Vertaal deze pagina naar:

Video podcast van Walter Jakobsen en Dienie Kars

07-02-2021

Vandaag 7 februari 2021 ga ik (Dienie Kars) proberen een podcast te realiseren met Walter Jakobsen. Dit heb ik een paar weken reeds besproken met hem.

Doordat ik nog zoveel andere dingen eerst wilde realiseren en te doen had ben ik er nog niet aan toe gekomen. Echter vandaag ga ik alles klaarzetten om een podcast uitzending te kunnen doen met Walter Jakobsen.

Lees hieronder welke stappen ik heb genomen, zodat je zelf ook een eigen podcast op kunt gaan starten in de toekomst.Toen ik even ging googelen sluitte ik op verschillende info. Uiteindelijk vond ik de info die ik nodig had met veel uitleg hoe een zoom account aan te maken.

Zoom update

Er is door Zoom zelf al een aantal stappen genomen in de vorm van updates en extra privacy- en beveiligingsinstellingen.

Als je Zoom al gebruikte, dan heb je als het goed is de afgelopen dagen een melding gehad om een update te installeren. Gebruik je Zoom nog niet, download dan automatisch de nieuwste versie via https://www.zoom.us/ en maak een gratis account aan.

Bron ► https://tipsvoormeeromzet.nl/online-marketing/hoe-je-jouw-online-zoom-bijeenkomst-maximaal-beveiligt


STAP 1

Allereerst ga ik een zoom account aanmaken.

Ondertussen lees ik het volgende:

Ik ga je nu meenemen in een aantal instellingen om je Zoom bijeenkomsten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Na het toepassen van deze instellingen hoef je je geen zorgen meer te maken.

Ga hiervoor eerst naar je online Zoom account via https://zoom.us/account/.


STAP 2

Dit geldt allleen voor mijzelf. Ik moet nu mijn andere laptop gaan inschakelen, omdat er op de huidige laptop geen driver is geinstalleerd voor het geluid. Best lastig, maar het is even niet anders.

Vervolgens ga ik alle stappen uitvoeren die staan beschreven.

Bye for Now ❤️


Ondertussen hebben we reeds een testuitzending gemaakt.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com