Vertaal deze pagina naar:

Verzonden e-mails naar Freedom for All ❤️

24-01-2021

Vandaag (24-01-2021) heb ik even een kijkje genomen in de mailbox van Freedom for All.

En ja, de afgelopen dagen zijn razend druk geweest om alles te volgen en hierover te publiceren. Er zijn interssante mails binnen gekomen van diverse mensen.

Hartelijk dank daarvoor. Ik zal een aantal e-mails uitlichten en hier publiceren, zodat jullie ook op de hoogte zijn van de info die binnen komt.

PS. Ben er nog niet doorheen, maar probeer het morgen (25-01-2021) af te ronden.

Mail 20-01-2021


Ff snel een mailtje, want je zal het razend druk hebben, maar heb je deze video uit China al gezien?

<< SHOCKING >>

CCP zit achter alles en Trump heeft alle bewijzen.

Er zijn 3 harddrives vanuit China naar de DOJ gestuurd en een kopie naar Nancy Pelosi. Echter zijn in handen gekomen van Trump.

*Hunter Biden is een beestachtige pedofiel compleet onder invloed van CCP (incl fels Oekraïne)

* CCP heeft altijd Democrats gesteund en ze gedwongen deze verkiezingen kost wat kost te "winnen" dmv zware chantage vanweg al het materiaal wat ze hebben, met als doel Totale controle over de VS, alle toekomstige presidenten en de VN.

* Bloomberg is involved

* Corona is een bio wapen

* CCP heeft niks over Trump want hij heeft nooit met ze samengewerkt.GENOCIDE IS EEN OORLOGSMISDAAD


Kijk op www.burgerfront.nl en  voor meer info.

Een persoon die sterft met onderliggende aandoeningen en een positieve PCR test wordt als 'corona dode' genoteerd. Als iemand sterft na enting met het corona 'vaccin' dan heeft dat volgens de experts niets met elkaar te maken. In toenemende mate zien we op internet en in de sociale media berichten van mensen die ernstig ziek worden of sterven aan de gevolgen van de corona injecties.

Meer info >> www.artsenvoorwaarheid.nl

Tip: Download de onderstaande afbeelding middels de onderstaande link en print deze uit.


E-mail 23-01-2021


Onderwijs voor de toekomst


Hallo,

Onderwijs moet volledig op de schop.

We moeten af van het wantrouwen protocol waar we nu mee te maken hebben.

Kinderen worden door het onderwijs in de huidige vorm; onzeker, krijgen slecht zelfbeeld, faalangst.
Kinderen moeten opgroeien in een veilige waarderende omgeving waar ze tot een optimale zelf kunnen ontwikkelen.

Er wordt te eenzijdig naar het onderwijs gekeken en de kinderen worden nu in een gedwongen uniforme leermethode. Terwijl kinderen op verschillende manieren leren. Hier wordt veel te weinig aan gedaan.

School zou een pleziermaker moeten zijn niet een strafkamp.

Vanuit de interesse van het kind leren nieuwe dingen onderzoeken, want vanuit de interesse kun je bijna alles geven, taal, rekenen, biologie, sociale kennis enz.

En vooral stoppen met het wantrouwen in leerkrachten en vertrouwen dat zij weten wat ze doen en wat hun leerlingen kunnen. Niet beperken maar alle mogelijkheden geven.

Groet,

E-mail 23-01-2021


Projecten humanitair


Hallo,

De mensen helpen met het opzetten van gezonde voedsel voorziening overal op de wereld, boeren voorlichten...

Paul Gautschi ontdekte weer de manier om voedsel op een natuurlijke manier te verbouwen. Hij gebruikte houtsnippers maar dan niet de decoratieve maar de variant met kleine takjes en bladeren. Deed dit over de grond met een dikke laag van 15-20cm en plantte daar zijn groente en fruit in.

Dit had geweldig resultaat...niet alleen kon hij langer van zijn tuin genieten maar de planten en bomen groeiden beter en als bijkomstigheid werd de bodem ook nog eens beter. De afwatering verbeterde en er kwam meer voeding in de grond.

De natuur om ons heen moet bezaaid worden met voedsel: fruit bomen noten bomen, eetbare planten en om het de mens duidelijk te maken kun je denken aan bordjes bij de bomen en planten die aangeven wat het is en wat je ervan kunt eten of kunt gebruiken als geneesmiddel. Je kunt denken aan mensen die kennis van zaken hebben en excursies geven om het volk te informeren. Denk aan kookworkshops of hoe planten te gebruiken voor de gezondheid.

De natuur is een prachtig iets je begint met iets kleins en het wordt alsmaar groter...

Eigenlijk zou eten en medicijnen gratis horen te zijn.

Groet,

E-mail 23-01-2021


Hoe worden we VRIJ?


Hallo Dinie,

Ik las je artikel op telegram. Ik ben momenteel mij aan het verdiepen in de verhalen over common law. (Dus hetzelfde wat Trump doet).

Er zijn 2 mannen, Christopher James en Jesse die hun krachten bundelen en veel kennis hebben over waar het misgegaan is met ons en wij hierin terecht kunnen komen. Hun kennis is zo powerfull. Via hun sites "earthunited" en "A Warriors calls" geven ze enorm veel informatie over het systeem waar we in gevangen zitten.

Door middel van onze geboorteakte zijn we in hun bezit gekomen en zijn ook een bedrijf geworden. De regering is ook een bedrijf. Ze leggen alles heel goed uit en hebben een manier bedacht om dit te beëindigen. Ik zal de links meesturen:

https://www.earthunited.global en https://awarriorcalls.com/home/

Misschien kan je het delen in je groep.

Veel succes,

Groetjes,

De grote opruiming


Wat er momenteel allemaal gebeurt is onnatuurlijk.

Dat we geen Corona crisis hebben was mij al duidelijk voor dit in ons land kwam.

Doordat ik met vitamines bezig was kwam ik via de vitamine expert Andrew Saul bij de arts Richard Z. Cheng md terecht die met zijn team in Wuhan de mensen genas van het virus door via het infuus vit. C te geven. En voor de minder ernstige patiënten oraal vit. C. Via Andrew Saul begreep ik dat het Nederlandse bedrijf DSM 106 MILJOEN dosissen gratis leverde aan Wuhan.

Ik was daarom dan ook niet bang voor het virus daar ik wist hoe hier mee om te gaan.

Met verbazing zag ik dan ook dat met deze informatie niets werd gedaan en dat er elke keer weer een doemscenario werd verzonnen om de situatie alsmaar ernstiger te maken.

Een bekende tactiek van Goebels de leugen vaak herhalen op zoveel mogelijk manieren, reclame, media, nieuws, winkels met borden...net zolang tot dat er getwijfeld wordt en dan doorgaan en de twijfel omzetten in overtuiging.

Maar een leugen wordt nooit de waarheid hoe vaak je deze ook herhaalt.

Nu is het begrijpelijk dat dit met de mens kan worden gedaan... Want ze worden van geboorte af aan al voorbereid om zo te worden. Herken de uitspraken, dit is goed en dit is fout...

Op school wordt dit nog duidelijker, want je bent niet goed tenzij je iets wat zij bepalen dat goed is, goed doet. Er wordt daar al strijd geïntroduceerd door de cijfers of varianten hierop. Met tot gevolg dat de kinderen het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn tenzij... Hierdoor is faalangst en een slecht zelfbeeld een logisch gevolg. Ze zijn niet goed maar ze krijgen wel een kans om te bewijzen dat zij goed genoeg zijn.

Nu neem ik de leerkrachten dit niet kwalijk omdat zij gewoon herhalen wat het is geïndoctrineerd tijdens hun studie, want je begint geen studie waarvan je weet dat die niet waar is. Hieruit komen dus weer onbewuste strijders voor het systeem van onderdrukking, die van overtuiging zijn dat zij de kinderen helpen en doen dit dus van uit een goed oogpunt. Daarom is het ook zo lastig deze mensen te overtuigen van het tegendeel omdat zij zich dan aangevallen voelen, niet op de lesstof maar op hun wil om de kinderen te helpen.

Er worden alsmaar conflicten verzonnen om maar ervoor te zorgen dat jouw medemens jouw vijand is en niet jouw medestander...

En het maakt niet uit welk conflict... Wanneer er genoeg conflicten zijn dan is er altijd wel eentje die jouw buurman/vrouw jouw tegenstander is. Verdeel en Heers.

Maar daar tegenover staat samen is kracht.

Ik ben een gecertificeerd vrijwilliger bij OUR, een organisatie die zich inzet tegen kinderhandel.

Hierdoor kwam ik op het pad van de pedofielen.

Wat deze lui doen is fout en moet gestraft worden en uitgeroeid worden. De kinderen moeten gered worden en moeten de juiste liefdevolle nabehandeling krijgen. Zij waren niet schuld hieraan. Veel hoogwaardigheidsbekleders worden gelinkt aan dit. En er is informatie die dit bewijst. Dit moet op de juiste tijd openbaar worden gemaakt en de misdadigers moeten opgepakt worden en berecht volgens eerlijke rechtspraak. Niet volgens de rechtspraak die wij momenteel kennen daar zij deze misdadigers de vrije gang laten gaan. De straffen voor deze misdaden zullen dan ook uit een andere boek moeten komen dan de strafrechtboeken.

Het volk kan heel goed hier over mee praten en mee beslissen.

Ik ben voor een volkstribunaal.

Groet,

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com