Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Gisteren belde ineens Micha Kat mij op vanuit de gevangenis van de website Revolutionair Online. Ik was zo verrast haha en zooooooo blij dat ik hem na een tijd weer zijn stem mocht horen... WoW!

Micha Kat zit reeds meer dan 2 jaar in de gevangenis.

Micha vroeg mij tijdens ons telefoongesprek of ik nog weleens aan IJsland dacht (september 2017), waar ik 6 dagen met hem rond ben getrokken. Ik zei: "Ja natuurlijk doe ik dat Micha, wat denk jij dan?" Micha was ondanks alles in een opperbeste stemming en vertelde over de zeer strenge vrijheidsbeperkingen in de gevangenis. Per dag mag hij nu 1 kwartiertje naar mensen bellen zoals ik.

In mijn Waarheidskrant De Nieuwe Media heb ik Micha Kat volop in het Licht gezet.

Kijk zelf maar eens... Helemaal onderaan de website.

Onder elk artikel verschijnt zijn naam en ook die van Bart van Well.

https://www.de-nieuwe-media.nl/

PS. Lees ook de laatste artikelen in de Waarheidskrant en de komende dagen.

Hierin zet ik al het nieuws wat belangrijk is voor de komende tijd.

Met Micha Kat deed ik ooit mijn eerste interview in 2017 toen ik bij hem was, de dag voordat ik weer vertrok naar Duitsland, waar ik toen woonde. Luister eens naar deze video? Ik was toen echt enorm zenuwachtig haha, maar ik deed het toch. Het was echt een hele grote overwinning voor mij nadat ik dat had gedaan. Was trots op mezelf en op Micha dat hij mij deze vuurdoop liet maken. 

Ja, zo voelt het nog steeds... Zeker wel!

Dank je wel Micha!

Video: https://vk.com/video392153926_456239087 - Enjoy!

 En lees eens mee wat zojuist op mijn pad kwam?

"Wij vrije denkers zullen altijd gek lijken voor degenen die niet verder kunnen kijken dan de conventies. We worden belachelijk gemaakt omdat we voorbij de comfortzones van mensen evolueren. Zelf opgeleide mensen die aan de ketenen van bedrog ontsnappen, zullen nooit voor de gek gehouden worden door geïnstitutionaliseerde propaganda."

Prachtig toch?

Het volledige bericht wat zojuist aan mijn zicht voorbij kwam kun je hieronder lezen.

Het is erg herkenbaar voor mijn eigen situatie en zeker voor de laatste 10 jaar van mijn leven.

Ze hadden niet zoveel krijgersgeesten verwacht...

Ze hadden niet verwacht dat we samen zouden staan. Ze hadden niet van ons verwacht dat we onze carrière achter ons zouden laten, dat we onze schoenen achter zouden laten.

Ze hadden niet verwacht dat we onze oude manier van leven zouden boycotten. Ze dachten niet dat we onze sociale activiteiten zouden opgeven. 

Ze hadden niet verwacht dat we het zonder restaurants, sport of concerten zouden stellen. Ze hadden niet verwacht dat we nieuwe en betere dingen zouden vinden om te doen.

Ze hadden niet verwacht dat de vrije denkers zo veerkrachtig zouden zijn. Ze hadden niet verwacht dat onze ziel zo gevuld zou zijn met passie en kracht.

Ze hadden niet verwacht dat onze intuïtie zo afgestemd zou zijn. Ze hadden niet verwacht dat het vuur in ons de hele hel te schande zou maken. 

Het is heel duidelijk geworden dat degenen die hun keuze hebben gemaakt, niet van hun beslissing zullen afzien. Er is niets dat gezegd, gedaan of weggenomen kan worden dat ons tot onderwerping zal brengen. 

Wij zijn niet bang voor de dood en kiezen daarom voor het leven!

Wij kiezen ervoor om in deze heilige tempel met eer, waardigheid en waarheid te leven. Omdat het leven kostbaar en ook tijdelijk is, zullen we boven ons dode lichaam gehoor geven aan de bevelen van hun geestcontrole.

Wij vrije denkers zullen altijd gek lijken voor degenen die niet verder kunnen kijken dan de conventies. We worden belachelijk gemaakt omdat we voorbij de comfortzones van mensen evolueren. Zelf opgeleide mensen die aan de ketenen van bedrog ontsnappen, zullen nooit voor de gek gehouden worden door geïnstitutionaliseerde propaganda.

Ik zeg wij, omdat ik niet de enige ben. Er zijn mij's in elk land, stad en dorp. Er zijn mij's geïsoleerd in de bergen en ik ben strategisch geplaatst in machtsposities. Onze vastberadenheid wordt als nooit tevoren op de proef gesteld, wat op dit moment misschien moeilijk lijkt, maar we wisten altijd dat dit nooit gemakkelijk zou zijn.

De kans om onze eigen realiteit te creëren ligt voor de hand, aangezien tijden als deze ons dwingen te doen wat nodig is. Niet alleen noodzakelijk voor ons voortbestaan, maar ook voor een leven dat de moeite waard is.

Niets is wat het lijkt, dus houd een open geest. We worden als soort collectief wakker met een snelheid die nog nooit eerder is gezien. Dus doe je gordel om, houd je ogen op de bal gericht en geniet van de rit, want de dingen zullen nog veel vreemder en gekker worden voordat ze beter worden.

Dus aan al degenen die zijn gebeld: complottheoretici, buitenbeentjes, gekke idioten en ruimtecadetten. 

Geef nooit op, blijf doen wat je doet en blijf gefocust, we hebben dit.

❤️ Tot aan de andere kant Fam....het wordt geweldig!

~John Parry/T

Bron van het bericht

En luister eens naar het onderstaande spraakbericht?

Mijn boodschap:

Het gaat Bijbels worden Lieve vrienden, volgers en lezers,

Alle tekenen en geluiden wijzen er nu op!

Ik wens jullie een goede vaart vanuit de Oude Wereld.

En heet jullie van Harte Welkom in de Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten.

De tijd van NESARA / GESARA met overvloed en voorspoed.

Een aantal jaar geleden maakte ik reeds een website, zie deze link.

Ben een duizendpoot en heb me echt een slag in de rondte gewerkt vele jaren...

Heb alles gegeven wat ik had aan tijd en energie, zodat ik me nooit iets zou kunnen gaan verwijten...

Het was nodig, samen met heel veel andere vrijheidsstrijders en waarheidsvinders.

Dank jullie wel lieve Collega's en andere Lichtwerkers.

We gaan elkaar binnenkort allemaal zien onder het genot van een goed gesprek, lekker hapje & drankje, fijne dansmuziek en lieve Goddelijke wezens.

PS. Mijn volgende blog staat reeds in de planning, dan ga ik mijn herinneringen opschrijven hoe ik mijn boodschap kreeg als kind, dat ik terug moest naar de Aarde om mijn (deze) Missie te doen...


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Mijn nieuwste blogs