Vertaal deze pagina naar:

Verdienmodel, lucratief of succesvol?

26-12-2020

Hoi Dienie, ik wil je wel helpen, maar op een andere manier.

Via een vriendin die altijd voor anderen klaarstaat en haar medemens wil helpen, ben ik in aanraking gekomen met een bedrijf in Zuid Afrika. De eigenaar hiervan is een trader, die handelt in geld en crypto. Hij deed dit voor rijke bedrijven en banken die daar alleen naar rijker van worden.

Nu wil hij dat de gewone mensen hier ook van laten profiteren en is nu een bedrijf begonnen waarbij hij voor anderen trade. Je kan instappen met 100 dollar. Hij maakt gemiddeld 8% rente per maand. Nou, dat krijg je op de bank niet!

Door middel van compounding word je geld (bitcoins in dit geval) meer waard. Ik ben erg enthousiast. Je kan nog meer profiteren door anderen hierover te vertellen en mee te laten doen. Dan kun je ook nog bonussen verdienen. Maar dat is niet noodzakelijk... Het is geen piramide!

Je hoeft geen pakketten te kopen en kan ieder moment opnemen en er uitstappen. Je kan gaan googlen, maar daar vind je veel verschillende info. Ik zal je een link sturen van een presentatie in het Nederlands. Voel maar of het iets voor je kan zijn.

Ik wil je helpen en een account voor je aanmaken. Je kan me eventueel later weer terugbetalen, want je hebt dat bedrag zo weer terugverdient. Binnen 7 maanden, als je het gewoon laat staan. Dit wordt ons niet geleerd op school omdat de elite hier niks aan kan verdienen. Het gaat ook buiten de banken om en dat vind ik zo fijn! Ik hoor wel of je interesse hebt...

Reken maar uit: inleg 200 dollar, 8% rente per maand.

Kijk eens wat je na een jaar ervan gemaakt hebt...

En na 5 jaar!


Een korte presentatie van het bedrijf ► https://www.thecalculatorsite.com/finance/calculators/compoundinterestcalculator.php


Zoals je ziet ben ik me vooral op het positieve aan het richten. Er is nog zoveel wel mogelijk. Dit is misschien wel een stukje GESARA. Ik denk namelijk dat we het zelf in de hand hebben. Misschien is het geen toeval dat we elkaar hier weer op Facebook tegenkomen en kun jij hiermee een passief inkomen voor jezelf creëren.


Ik schreef haar op 13 december 2020 het volgende terug:

Thanks, ik zal er naar kijken. Alles heeft een reden waarom je op elkaars pad geraakt.

Ik schreef haar op 26 december 2020 het volgende:

Heb er even over nagedacht. Fijn dat je me eventueel wilt helpen, waardeer ik zeer van jou. Mijn vraag voor nu is of deze cryptovaluta blijft bestaan in de toekomst. Ik ga dit eerst heel goed onderzoeken, voordat ik in ga op je aanbod.


BITCOINS

Mijn vraag voor nu is of deze cryptovaluta blijft bestaan in de toekomst. 

Wie weet het 100% zeker? Dan graag een reactie naar onderstaand e-mailadres.

Alvast bedankt!

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com