Vertaal deze pagina naar:

GESTRESTE OUDERS MET SCHOOLGAANDE KINDEREN

30-01-2022

Hoe kunnen we gestreste ouders ondersteunen of het beste helpen?


De bevolking is behoorlijk getraumatiseerd en depressief.


Vele moederharten en vaderharten huilen... 😭


Hoe kunnen we elkaar ondersteunen en met elkaar verbinden?Gisteren kreeg ik een vraag van een bekende van mij of ik een moeder met schoolgaande kinderen, 20 km verderop van mij kon ondersteunen, omdat ze er helemaal doorheen zaten betreffende de verplichte coronamaatregelen en dan vooral de vele testen iedere keer weer.

Wil graag helpen, maar ik denk dat zij niet de enige is met een overstreste gezinssituatie door schoolgaande kinderen. Ondertussen dacht ik heel snel na en dacht na over een goede oplossing. Mij lijkt het verstandig dat ouders met kinderen in contact treden met gelijkgestemde mensen die dezelfde problemen ervaren. Wellicht hebben zij al oplossingen gevonden voor hun problemen.

Het is onmogelijk voor mij en voor ons (die voorop lopen) om straks iedereen te woord te staan, te helpen of te ondersteunen, die getroffen zijn door het coronabeleid en het corrupte regiem in Nederland. Ik zie die bui al hangen, straks heb ik een burn-out van alles SHIT die ik straks te horen krijg van diegenen die nu pas gaan ontwaken. Heb al genoeg op mijn bordje gekregen. Ik sla deze beurt graag over.

En weet je, er zijn daarentegen niet voor niets reeds vele groepen en kanalen ontstaan en opgericht op Telegram om met elkaar te kunnen verbinden.

Dus een ieder die dit bericht leest wil ik heel graag erop wijzen dat deze mogelijkheid bestaat!

Vaak ook in jouw buurt of omgeving om met eigen dorps- of stadbewoners in contact te treden en eventueel met elkaar af te spreken in kleine groepjes. Om voorts bij elkaar een kopje koffie te drinken, waarbij je informatie kunt uitwisselen. Ik spreek hierbij uit eigen ervaring dat het reeds werkt.

Dus mij lijkt het zinvol wanneer je mensen spreekt die erdoor heen zitten (overstressed zijn) hen op deze groepen te wijzen en de onderstaande link van het Telegram kanaal aan te reiken, zodat ze zelf hun eigen weg kunnen vinden met mensen uit hun eigen omgeving. En zodat ze van daaruit ook met elkaar kunnen gaan verbinden, want dat verbinden is echt heel belangrijk.

We hebben elkaar straks allemaal zo hard nodig!

Wanneer er saamhorigheid ontstaat zijn we veel sneller in staat om te gaan denken en te handelen in goede oplossingen voor en met elkaar. En elkaar te helpen of te ondersteunen waar het op dat moment echt nodig is.

Op deze wijze kunnen we ook zorgen voor een snelle uitwisseling van informatie!

Kies je provincie en de dichtsbijzijnde stad of dorp waar je woont. Of richt zelf een nieuwe groep op van jouw stad of dorp, wanneer die nog niet bestaat en voeg bekenden uit je buurt toe.

Succes allemaal, na regen komt Zonneschijn!

Link Telegram kanaal ► https://t.me/VerbindLokaal

Tip: Download Telegram op je laptop of pc.


Mijn boodschap:

"Doe je voordeel ermee en verbind met elkaar!"Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)