Vertaal deze pagina naar:

VOLGENS NESET TEMIRCI WORDT THIERRY BAUDET DE NIEUWE MINISTER PRESIDENT VAN NEDERLAND!

12-03-2023

Wordt Thierry Baudet straks de nieuwe Minister President van Nederland?


Dit artikel is geschreven door Dienie Kars.

Mijn excuses, ik had het jaar 2023 in dit artikel beter niet kunnen gebruiken, daar dit enige verwarring geeft over de Tweede Kamer verkiezingen.

De laatste Tweede Kamerverkiezing vond plaats op 17 maart 2021. Normaal gesproken vindt de Tweede Kamerverkiezing om de 4 jaar plaats, in maart of mei (afhankelijk van de vraag of in hetzelfde jaar ook verkiezingen zijn voor provinciale staten of gemeenteraden).


Lees daarom het volgende:

VOLGENS NESET TEMIRCI WORDT THIERRY BAUDET DE NIEUWE MINISTER PRESIDENT VAN NEDERLAND!

Wordt Thierry Baudet straks de nieuwe Minister President van Nederland?


Wanneer je de video van Neset Temirci verderop in dit artikel beluisterd hoor je van Neset Temirci zelf waarom hij dat denkt te weten. Een paar jaar geleden hoorde ik al iemand zeggen, die Thierry persoonlijk kent, dat Thierry Baudet Minister President (MP) zou gaan worden van Nederland.

Voor mij is het dus geen verrassing meer om dit te horen...

Voor anderen misschien wel, maar dat is niet erg.

Maar goed, we gaan het vanzelf zien en beleven welke Agenda uitgevoerd gaat worden in Nederland en de rest van de wereld. Wat ik denk is dat Thierry Baudet zeer waarschijnlijk de interim MP zal gaan worden voor de overgang naar GESARA.

Maar kijk... Weet je... De politieke partij Forum voor Democratie (FvD) heeft natuurlijk niet voor niets die tempel als beeldmerk... En Baudet draagt niet voor niets een keppeltje, dat deed Trump ook.

Think about that!

Volgens sommige onderzoekers is Thierry Baudet een paar jaar geleden een White Hat geworden!


Het viel mij de laatste tijd al eerder op dat Thierry bepaalde handgebaren maakt tijdens zijn speeches. Natuurlijk kreeg ik daar weer veel commentaar op zoals gewoonlijk. Maar goed, ik zeg graag wat ik denk te zien. Blijkbaar maakt Thierry het 'speergebaar', nadat ik dit 'in the open' besprak.

URL LIVE STREAM video ► https://youtu.be/xx4mjG2o7qo

URL LIVE STREAM video ► https://youtu.be/BZvsRIHRKsE


Neset Temirci zegt in de video dat als hij liegt je het hem dan moet zeggen... Dan kan hij je blokkeren haha...

In het verleden heb ik bepaalde vragen gesteld aan Neset Temirci waar hij mij geen antwoord op gaf. Ik heb Neset Temirci vaak 'verhaaltjes' horen vertellen om zijn eigen straatje schoon te praten.

En wanneer je hem wijst op bepaalde zaken of te moeilijke vragen gaat stellen word je direct door Neset geblokkeerd en/of als trol, drol of informant weggezet.

Een paar jaar geleden gaf ik Neset Temirci een tweede kans, maar die tweede kans heb ik ingetrokken en heb nu geen contact meer met hem. Nadat ik Neset Temirci als mede beheerder uit het kanaal verwijderde, wat ik zelf had aangemaakt (Openbaringen), blokkeerde Neset mij overal waar hij maar kon blokkeren, nadat ik hem naar bepaalde zaken ging vragen, hoe het nu werkelijk zat.

Oke, ik volg Neset Temirci wel waar hij over vlogt. Niet elke dag, maar ik kijk weleens op zijn kanaal waar hij mee bezig is, welke onderwerpen de revue passeren. Over de aardbevingen heeft Neset LIVE verslagen gemaakt wat ons een kijkje gaf in de verwoeste gebieden in Turkije door de 'hand made' aardbevingen.

Kijk, natuurlijk heeft ieder mens en ook Neset Temirci z'n goede dingen.

Neset Temirci stelt dat hijzelf (Neset) onze redder is...

We gaan het vanzelf zien en beleven wat wel of niet waar zal zijn...

Momenteel zijn we zelf toeschouwer van een LIVE show op wereldniveau!

Beluister deze video!


Mijn boodschap:


Informeer jezelf met deze informatie, nu het nog kan. En steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)