Vertaal deze pagina naar:

VOLK WORDT WAKKER

04-01-2021


Op 1 september 2015 maakte ik reeds de Facebookpagina aan van VOLK WORDT WAKKER op Facebook. Ik deed daar in het begin zelf betaalde reclamecampagnes om meer leden te krijgen. De stand is nu circa 5.000 leden. Niet veel wanneer je beseft en weet dat Nederland ruim 17 miljoen inwoners heeft. Nederland heeft (stand op 04-01-2021) nu 17.478.617 miljoen inwoners om precies te zijn.

Teller ► https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/bevolkingsteller

Neem trouwens eens een kijkje op de bovengenoemde website, best interessant.

Na enige tijd vroeg iemand mij wie de pagina VOLK WORDT WAKKER beheerde. Ik maakte bekend dat ik dat was (Dienie Kars). Zodoende kreeg ik begin 2016 contact met Neset Temirci. Door hem kreeg ik vele levenslessen en ervaringen, goede en minder fijne. Ik dacht toendertijd echt dat hij met zijn openbaringen aan de bevolking, door de echte moordenaars van Pim Fortuyn, Els Borst en Theo van Gogh bekend te maken, Temirci het establishment omver kon werpen in Nederland.

Echter dat pakte iets anders uit. Neset Temirci loog veel tegen mij. Ook tegen andere mensen, jammer! Heb sinds vorig jaar begin mei 2019 geen contact meer met hem. Vorig jaar heeft hij zich nog wel een keer voorgedaan als iemand anders, door middel van een fake account op Facebook. Hij deed zich voor als een bekende van Temirci, een boekenschrijver. De correspondentie hiervan heb ik nog.

Anno 2021 zijn er reeds vele mensen ontwaakt. Echter het kantelpunt voor een Ommekeer is nog steeds niet bereikt in Nederland. Heb nu de pagina VOLK WORDT WAKKER al enige tijd op 'HOLD' staan, omdat er steeds bepaalde mensen waren die aan het trollen waren. Had daar even geen zin meer in om dat in de gaten te houden. Deze pagina is nu onzichtbaar voor de leden, maar kan ik ieder moment weer LIVE zetten.

Vaak werden er ook berichten verwijderd van de pagina door Facebook vanwege de censuur en kreeg ik regelmatig blokkades door Facebook opgelegd van 30 dagen. Dat demotiveerde mij om veel te posten op deze pagina. Het werd toch weer verwijderd door Facebook.

Heb ook een groep gehad met de naam VOLK WORDT WAKKER van bijna 9000 leden. Door Facebook werd deze van de ene op de andere dag verwijderd. Erg jammer van de tijd en energie van heel veel mensen, moderators en beheerders. Echter zijn er in de tijd dat deze groep LIVE stond vele mensen ontwaakt en verder ontwaakt. Daar ben ik erg blij om.

Heb daarna weer een nieuwe groep VOLK WORDT WAKKER opgestart. Er zijn nu bijna 1000 leden in deze groep. Deze groep groeit niet zo hard, omdat ik mijn tijd en energie nu ook in andere projecten stop zoals NESARA / GESARA, dit blog en mijn boek wat ik nu aan het schrijven ben.


Groep VOLK WORDT WAKKER ► https://www.facebook.com/groups/735966989861097

Pagina VOLK WORDT WAKKER ► https://www.facebook.com/volkwordtwakker


O ja, ik kreeg in de loop der tijd vaak commentaar op het feit dat ik er voor koos om het woord 'WORDT' met een 'T' te schrijven. Uiteraard had ik daar een motivatie voor om het zo te schrijven.

Zie het als een Gedachtekracht: "HET VOLK DAT WAKKER WORDT... "

Of Wakker gaat worden, ontwaken...

Ook werd in vroegere jaren het woord 'WORDT' in de gebiedene wijs met een 'T' geschreven en mag en mocht het in de tegenwoordige tijd ook nog op deze manier zo gescheven worden. Dat is de reden dat ik dus het woord 'wordt' met een 't' schreef.

Heb het afgelopen jaar op Telegram enkele nieuwe groepen en kanalen aangemaakt waar nu veel interesante info wordt gedeeld. Veel mensen zijn daar blij mee, ik ook.

Alles wat je geen aandacht meer geeft gaat dood, de oude wereld, Bye for ever!

Echter publiceer ik wel over de oude wereld, zodat de bevolking inzicht krijgt in het HIER en NU.

Alles wat je aandacht geeft groeit, ik focus mij nu op de NIEUWE WERELD die gaat komen.

Namasté 🙏

CORRUPTIE BIJ DE (R)OVERHEID

Neset Temirci (ex-vriend) van Mabel Wisse Smit over corruptie bij de overheid.

Steven Brown schreef onder de video:

Mabel en de Onderwereld? Complot? De Grap is dat het zo erg is dat het gewoon niet is te behappen.

Luister zelf...


Tellerstand 04-01-2021 totaal 29.151 weergaven vanaf 10 september 2013.

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com